Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? fórum

Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
446. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 445. - Pirosalma)
2008. szept. 28. 21:10
Az utolsó mondatoddal mélyen egyetértek. Senkinek nem tartanak egy stukkert a fejéhez, hogy vagy megveszi a kapható cuccokat, vagy főbe lövik. Úgy is le lelet fogyni, ha az ember kiiktataja az egyszerű finomitott szénhidrátokat és mozog. Ha nem megy, akkor a zöld, kék és egyéb szinű löttyök sem segitenek, ott már talán az orvost is be kell vonni. Olvasd csak el az ezzel kapcsolatos fórumokat, ahány ilyen csodabizbazt forgalomba hoznak, azonnal ezer fórum nyilik róla.
2008. szept. 28. 18:37

Sziasztok!

Én is kifejezetten etikátlannak tartom, ami a világban megy. A fogyásra pedig magyarázat lehet az, hogy az embert ennyi (gondolom, viszonylag nagy sűrűségű) folyadék eltelít, ill. bizonyos ízek hatással vannak az étvágyra ("Fúj, az étvágyam is elment tőle..."). Ill. az ember az étkezési szokásain is változtat: a lúgosító étrendben nagy arányban szerepelnek alacsony energiatartalmú ételek, a zsíros és/vagy magas szénhidráttartalmúak viszont háttérbe szorulnak, ez önmagában is eredményezhet fogyást.

Végül egy szerintem elgondolkodtató és megszívlelendő idézetet ajánlanék a figyelmetekbe (egy filmből van, de még nem árulnám el, melyikből;-):

"Keressük a titok nyitját, de nem találjuk. Mert igazából nem is vagyunk rá kíváncsiak. Nem a valóságot akarjuk. Hanem az illúziót."

444. kisstoth (válaszként erre: 443. - Zöldségevő)
2008. szept. 28. 17:52

Még mindig iszom, nem akarom már kidobni. A 4 havit rendeltem meg és még várom a csodát. De mivel csodák nincsenek....

Azért is fel vagyok háborodva, mert a Ph csppekből a 4 havi adaghoz nem elég az egy üveg, kettőt kellett rendeljek, ami + 15 ezer.

Hát ez van. A hiszékenységünk jó üzlet. A könyvet is elolvastam, szerintem betarthatatlan.

2008. szept. 28. 12:47

végre...........köszönöm, hogy megszólaltatok:)

Persze titokban reméltem, hogy talán találkozom végre valakivel, akinek pozitiv élménye is van.

Őszintén több fórumon keresek olyan embereket, akiknek "sikerélményük van" bármilyen értelemben.

De eddig leinformálható személyt még nem találtam, aki jó véleménnyel lett volna a löttyről.

kisstóth még mindig iszod? vagy te is ugy jártál mint én, hogy több havi megrendeltél mert igy olcsobb volt?

442. kisstoth (válaszként erre: 438. - Zöldségevő)
2008. szept. 28. 12:36

Tavaly december óta iszom és semmi. Vagyis valami: Híztam kb 3-4 kg-ot.

Ez a "haszna".

441. Hoxa
2008. szept. 28. 12:31

Egyetértek, tapasztalatokról szól.

Aki csupán forgalmazni kívánja a terméket, az hagyja el a portálomat!

440. zöldségevő (válaszként erre: 439. - Marica615)
2008. szept. 28. 12:22

Nem vagyok beteg. és van remek orvosom!

Nem vagyok pesszimista,csak realista.

Te soha nem felejted el megemliteni, hogy keressék meg az oldaladad, ahol az "étrendkiegészitőket" forgalmazod.(nekem is ajánlottál két ásványi anyagot, de emlitést sem tettél arra, hogy szükségem van-e rá, vagy kérjem ki az orvosom véleményét!)

Azért talán a te véleményed nem azonos értékkel bir, mint 1 szakemberé!

Te valamit féllreértessz! Tőlem ajánlhatod, forgalmazhatod a csodaszereket, csak kérlek szépen...ne mondj róluk szakvéleményt!!!!

