Mosható pelenkák (beszélgetés)
Nem, hanem flipbe. A V4-be éjszakára esetleg beteszem még az újszülött betétet is, úgy nagyon sokat kibír.
De v4-be is bele lehet gondolom tenni.
Állítólag az ECo betét nagyon sokat bír, nekem nincs, még nem is láttam, de ki akarom próbálni, csak sokallom az árát!:DDD
Jutkának van, asszem! MAjd jön és beszámol!
A totsbots betét meg elég picike, nem??? Asszem olyanom van, én csak max pluszba szoktam betenni...
Én van hogy vízben van, hogy szárazon tárolom!
Mio Freshem most fogyott el, kipróbáltam! Nem tudom, hogy változtat-e a dolgokon...ugye ez csak egy plusz, ami fertőtlenít, de a teafaolaj is fertőtlenít, ki ezt ki azt szereti! A teafa olcsóbb!:)
Ecettel öblítek, néha teszek bele illóolajat!
És nem, nem lehet megállni a vásárlást! Én nagy halmozó vagyok!:DDD
ki mondta hogy meg tudjuk állni?:)))
legtöbben folyamatosan adunk el,veszünk próbálgatunk időnként halmozunk:DDD
Sziasztok!!
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!!
Minkee nagyon szép mintás pelusok!
Először nagyon Kushies Ultrát akartam,de azt változok...már nagyon régóta nézegetem a mosható pelusokat és ha tehetném egy csomót vennék...annyi választék van és nagyon tetszenek!!!Ti hogy tudjátok megállni?
Én is olvastam hogy jobb a tépőzáras megoldás,mert azt jobban lehet a babára igazítani.De még nem tudom.
Már kezdem összerakni,hogy mit fogok kipróbálni.
külső:Flip,Popolini,Bummis
belső:Prefold,Kushies Classic,Bamboo fitted
Aio,zsebes:Kushies Ultra,Coolbaby,Minkee
Amúgy szoktam jegyzetelni,füzetbe hogy mit,hogyan szoktak!!
Pl.hogyan lehet tárolni a pelust,mivel mossák
Ha nem baj megkérdezném tőletek,hogy ti hogy tároljátok,illetve hogy mivel mossátok!!
Tudom hogy van szárazon tartás párcsepp teafaolajjal,meg hogy lehet esetes vízben.
Tudom hogy öblíteni ecetet ajánlják és próbáltam már ruhákon és tényleg jó nincs utána ecetszaga!Meg valaki olajat is cseppent a gépbe!!Én néztem a mio fresh pelenkafertőtlenítőt valakinek tapasztalata?
A lényeg ti hogyan csináljátok!!!
Bocsánat a sok szövegért,meg kérdésért!!
Előre is köszönöm a válaszaitok!
Szia!
Szerintem én vagyok egyedül itt, aki a Kushies egyedüli kedvelője...
De nem baj, én továbbra is kitartok álláspontom mellett. Nekem van 5db Kushies Basic belsőm és imádom őket. Közel 10kg a Luca, sokat pisil, mégis ez az egy olyan megoldás Popolini külsővel ami még éjszaka sem ereszt át.
Nálunk...
Van egy Bummis külsőm, nagyon szép, virágos, de mostanában ereszt a széle a combnál...:(
Minkyt nem ismerem. Coolababym volt 7db zsebesem, de eladtam, mert patentos volt és nem lehet precízen a Lucára állítani. Szerintem nem rossz, de jobb a tépőzáras változata!
Újszülött korban használtunk Bambiomiot, mert az volt a legkisebb méretű, prefolddal és jó volt.
Prefoldból szerintem mind jó.
Én amit a legjobban szeretek az a Popolini külső Kushies belsővel vagy prefolddal.
Csak hogy keverjem:)))
1. Kushies Ultra, Classic, Basic
ultrát nem használtunk
classic: éjszakai befutó, egy kis turbózással
basic: két réteg flanel, ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, keveset tud. Ami van, nem adtam el mert jó: ha tudom, hogy úgyis mindjárt cserélek/nyáron nagy kánikulában külső nélkül, első pisiig
2. Bummis külső
Ebből is több van: jó volt, de van jobb is:))) (konkrétan: thirsties, flip)
5. Bambinomio külső
Csak újszülöttként használtuk, utána mást vettem. Fazonja nagyon jó, de a tépőzár rendszeresen dörzsölte a fiam hasát.
6. prefold
Elejétől szinte csak az (most 19 hónapos). Bummis, bambinomio, popolini. Mindegyik jó volt, én nem vettem észre különbséget.
És mindent mindennel variálok.
