Mosható pelenkák (beszélgetés)
Persze Hanga még nem törpe-vízerőmű. :-) De múltkor kibírt a BG 7 órát is éjjel. És semmi kifolyás nem volt.
Flip most van második mosáson. Econobum még nagy.
Apropó Jutka!
Összemértem a motherease külsőt a bummissal és kb ugyanakkora mint az M-es, talán fél cm-rel kisebb hosszra, hátulja meg nagyobb fél cmvel, de sokkal puhább anyag, jobban simul a gyerekre, úgyhogy ha megmarad, szívesen elküldöm neked!;)
Én azért nem szeretem az AIO-kat annyira, mert egyszer belepisent és már cserélhetem is! Sok kéne belőle Bendére! Azok megmaradtak kimenős pelusnak mutatóba!:D
Én jobban szeretem a külső+belső, vagy prefi kombinációt!
A Flipet próbáltad már??? Én imádom!! Icipici csomag, nem ázik át, jó színe van, könnyű eltalálni a patentot!
Én az Econobumot nem szerettem sokáig, de azért 2-öt megtartottam magunknak, és most nadrágpelus belsőhöz szuper!!! Azt is szeretem!!
Egyébként több olyan külső is van, ami dupla comb gumirozású! Pl a Bummis is olyan, mother-ease-nek is van olyan fajtája, sokféle van!
Nekem tetszik. Az egyik, ami nagyon jó benne, az a dupla gumírozás comb résznél. Meg nekem az is szimpatikus, hogy a külseje nem szintetikus. :-D Lehet, hogy az, nem tudom az összetevőjét, de olyan finom a tapintása.
A V2-ők meg már nagyobbak.
Nekem a Flip nem jön be annyira. Ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, többet várnék tőle. A BGV4-ben sokkal több az "anyag", mégis csak 290ft-tal drágább. Nekem eddig a BGV4 a befutó. A TotsBots szép, csak sajnálom, hogy nem szétszedhető. Ma megy még egy kör mosás, aztán már fel fogjuk szentelni a kollekciót. Mondjuk még el kéne használni a nagyon pici eldobhatókat. Vagy félreteszem a tesóra, elvileg 2013 októberéig szavatos. :-D
Sziasztok!
Ma megjöttek a pelenkák, rendeltem két Pop-int is, első ránézésre nagyon tetszenek! De lenne egy kérdésem, hátha valaki használja.
Hogy mossátok??? Azt írja, nem szabad szódabikarbónában áztatni a külsőt. Tudom, hogy a mosószóda nem szódabikarbóna, de vajon azzal lehet mosni??? És azt is írja, se öblítővel (ezt persze tudom), se ecettel ne öblítsük. Akkor mivel??? Csak szimplán vízzel??? De mi baja lesz vajon az ecettől?
A Kushies belsőim azok elég magasak és simán aláférnek. Ha összemérem a Bummissal nagyjából egyformák...
Persze elég akár holnap is, ha szólsz, mert majd felteszem a teszveszre de csak később.
Lesz kedd, szerda mire odajutok...
Igen 1500ft/db, ahogy írtam 2db van, a prefoldok meg 5db/3000ft.
Ha felébredt a Luca összehasonlítom, mert bent vannak a szobájában. De mire gondolsz pontosan, hogy milyen széles a tépőzárja, vagy arra hogy a tépőzár után még menni van ráhagyva, hogy ne dörzsölje a hasát?
Egyébként magasan feljön, a tépőzárja másabb, mint a Bummisé, talán picit gyengébb, de soha nem csatolódott ki.
és mennyi pénzért adod?
árulom az egyik Bummisom és még kettő belsőt,hátha elvinnék hamar:)
Az jó ha arra hasonlít inkább a kushies szárnyacskái nekem nem jöttek be dörzsölte a lányka combikáját nagyon...pocaknál olyasmi magas mint a B.,vagy magasabb?
Nekem ebből a Popoliniből soha, de soha nem folyt ki, ha pelusbelsőt tettem bele, akkor sem, ha csak egy prefoldot akkor sem.
Viszont mostanában a Bummisból a combjánál átereszt és a zsebeseim is nem egyszer eresztettek már.
Az én lányom már majdnem 10kg, igaz még csak 7 hónapos.:) MOndjuk nagyon hosszú is 80-as rugikat hord. Szóval még jó rá, de már max. 1 hónapig.
Ergo, ha a picid most 8kg-os akkor jó lehet neki még egy darabig, de ez attól is függ milyen gyorsan hízik. Szerintem 10kg-ig jó. A gumirozása meg a Bummiséra hasonlít, nekem is van virágos Bummisom, M-es, kb. ugyanakkora, kb.
Szerintem jobb a Bummisnál mert nincs olyan vastagon varrt része, könnyebbem szárad, sokkal.
de jó a Bummis M es csak van négy és egyet eladnék venni helyette másikat kipróbálni másik fazont.Tudom hogy a belsőim miatt is van a gondom,de ragaszkodom a mamablessekhez:) legtöbb belsőben a Bummist ha ráadom és ül a gyerkőc,akkor elöl a pelenka sok centivel kiáll a pocakjától,nem kicsit hanem feltünően nagyon nagyon...Flipben nincs ez,az szépen rásimul a mamabless belsőre is.A tootbots volt csak amiböl már nem jó az 1 es méret,de mostmár lehet ujra jó lenne:)LL belsőim vannak 2es méretben amik jók még és csinos csomagot adnak,nem bő,de amiket úgy vettem hogy nagyobbak,pl h.a. gyönyörű plüss belsőit el kellett cserélnem mert noha összefogta a külső eszméletlen zavar nagy csomag volt:((
Adrika most nem nagyon hízik nyúlt sokat és a kis bébihája is eltünőben van,nem is tömöm kajával csak válogatott dolgokat eszik és javarészt csak szopik...kíváncsi vagyok holnap viszem mérlegelni eddig nem szóltak a súlya miatt:))már két hónapja nem sokat változik csak hosszra,nem merem még L eset,mert ami volt L es külsőm az is óriási volt combban akkor is ha elöl a tépő összefogta
Én inkább L-est vennék, sztem max egy-két hónap és vehetnél újat!!
Persze sok függ az alkatától is, de azért számít a kiló, ha nem is ennyire pontosan!
Bummis M-es már nem jó rátok???
Én most vettem Popolini külsőt 1500ft/db áron, én nagyon szerettem és most vettem L-eseket u.olyanokat. Szóval a kisebbket meg eladnám. Van egy fehér és egy zsungeles M-esek (4-9kg-ig) + 5 db prefoldom. Ha valakit érdekel...:)
Én mindig mosom az összes világos cuccot a pelenkákkal, amiket a szennyes kosárban találok:)))
A pelenkazsákot meg arra használom itthon, hogy az ecetes vízbe nem menőket, a néhány AIO-t tartom abba.
Erre gondolok:
Én is idegenkedtem, vettem, eladtam...aztán mikor törpevízművé változott Bende muszáj volt kipróbálnom, mert minden átázott rajta, még az eldobható is!
Ott indult a szerelem!:DD