Ezen a fórumon az emberek elmondják tapasztalataikat,véleményeiket...de eddig tőled erről nem hallottam:(

Melyik, általad forgalmazott terméket fogyasztod, és kérlek ird le róla a tapasztalataidat:)

Ez a fórum erről szól:)

2008. szept. 27. 23:49

Zöldségevő, jó lenne ha hitetlenséged, pesszimizmusod és a még meg nem talált ok amiért nem fogysz, nem okolnál másokat. Leírtam Neked két szakorvos nevét priviben és azt is és hogy én hivatásból csinálom 15 éve a természetgyógyászat szolgálatában állok. Nem hiszem hogy Te vagy bárki más ingyen dolgozna a munkahelyén, vagy másodállásban, pláne éjszakákon át. Túl sokat beszélsz a pénzről... A megoldást keresd, az okot. Mindennek ára van az egészségnek a legdrágább!!

A többségnek hat.Neked is fog ez vagy más , mindegy találd meg mi a gát. Biztos vagyok benne hogy az orvosi vizsgálatok többsége is pénzbe kerül, nem kevésbe!

Ez itt ingyenes , leírom mégegyszer, mivel amit írtam arra nem válaszoltál:

A cég orvos tanácsadói akikhez bizalommal fordulhatsz:

Dr Gulyás Tamás

drgulyas@vitaminsziget.com

[link]

Dr,Lerner Péter belgyógyász

Email cím: plerner08@yahoo.com

Sok sikert hozzá!

2008. szept. 27. 17:25

Április kezdete óta iszom...eljutottam nagy nehezen a 3-4 literig,,,,zöldséget eszem,a táblázat szerinti zöldségeket eszem....hot pan ban párolom zsir nélkül....és 1 gramot sem fogytam!!!!!!!!!!!!!!!!

130.000.-Ft ot dobtam ki hiába!

Szeretném, ha nem anyagilag "függő" emberek dicsérnék! De hiába keresek fel fórumokat, sehol nem találok orvosokat, egészségügyben (érdek nélkül) dolgozó embereket, akik alátámasztanák a lötty életképességét.

Még 1 kis idő.....aztán ez is feledésbe merül mint a többi CSODA:(

Addig sokan ráfizetnek...sokan meggazdagodnak...

ez a cél....a lényeg.

437. marica615 (válaszként erre: 436. - Mandella)
2008. szept. 25. 22:29

Miért tartasz az étkezés előtt is 2 h szünetet?

Nem kell,csak utána , azt is csak akkor ha húst ettél a fehérje lebontás miatt: kell a sav hozzá, különben lassítja az emésztést.De előtte nem kell.

Türelem az eredmény nem azonnal jőő el.:-)Minden nap eszel húst ezek szerint ? Iktass be egy pár napot amikor nem, mondjuk egy igen egy nem...kompromisszum.:-)

2008. szept. 25. 19:14

sziasztok.

semmi változás, majdnem egy hete iszom, vagyis asszem, pont ma egy hete (vagy holnap lesz, nem tudom)

SEMMI VÁLTOZÁS!

mondjuk csak napi 2 litert tudok meginni, lehet, meg tudnék többet is, de igazán nem tudom beosztani a 24 órát, hogy egyek is, de evés után minimum 2 óra szünet is legyen, de ivászatután is legyen szünet, mielőtt megint ennék, szóval huh...

(egyébként én is nulla RH pozitív vagyok, és húsimádó)

és amióta a löttyöt iszom, farkasétvágyam van :(

szerintem híztam is... állandó ehetnékem van

talán ha tényleg 4 litert innék....

435. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 433. - Zöldségevő)
2008. szept. 25. 10:30
Ebben tévedsz, O-s vércsoporttal is egész jól lehet élni hús nélkül :o)
434. zena01 (válaszként erre: 428. - Zöldségevő)
2008. szept. 24. 23:59
Valahogy én is így jártam, már nem is iszom, mert csak eleinte éreztem változást. Később minden a régi lett, pedig napi 2 litert ittam.
433. zöldségevő (válaszként erre: 432. - Marica615)
2008. szept. 24. 23:25

bocs kiegészitem:)

a nullás rh pozitiv vércsoportuak a "husevők".

