Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok! Biztos tud valaki tanácsot adni.Már 1 hónapja iszom a lötyit.Nekem semmi bajom az ivással a 4 liter símán lemegy.A baj hogy híztam 2 kilót.Mit csináljak? Segítsetek?
Nagyon köszönöm!
Eddig minden nap elfogyasztottam 1,5 liter lötyit. Többet valahogyan nem is kíván a szervezetem. Viszont a mérlegem szerint 1 kg fogytam. Viszont érezni meg nem érzem:)))
Nálad mi a helyzet?
Amit pedig eddig tapasztaltam: először is ha elalszom nagyon mélyen és nyugodtan tudok, még a párom horkolása sem zavar.
A másik az, hogy olyan mintha tőltődnék fel, tehát mivel, hogy állandóan ennék. Azért vigyázok, hogy mit eszem, de most itt a dinnye szezon is..és nem tudom megállni, hogy ne egyek belőle sokat.
Energetizál ez már tuti, mert ennyit egyfolytában még megállás nélkül nem úsztam. 2km -ert.
Egyelőre ennyit tudok írni róla..majd még jövök:))
Koplalni nem is kell, az nem vezet semmi jóra. Igyál annyit, amennyi jól esik, erőltetni nem szabad. Egyre többet fogsz tudni meginni belőle, ahogy hidratálódik a szervezeted. Ha lassabban nő az adag, akkor sincs semmi baj. Anyukám és anyósom is szép lassan feltornázták a napi 3-4 decit egy literre. Ha nekik sikerült megduplázni az adagot, Neked is fog!
Szerintem a port addig se hagyd abba, amíg a csöpit várod. Kevesebb hatása van ugyan, de a semminél több. Igaziból a SuperGreens egy kétkomponensű termék, ami a porból és a csöpiből áll. Így, ők ketten érnek egy egészet.
Sziasztok ! Nekem most elfogyott a ph cseppem, most várom. Szerintetetk a zöld por magában is elég, vagy ha így iszom nincs hatása.
Nekem az íze olyan, mint a zelleres fűé.
M
Sziasztok!..ma kaptam meg az első adag SuperGreens csomagomat. Igazából tényleg azért igényeltem, mert fogyni is és persze lugosítani is szeretnék. Aztán mostanában elkezdett fájni újra a gyomrom. Régebben volt fekélyem, de gyógyszerre elmúlt. De néha kijön újból..és itt olvastam, hogy nektek bevált arra is. Úgy, hogy írom a tapasztalataimat majd mindennap. Az íze nem rossz, olyan mintha majoranna lenne.
És tudjátok mit, most hogy ittam már kb.fél litert, fokozatosan szünik a gyomorfájásom. Azért tényleg megpróbálok diétásan étkezni.
Úgy, hogy lányok mindenkinek sok sikert a továbbiakban is!..és persze egészségetekre!
Végülis a vér a vizelet , a nyál ph-ja az egész szervezetet befolyásolja, állítólag ha gond van valamelyik eltolódik savas vagy lúgos írányba, és viszi magával a szervezet egészének ph-ját. tehát, ha jól olvastam olyan nincs, hogy csak a vér ph-ja savas, a többi dolog a szervezetben nem és fordítva is így van. na jó nem okoskodom többet.
Írígyellek, hogy ennyit meg tudsz inni. Nekem valahogy kavarja egy kicsit a gyomromat. Bár már úgy tűnik szokom. A pajzsmirigyemet nagyjából beállították, de ez a néhány kiló, ami hormonálisan kúszott rám, nem igazán mozdul meg. Koplalni nem szeretnék, meg nem is tudok. Az anygacserém olyan fajta, hogy többször kell ennem naponta (kb 5-6) viszont keveset. Ha fogyózom akkor meg olyan nyúzott a képem, mint a nagyimnak. És ráadásul szeretek enni. Soha nem volt baj a súlyommal, végül is most sem vészes. Várom a zöld lötty hatását, eddig majdnem mindenkinél működött. Majd meglátjuk.. Azért, ha van valami tanácsod, vagy ötleted, megköszönöm, ha megírod.
Jó éjt M
Igen, a ph csoda c. könyvben írák, hogy az is kóros, ha valaki túl lúgos. Nem tudom igazándiból mennyi túlsúlyom van, 170 cm vagyok és 66-67 kg. Végül is nem vagyok se kövér, semmi problémám nincs, csak önmagamhoz képest vagyok "túlsúlyos" . 61-63 között szoktam lenni, azza voltam néhány éve. Akkor pajzsmirigy alulműködés miatt felugrott rám 6 kg, azóta sem bírok vele. Abban reménykedtem, hogy talán ezzel a módszerrrel lefaraghatom magamról. Persze, ha nem sikerül az sem tragédia, mert a gyomromat viszont rendbe tette. lehet, hogy így 44 évesen erre állt be a súlyom és kész.
Egyébként kb november óta iszom. Elég sokáig csak 1 liter ment le, néhány hónapja kb 2 liter, de a 3 litert még nem tudom produkálni. Egyszerűen nem meg. ha éfgyomorr iszom pld. hányingerem van től. De azért iszom. Rengeteg gyümölcsöt, zödséget fogyasztok. Hát ez van. A férjemnek kb 6 hét után már 2 kg lement. Talán megmozdul az enyám is. Reménykedem..
Szép napot, puszi Neked M
Szia!..Én ma hallottam először erről a supergreens zöld italról. Rögtön kivi lettem, hogy a hoxán mit szólnak ehhez a csajok. Nah..és itt találtalak meg. Tényleg komolyan érdekelne az elérhetősége. Légyszi tájékoztassál róla.
Előre is köszi:))
További szép napot!
Erika
Én nem szaladgáltam, csak szép csendben üldögéltem a szgép előtt és vártam, hogy megszáradjon a hajam :-) Ilyen melegben nem volt kedvem megszárítani.
Ha már jó régóta iszod, el fogsz jutni odáig, hogy akár az egész éjszakát is kibírod rohangálás nélkül.
tegnap kevesebbet tettem bele (az általad javasolt adagot) és nem volt hasmenés.
azért az érdekes, hogy ha csökkentem a port és a csöpit, de a vizet nem, akkor jobb. azt hittem, hogy minél több a por, annál nagyobb a méregtelenítés.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?