Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia, Zsuka!
Csak annyi a lényeg, hogy nem mindegy, hogy:
- 100 g keverékben 50 g szódabikarbóna (tömegszázalék, jelen esetben 50 tömeg-%)
vagy
- 100 molekulából 50 molekula szódabikarbóna (ez is 50 %, csak ez 50 mólszázalék vagy anyagmennyiség-százalék)
Mert ha pl. a 2. esetet tömegre is kiszámoljuk, akkor más jön ki. És ez nagyon nagy eltéréseket adhat.
Olyan ez, mint ha van 1 kg gyümölcsöd: 5 db banán és 5 szem szőlő. Így mondhatjuk, a gyümölcs fele szőlő (50 mólszázaléka). De az az 5 db szőlő, csak mondjuk, 20 g.
(Megj.: a szódabikarbónára mint ionvegyületre nem helyes a molekula szó használata, de így egyszerűbb volt kifejezni a lényeget.)
De, az egész mindenképp 100 %;-)
Tömeg- vagy mólszázalék?
Schüssler-sók.
A számok valóban %-ot jelentenek, bár nem annyira értem, hogy is van ez, hiszen nem a 100% az egész? Rosszul emlékszem?
Egy Schüssler-párti ismerősömtől kapott a férjem egy keveset ebből a porból. Ugyanezeket az arányokat írta fel, s azt, hogy a gyógyszertárban keverik össze. Valóban jól beválik pl. gyomorégés ellen. Kissé olyan, mintha porított meszet raknál a vízbe. Nem valami bizalomgerjesztő.
Bázisporkeveréknek hívják.Nekem is megszűnt a puffadás!!Nem kell orvossal feliratni.
A számok a nevek után grammokat jelentenek.
Szia, Ovics!
Ezek a számok a sók után mit jelentenek (% biztosan nem, mert nem jön ki a 100)?
Szia Ovics!
Én is kipróbálnám ezt a szert. Orvossal kell feliratni?
Sziasztok!
Natrium phosphoricum 10,
Kalium bicarbonicum 10,0
Calcium carbonicum 100,0
Natrium bicarbonicum 80,0
Magnesium carbonicum 50,0
Fél kilót érdemes kevertetni a gyógyszertárban.1 evőkanál 1 pohár vizben inni.
Ezt iszom és a családom is.Megszünt a reflux,letisztult a bőr ,rendeződött a széklet karcsúbbak lettünk,vége a puffadásnak.............csupa jó....és nem egészen 1000 Ft a fél kiló.
Nem utolsó szempont,hogy gyógyszerészek állitják össze és tudom,mi van benne.
Ha ez a zöld lötyi annyira jó,mint egyesek mondják,akkor miért nem árulják nagy üzletekben,hiszen ott lenne nagy forgalom.Igaz olcsóbban kellene,de a volumennel el lehetne érni a profitot.Igaz nem lenne pilotajáték :-(((
--
Szia Ragyogás!
Már többször írtam neked, de valamiért nem kapod meg. Én is győri vagyok, és szeretném elkérni tőled, hogy hol lehet beszerezni ezt Győrben.
Email címem:karinamail@mail.kabelnet.hu
Köszi
Karina
Így írják: ajánlott: 3 caps. Supergreens, 1 liter víz 10-12 csepp Prime ph-val naponta 2x
még jobb: 3 caps. Supergreens, 1 liter víz 12-16 csepp Prime ph-val naponta 3x.
Köszi Bea70!!!
De akkor nem kell ennyit folyadékot inni???
vagy azért azt esetleg víz formájában be kell dobni???
Van itt olyan a kapszulát eszik???
Sziasztok!!
Nekem már nagyon hányigerem van tőle:-((( Mit lehet tenni ellene???
Mennyibe kerül a bogyó ebből???
Üdv mindenkinek Magdi
Szia Bea, tudom nem vígasz de nekem is késett a mensim vagy 10 napot (és van ismerősöm akinek egy egész hónap kimaradt) utána minden ok volt.
2 hónapja iszom, olyan farkasétvágyam van...és persze híztam 1,5 kilót:( ennyi a rosszhír...
A jó, hogy a gyomor problémémat ( reflux- ha jól írom..) amire néha még gyógyszert is be kellett szednem teljesen megszüntette. Pár napja 10 szál újhagymát ettem reggelire:))))))) amit ezelőtt nem mertem volna:)
Szóval én iszom továbbra is aztán majd meglátjuk.
Itt minedki azzal van elfoglalva hogy ki hogy ír???
Milyen fórum ez?? Ne csináljátok már nem ezzel ekll foglalkozni hanem a SG-vel.
Olyan jó mikor az ember feltesz néhány kérdést és rendesen kap rá választ.És nem azt olvasgatom hogy ki mit rontott el!!!!
Lécci ne igy foglalkozzatok egymással!!:-)))
Üdv Mindekinek.
Én nem eszem nagyon a sg-től.Nem rossz lötty:-)))
Szia, Magdi!:-)
Helyesen: "helyesírás-ellenőrzőm".
Mindenkinél lehet hibát találni;-) (Inkább a tényekre kellene szorítkoznotok.)
Amikor úgy érzed, hogy éhes vagy, igyál egy pár kortyot a löttyből. Figyeld meg, hogy egy darabig segít az éhség ellen. Az még munka közben is feltűnik, így nem felejtesz el inni. Elképzelhető, hogy a szervezeted így reagál a lötyire, ne add fel, rendbe fog jönni a dolog. Az a lényeg, hogy semmit ne erőltes, csak annyit változtass az étkezéseden, amennyi jól esik.
A Te "eredeti" diétád milyen?
:)))
én egy mondatot írtam ezzel kapcsolatosan, azóta te pörgeted ezt a témát:) én csak válaszoltam arra amit kérdeztél:) és mivel itt kérdezted, itt válaszoltam.
szerintem már abba hagyhatod, vagy nyissál magadnak egy másik fórumot amiben a helyesírás ellenőrző rendszereket magasztalod.
Ez más témájú fórum...lécci
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?