Ezek az emberek nem tudnak hus nélkül élni.

Persze ez nem jelenti azt, hogy zsiros disznóhust kell enni.....egy kis párolt baromfihussal is ámithatják magukat.

Anánlom a "mindmegette" oldalt, ahol sok okos dologról szerezhettek tudomást.

432. marica615 (válaszként erre: 428. - Zöldségevő)
2008. szept. 23. 09:57

Kedves Zöldségevő!

A vércsoport diétát ismerem., mert akkor jött be divatba amikor vagy8-10 évvel ezelőtt a CAlifornia Fitnessbe került. Pont raktárvezetőként dolgoztam akkor. Igen a Rh az húsevő, úgy élj ami Neked jóleseik amitől jól is érzed magad.A fogyókúra nem inkvizíció és nem szenvedés. Bár van aki így éli meg. A sportot és a lúgos étrendet azért továbbra is csináld, majd akkor idd a zöldlötyit, ha újra jól esik. :-))

Megnézted a Ph dat a vizeletből ? Chrómot fogyasztottál már? 0 nak nagyon jó még a CaMg a az izmokra és a szívre. kb1200-600 mg arányban fogyaszd, frissíteni fog! :-))) Sok sikert !

431. 91675d4a35 (válaszként erre: 429. - Zöldségevő)
2008. szept. 23. 08:57
Próbáld nyersen enni őket, salátának.
430. Cszsuka (válaszként erre: 428. - Zöldségevő)
2008. szept. 23. 06:54
És mindig túlsúlyos voltál, vagy valamitől meghíztál?
2008. szept. 23. 01:14

bocs javitanom kell!!!!

Azt olvastam a párolt zöldségek savasitanak!

(el is tudom hinni...)

2008. szept. 23. 01:10

április eleje óta iszom.Kezdetben nem tudtam még 1 l-t sem meginni, de az üzletkötő kérte hogy eröltessem 3-4 literig."Megerőltettem magam" és a nagy melegben a végén megtudtam innia a 4 litert. (ma már fázom a sok viztől, men tudok csak kb 1-2 litert inni) Megvettem a hot pan-t (amit mindenkinek ajánlok (zöldség pároláshoz) Ismerem, és betartom a táblázatot, hust elötte is csak csirkét ettem.

az az igazság hog nulla rh pozitiv a vércsoportom, és végleg nem tudok a husról lemondani (ez függ a vércsoporttol)Van vércsoport diéta is.

Rengeteg mindent kipróbáltam,(különböző diéták, káposztaleves, Norbi,csodabogyók...) de sosem tudok fogyni:( (még a fülbefurást is)

ez volt az utolsó reményem......de megint becsapottnak érzem magam. Van még két havi adagom...azt elteszem jövő nyárra. Nem eröltetem tovább, fázom tőle. Visszatérek a megszokott teáimhoz.

Vöröstea (Rooibos), mályvatea . emésztést segitik elő.

Ja rendszeresen tornázom, csi gépezem....

Már megszoktam az aszkéta életet....továbbra is odafigyelek az étkezésre, de eléééééééééég volt.

Ja valahol azt olvastam, hogy a párolt zöldségek lugositanak:( Kész...

Elfogadom magam ugy ahogy vagyok....

A gének ellen nincs ellenszer. (főleg végleges...és tartós:)

Köszönöm, hogy leirhattam.....tegye mindenki azt amit jónak lát....de higyjétek el, nem cserélhetjük ki önmagunkat.

427. zöldségevő (válaszként erre: 416. - Cszsuka)
2008. szept. 23. 00:47
fogyni szeretnék:)
426. Bea70 (válaszként erre: 418. - Marica615)
2008. szept. 22. 13:08

Én is szeretném megkapni:nyiribea70@t-online.hu

Köszönöm előre is.

