Mosható pelenkák (beszélgetés)
Igen, a varrásnál van.
Már reagáltak is, hogy küldjem vissza, és vagy kijavíttatják, vagy ha az nem megy, kicserélik.
Lehet, hogy szőrszálhasogató vagyok, de azért az egy 1000-s lesz nekem, hogy visszaküldjem. :-/ Pedig én abszolút nem tehetek róla.
Ti mit tennétek? Gondoltam arra, hogy akkor még rendelnék egy-két pelust, úgyis kéne még, és mondanám, hogy azt postaköltség nélkül küldjék el nekem. Persze végeredményben nekem így is olyan lenne, mintha kifizettem volna a p.ktg-et.
Nekem is úgy tűnik, hogy a varrás van kibomolva!
Én is felhívnám őket, sztem simán kicserélik!
Tudom, hogy ez nem segít, de a mikroszálasok a varrásnál hajlamosak erre...nekem pl szinte az összes mikroszálas betétem vagy bomlottan érkezett(újonnan!!!), vagy később bomlott meg...mondjuk én megvarrtam, aztán kész, betétnél nem lényeg annyira, legalábbis nekem! De pelussal még nem találkoztam, ami így bomlott volna...
Tettem fel képet a naplómba. :-( Írtam a bambionak, lehet, fel is hívom őket, de nekik is küldtem két képet is.
Annyira bánt a dolog.
Egyetértek!!!:)
Sok mindent bírnia kéne!!!
akármikor lett is géz,olvastam a naplódban:(((
zsebesek nekem Green Kids,Coola,valami olyasmi mint a coola de nem tudom mi:)Virgie belsők,vannak zsebes sk belsőim,mármint nem én csináltam,más saját keze:D
Azon kivül mamablessek,Bg bamboo fitted,Little Lamb,nem is tudom hirtelen mi még:)
És mosás után lett rajta????:OOO
Vagy így kaptad???
Basszus, most nézem, hogy a TotsBotsomban van egy szakadás belül... :-/ Pedig előírás szerint kezeltem! SŐT! Nem is 60 fokon, hanem 30-on mostam...
Holnap hívom a bambiot, kíváncsi vagyok, ilyenkor mi van.
Nekem van!:D
De én egy magyar lánytól vettem egyébként! Majd még akarok, ha rendel kintről!
Az is bambuszos!:D
Szuper!!! Rengeteget bír!!
De nincs itthon, amerikából lehet rendelni...
olyan sokat emlegetitek a goodmamát, azt hol lehet beszerezni, van egyáltalán itthon belőle? kíváncsi vagyok rá.
bambuszos még mindig nem. :-)
A kedvenc a BG bamboo fitted és a Goodmama!
De a Tots Stretch is szuper!
Van még Goebel, Tots Flexi tot, Kissalvus, meg még biztos van ami nem jut eszembe...:D
Most én is úgy használom a Flipet, meg az Econobumot is, főleg ha tudom, hogy Bende mikor rottyant! Mert a belsők nem engedik ki a kakit!:D
A prefire nem mindig talál rá!:D
Jutka!
Én most kaptam egy Kawai külsőt!
Ilyet:
És ez is pici csomag, nem áll el! Szerintem ez is jó lehet! Kicsit keményebb anyag, mint a Flip, de nem annyira mint a Bummis, és végig jó, állítható a mérete, nekem bejön! Ja és tépős!