1. Kushies Ultra, Classic, Basic:nekem nagyon használt belsőim voltak,gyorsan el is adtam,bár utólag tapasztaltabban lehet nem voltak olyan rosszak csak valami plussz betét kellett volna bele...önmagában a belső nem sokat birt de betéttel jó lehet és elég türhető az áruk szerintem.
2. Bummis külső:nagyon jó,nekem van a sima és a combszárnyacskás is,szeretem őket,bármilyen belsőre ráadom ami nekem van.
3. Minky aio:nem tudom,nem ismerem
4. Cooalababy nadrágpelenka:volt bambuszos és sima betéttel is,nem jó úgy szerintem,összegyűrődik benne hamar a betét és engedi a pisit nagyon hamar,viszont ahogy Zernike irja,prefivel nagyon jó....nekem még a sima tetrapelus bele is jobb volt mint a saját betétje,most prefivel van több darab is jól kezelhető,könnyen száradó jó kis pelus,csini és szépek:)
5. Bambinomio külső:nem ismerem
6. prefold :nekem vaalami noname van,aztán bummis és Flip prefije utóbbi a legjobb,nagyon nagyon sokat bir,én önmagában használtam az elején,most már szinte csak zsebesbe betétnek
Szia!
Üdv köztünk!:)
Én sok mindent, sok mindennel használok! Ha ráfér a belsőre a külső, akkor bármit-bármivel!:D
A Flip külső mondjuk szinte minden belsőre ráfér, meg az Econobum is!
Én főleg prefizek Bendével, Flip, Econobum vagy Bummis külsővel! Vagy Goebel, Tots belső, Bamboo fitted belső, az előbb felsorolt külsőkkel, vagy gyapival!
Van egy két zsebes pelusunk is, de az nagyon ritkán kerül elő!
Amiket kérdeztél, azokból én Bummist használok, szeretjük nagyon szerintem szuper méretes külső!
A CB is jó lehet, de nekünk nagyon gyorsan ázik már a kezdetektől, egy darabom van és úgy használom mintha külső lenne, tehát prefit hajtok bele!
Bm külsőnk is volt, az sem volt rossz, de nekem annyira nem tetszett...túl kemény volt...
Minky AIO alatt mit értesz?
A többit nem használtuk, arról nem tudok mit mondani!:)
Sziasztok!!Bocsánat hogy betolakszom ide,de lenne pár kérdésem hozzátok!!
Én is mosható pelust szeretnék használni,majd ha meg lesz a picim!!!
Sok féle oldalt néztem már a mosható pelusokról és igyekeztem tájékozódni!!!Ezt a fórumot is régóta követem.
Terveimben az van hogy többféle pelust ki szeretnék próbálni,de egyenlőre azt szeretném megkérdezni hogy az alábbi pelusokról mi a véleményetek!!!
1.Kushies Ultra,Classic,Basic
2.Bummis külső
3.Minky aio
4.Cooalababy nadrágpelenka
5.Bambinomio külső
6.prefold
A kérdésem az lenne még hogy milyen külsőt milyen belsővel használtok,mert sokak keverik a márkákat!!
Előre is köszönöm a válaszotok!!
Bea
:DDDDD
Az Organic?? Sokat!!! Szerintem éjszakát is simán kibírt anno! De éjszakára én Flip külsőt és Econobum prefit használtam és simán bírta, egészen a reggeli első rottyig!:D
Ez kb pár héttel ezelőttig tartott!:DD Azóta nem bírja más csak a bamboo fitted, popin éjszakaival turbózva, gyapjúba csomagolva!;)
Visszavonom. :-D Tetszik a FLIP! :-DDD
Úgy gondoltam, nem lesz elég komfortos, de nincs vele gond és tényleg tök jó, hogy a külsőt csak át kell törölni, nem kell mindig mosni. Használtam már az Econobum belsejével is.
Zernike, Neked mennyi időt bír ki a prefije a Flipnek? Teszel mást is bele, vagy csak a saját prefijét?
A kérdoívre mutató linket itt találjátok:
464. hozzászólás tartalmazza.
Koszonom a segítséget:)
Kedves Vándor1!
Javítottuk a kérdoívet.
Gyerekeknél plussz v8laszlehetoség a tobb gyermeket nevel.
A 9)a és 9)b -nél pedig nem muszáj jelolni lehetoséget, tehát ha te egyáltalán nem támogatod, akkor nem kell egyiket sem bejelolnod.
Köszönjük a segítséget.:)
Szia!
Feltettem egy linket egy kérdoívre. A hozzászólásomat idokozben torolték, gondolom reklámnak minosítették, pedig nem az, hanem egy kérdoív egy termékrol kizárólag tanulmányi célból( Kedvesemnek kell marketingmenedzsment órára). Erre reagált Vándor1. Koszonom az észrevételeit, hamarosan javítom esszerint a kérdoívet.