425. kisstoth (válaszként erre: 414. - Zöldségevő)
2008. szept. 22. 12:17
Dettó. A férjem azóta is bőrgyógyászhoz jár, állandó hasmenés, ha issza. (már nem issza..) Én pedig gömbölyödöm szépen, és pisilek, pisilek éjjel-nappal.
424. kisstoth (válaszként erre: 423. - 91675d4a35)
2008. szept. 22. 11:08
Megkaptam, nagyon szépen köszönöm.
2008. szept. 22. 11:02

Sziasztok!

Elnézést, de szabin voltam és az irodában van minden doksim, így csak ma küldtem, aki kérte.

Mit isztok, esztek a zöld lötty mellett ti? Mert ami a táblázatban van, az persze nem sok adat. Én semmit nem kívánok, a 2 hete elkezdődött ételundorom megmaradt. Ülök és nem jut eszembe semmi, amit kívánnék. Aztán egyszercsak beugrik valami, de elképzelem és Ááá, mégsem kívánom.

422. juditgelencser (válaszként erre: 418. - Marica615)
2008. szept. 22. 10:47

Légy szíves nekem is küldd el a táblázatot az alábbi e-mail címre: juditgelencser@citromail.hu

Előre is köszi

421. kisstoth (válaszként erre: 418. - Marica615)
2008. szept. 22. 10:07
Légyszíves elküldeni a táblázatot nekem is. Előre is köszi.
420. kisstoth (válaszként erre: 415. - Zöldségevő)
2008. szept. 22. 10:07
Egyetértek.
419. marica615 (válaszként erre: 415. - Zöldségevő)
2008. szept. 22. 09:47
Mióta fogyasztod a zöld lötyit ? És mikor iszod, mennyit? Figyelsz e, hogy húst nem, vagy minimálisat ? Semmmiképpen nem mindennap, ha eszel akkor 2-3 h múlva ihatsz lötyit ? Követed-e a Dr Young féle táblázatot? Lúgos vízből készíted e a lötyit ?
2008. szept. 22. 09:44

Sziasztok!

Nekem is megvan a táblázat akinek kell.:-)

Az elején addig lesznek tünetek pl hasmenés gyomor égeés, vagy kiütések is akár, amíg a méregtelenítés tart, sajna ill. hála.:-) Örülni kell, hogy hat és a szervezet reagál, szabadul tőle. De van egy jó hírem utána elmúlik!:-) Nekem pl egyáltalán nem volt hasmenésem, de ételundorom és étvágytalanságom igen. és ki is pattogzott a bőröm és sokat fájt a fejem, de mind elmúlt. Mindenkinek ott okoz tünetet, ahol probléma van. Nekem gyakran fájt a fejem mára elmúlt, az arcbőröm a bőröm pedig összehasonlíthatatlanul szép lett és fogytam 5 kg 67-68kg ról 62-63 kg vagyok most. Nyílván a napi 2-3 l folyadék és a lúgosítás miatt.

Szóval kitartás Nektek.Elmúlik. Hamarabb szabadulsz a méreganyagtól, ha a napi folyadékot növeled 20kg/1 l.De ha elviselhetetlenek a tünetek - pl a hasmenés a munkahely miatt -, akkor a port csökkentheted 1 l/ fél kanál por, csepp ugyanannyi, így viszont később múlnak el a tüneteid.

Ne adjátok fel!

417. jemma
2008. szept. 21. 18:56

a helyzet az, hogy én mostmár csak napi másfél litert iszom a legenyhébb variációban: 1 kanál és 12 csepp.

másnap irgalmatlan hasmenésem van tőle...

pedig ez nem is sok (mert ugye nem 3 vagy 4 liter), másrészt nem is tömény, sőt: szerintem ennél kevesebbet már nem is érdemes hozzátenni.

akkor miért megy a hasam? mert azért az elég ciki, hogy a munkahelyemen napi 4x kell rohannom............................

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook