Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? fórum

Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
356. NOA (válaszként erre: 347. - 3e0ba54fb8)
2008. aug. 19. 13:48
Drsztikus ne is legyen..csak egy laza amit élvezni tudok:)))
355. gyopárka (válaszként erre: 344. - NOA)
2008. aug. 19. 12:07

Első lépésben vettünk karácsonykor egy kenyérsütőgépet.Akkor még mindenféle kenyeret sütöttünk.Yuoung óta csak tönkölyt.Ő ezt ajánlja,ugy hogy utánanéztem a dolognak és igaza van. Néhány mondat a tönkölyről:

A Kárpát-medencében 8000 éve termő ősbúzafajta.Óriási előnye hogy a környezetében lévő gyomokat elnyomja,így vegyszermentesen termeszthető.Jóval tisztább búza a többi fajhoz képest.A búzaszemeket szorosan körülvevő pelyvaréteg a feldolgozásig páncélszerű védelmet biztosít a káros légköri és egyéb szennyeződések ellen.A legjobb gabonafajta.Meleg,zsíros,tápláló,mégis lágyabb mint a többi gabona.Fehérjetartalma a közönséges búzához képest hatszoros,az ember számára sokkal jobban hasznosítható fehérjét tartalmaz.Aminosav összetétele kiváló.Magas ásványianyagtartalma van és sokrétű a vitaminösszetétele.Segít megőrizni alakunkat,sőt fogyókurának is része lehet. Rendkívüli fehérje-keményítő aránya miatt egyáltalán nem hízlal,ráadásul a belőle készült ételek dűsak,kis mennyiség elfpgyasztása is jóllakottságérzetet ad.Egyedülálló sikértartalommal bír,ami azt jelenti hogy a belőle készült kenyér kitűnő minőségű,hosszan eltartható nem kell hozzá különböző adalékanyag/sikérjavító,fokozó,habosító/

354. gyopárka (válaszként erre: 351. - Kisstoth)
2008. aug. 19. 11:05
Ja és igazából az elején napi 2 étkezést ajánl helyettesíteni vele a fogyás érdekében,később ezt csökkentve napi egyre, de a mi pénztárcánk kezdettől csak a napi egyet engedte és a kajáról sem tudtunk lemondani.Még így is fogytunk.
353. gyopárka (válaszként erre: 351. - Kisstoth)
2008. aug. 19. 10:59
Napi 1 tasak 2 vagy 2,5 deci tejjel összerázva,most a tejmennyiségre pontosan nem emlékszem.Tehát 14 tasak 2 hétre elegendő.De a fogyás inkább a hónap váge felé történt,legalább 1 havi adag kell hogy észlelhető legyen a hatás
352. gyopárka (válaszként erre: 346. - Kisstoth)
2008. aug. 19. 10:56
Én megvettem az egész életmódprogramot.Itt választani lehetett 3 ételminta között: 1.vegetáriánus,2.heti 3-4-szer hús-hal,3.mindennap hús-hal.Na most mivel mi imádunk enni a mindennap hús-halat választottuk,mert ez azt jelentette hogy 1 nap vagy húst eszek,vagy felvágottat,vagy tojást,vagy halat.Tehát ezt az étrendet folytattuk tavaly október-novemberben,kiiktatva a cukrot és emellett ittuk a turmixot.Ja és volt heti 12 egység plusz ami azt jelentette hogy pl.1 üveg sör 2 egység,tehát a párom heti 6 nap megihatott volna 1 üveg sört,vagy az édességek is egységekben vannak.Pl.egy franciakrémes kb.6 egység,abból kettőt ehettünk egy héten stb.Szóval ez egy nagyon normális életmódprogram szerintem,semmiről nem kellett lemondanunk,nem kellett kalóriákat számolgatni.Bár a turmixot étkezéshelyettesítőnek ajánlja, mi reggeli után ettük,jól összerázva olyan volt mint egy puding.Csoki,vanilia,eper,tejeskávé ízben.Nekünk legjobban a csoki,vanilia jött be.Feltöltött energiával,szuperjól éreztük magunkat és a két hónap alatt 8 kilót fogytunk./Havi 4/.Decemberben abbahagytuk,a kajánál is visszatértünk valahogy a régi szokásokhoz és december-január-február szépen visszahíztuk a súlyunkat.Márciusban ujra megittunk egy havi adagot,akkor megint fogytunk 4 kilót,közben találkoztam Young könyvével,ráálltunk megközelitőleg az ő étrendjére,közben még áprilisban ittuk a turmixot és igy sikerült visszafogynunk a tavalyi 8 kilót.Akkor megint elhagytuk a turmixot,csak a lugosító étrendet folytatjuk,még fogytunk kb.2 kilót,de most hónapok óta állunk egy helyben.
351. kisstoth (válaszként erre: 350. - Gyopárka)
2008. aug. 19. 10:40

Köszi szépen. Akkor ha jól olvasom Ti ettől fogytatok úgy, hogy vacsi után ettétek. Kb mennyit lehet fogyni ettől a 14 tasaktól ?

M

350. gyopárka (válaszként erre: 346. - Kisstoth)
2008. aug. 19. 10:33
A Positrim krémturmix italpor 7100m Ft.14 tasak.Kell hozzá a Positrim keverőedény+kanál kb.1500 Ft.Az italpor leírása:táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott,testsúlycsőkkentésre alkalmas,zsírszegény tejpor alapú,gyümölcscukorral édesített étkezéshelyettesítő.Minden adag teljes, tápláló étkezést biztosít mert értékes fehérjéket,zsírokat és szénhidrátokat, valamint nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.Gluténmentes,nem tartalmaz mesterséges édesítőszert,szinezéket,aromát és tartósítószert.
349. gyopárka (válaszként erre: 345. - Kisstoth)
2008. aug. 19. 09:07
Egészen Young könyvéig én is így gondolkodtam.De Yuoungot elolvasva nagyon sok mindenben felismertem a saját problémáinkat.Ez megváltoztatta a hozzáállásomat a dolgokhoz.Yuoung nagyon okos dolgokat ajánl.A csodatermékek nagyon jók,de önmagukban nem tesznek csodát,nekem ez a véleményem.A csoda nagyon sok összetevőből áll.
348. gyopárka (válaszként erre: 344. - NOA)
2008. aug. 19. 08:44
Nagyon régóta filózgatok ilyesmin,sőt máson is,mivel 49 éves vagyok és elég sok bajt kezdtem észlelni magamon az utóbbi 2-3 évben.A párom 52 éves és 1996-ban megállapították nála a bechterewet,ami jóval régebben kezdődött,csak komoly vizsgálatra akkor küldték.A bech egy autoimmun betegség ha esetleg nem lenne ismerős,az orvostudomány szerint gyógyíthatatlan.Sajnos az utóbbi 1-2 évben romlott az állapota elég erős görbület lett a gerincben.Az orvos kilátásba helyezett egy kiegyenesítő mütétet aminél eltörik a gerincet és protézis beültetéssel egyenesítenek rajta.Köszi ezt nem kérjük.Tehát kezünkbe vettük a sorsunkat.Szóval hosszú történet a miénk és már nagyon sokmindent tanulmányoztam és próbáltunk.De most először tudom hogy jó uton járok és minden rendben lesz.
347. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 344. - NOA)
2008. aug. 18. 21:49

Ne aggódj, nem lesz ilyen drasztikus csontritkulásod :).

Számos más kalcium forrás van még a tejtermékeken kívül.

346. kisstoth (válaszként erre: 343. - Gyopárka)
2008. aug. 18. 21:37

Gyopárka, azért érdekelne ez az amway turmix. Mennyit ittatok belőle, ? Mennyibe kerül ? Egy hónap alatt mennyit lehet fogyni ? Visszahíztátok, amikor nem ettétek ?

Ha nem gond írd meg légyszi, biztosan másokat is érdekel. Köszi Mari

2008. aug. 18. 21:34

Szerintem betarthatatlan a könyv által leírt étrend. Egyrészt: az ember szervezete és s fogazata is stb a vegyes táplálkozásra van beállítva a természet által. Másrészt nem tudom, hogy az állati fehérjék és gyümölcsök és stb... kihagyásával hogyan jutnak be a szervezetünkbe az élethez szükséges vitaminok, ásványi sók, fehérjék enzimek stb. Nem szedhetünk folyton kapszulákat. Harmadrészt én azt gondolom, hogy az evés , a finom ízek az életünknek egy fontos részét képezik, miért kellene erről lemondanunk ? Ok. az ősember is csak magvakon élt , amig nem tudott elejteni állatokat, de nem is élet csak 25-30 évet. A kiegyensúlyozott vegyes étrend, és a mérték a legfontosabb. Mindenki ki tudja tapasztalni, hogy a szervezetének mi a legjobb és azokat az ételeket kell fogyazstani. Nyersen és főlve is egyaránt. A sok zöldség nyersen egyébként sok embernél emésztési problémát, puffadást stb okoz. Igyuk a zöld lötyit lányok, és táplálkozzunk kiegyensúlyozottanm, de vegyesen. És mozogjunk. Én ezt mondom. Lehet, hogy nem fogytam még, de 3-4 kg plusz miatt nem fogok lemondani a finom gyümölcsökről és husikákról, joghurtról és a mézről.

Mit mondotok ?

344. NOA (válaszként erre: 343. - Gyopárka)
2008. aug. 18. 17:42

Engem érdekel bővebben a táplálkozásod ha nem bánod.Szóval nem eszel gyümölcsöt és állati eredetü termékeket?Nekem nem tetszik, hogy illene kiiktatni a fehérjéket tejtermékeket.-Joung dr. elve a ló másik oldala.Mi lesz ha nem jön be és fekhetem gipszágyban 1o hónapot, mert kapok egy osteoporozist:Te nem filózgatsz ilyesmin?

Ráadásul zömmel nyers étele fogyasztani.

Nem tudom elképzelni, hogy valaki kivitelezi.

Szivesen hallgatlak.

2008. aug. 18. 17:36
Most találtam rá erre a fórumra és először nagyon megörültem,de ahogy visszaolvastam ugy látom a fogyással gondok vannak.Mi kb.április óta megközelitőleg ugy étkezünk ahogy Yuoung írja a "pH csoda"-ban és Micsinyei a "Lugosító ételreceptekben"Amegközelítő azt jelenti hogy kevés nyers salátát eszünk,többet kellene és egy picit többször bűnözünk mint ők.A zöldport még nem vettem,de enélkül is tartjuk a sulyunkat,csupán az étkezéssel.Sajnos még fogyni kellene.Nekem már elég lenne 2 kilót, a páromnak viszont 15-20-at még le kellene adni.Év elején mindketten fogytunk kb.10-10 kilót az Amway turmixával,lehet hogy ujra ahhoz fogunk folyamodni.Étkezéshelyettesítőnek írja,de mi étkezés után ettük nasiként és így is fogytunk havonta átlag 4 kilót.Akkor még nem tudtam Yuoungról,de akkor az Amway életmódprogramja szerint étkeztünk.Sajnos mióta Yuoungot elolvastam, tudom hogy az nem tökéletes,étkezésben mindenképp Yuoungot követem,mert mindketten tönkre voltunk egészségileg és azóta rengeteg javulást észleltünk magunkon.Ráadásul most olvastam Dr.Henry Bieler "Ételben az orvosság" c.1965-ben írt könyvét,ő orvosi oldalról írja szinte ugyanazt mint Yuoung.De a zöld por fogyástól függetlenül is érdekelne,ezért kiváncsi vagyok a további tapasztalatokra.
342. kisstoth (válaszként erre: 336. - Mamiszka)
2008. aug. 18. 17:30

Akkor lehet, hogy ez az oka. Még nem vagyok képes 3-4 litert meginni, kb 2- 2,5 liternél tartok. De ez is elég nehezen megy le. Kicsit rossz a gyomrom utána. Megpróbálok akkor többet inni. A táplálkozásom az ok, nem nagyon eszem fehér liszet és cukros kajákat. Kenyérből keveset, teljes kiőrlésű, élesztő nélküli boikenyeret, és mézet, ha muszáj.

Köszi a segítséget, próbálkozom tovább.

341. ZSU1980
2008. aug. 18. 15:12
Értem!Akkor már csak egy kérdésem van egyenlőre!:)Hol lehet a legolcsóbban megvenni?
340. NOA (válaszként erre: 339. - ZSU1980)
2008. aug. 18. 08:55
Állítólag négy hóapig.Cseppből dupla adagot kell venni mert az egy üveg hamar elfogy.
339. ZSU1980
2008. aug. 17. 23:11

Sziasztok!

Olvasom amiket írtatok.:)

Meddig elég egy dobozzal?És a cseppek?engem is érdekelne,de még hezitálok,nem olcsó.és már én is csalódtam:(

2008. aug. 17. 22:48

1 literhez 16 csepp és 1 (púpos) kanál por. Ebből az adagból menjen a napi 4 liter.

A "szakállas" por pedig azért van, mert fel van töltve, ha jól emlékszem, 150 MHz-en rezeg. Ez azért jó, mert ebből kapjuk az energiát. Ha valakit érdekel, utánanézek pontosan.

337. jemma (válaszként erre: 336. - Mamiszka)
2008. aug. 17. 18:47
másfél literhez 16 csepp? és mennyi mérőkanál por?
336. Mamiszka (válaszként erre: 335. - Kisstoth)
2008. aug. 16. 22:16

Mennyit iszol belőle? A "fogyós mennyiség" kb. 3 1/2-4 liter, 16 cseppel. Egyébként én is fogytam, de nálam is úgy kezdődött, hogy 3 hónapig semmi nem ment le rólam. Akkor megemeltem az adagot, (l. fent) és láss csodát! Egy napig szüntelen hasmenés és FOGYÁS!

A táplálkozásról azt gondolom, hogy a fő "ellenségünk" a finomított liszt- és cukor. Ha ezeket kiiktatjuk a táplálkozásunkból, már sokat tettünk az egészségünkért.

335. kisstoth (válaszként erre: 331. - Rika1)
2008. aug. 13. 20:17

A bookline.hu-n is megveheted a könyvet, én is ott rendeltem. Nagyon érdekes, de betarthatatlan. Szerintem nem arról kell szóljon az életünk, hogy egész nap görcsöljünk, mit eszünk. Én legalább is szeretek enni. Szeretem a húst, természetesen módjával. Szeretem a gyümölcsöt, bármilyet, bármennyit. Egyébként több mint fél éve (decembertől) iszom a lötyit és hízok rendületlenül. Már elég pipa vagyok. A gyomrom miatt vettem (reflux), arra tényleg jó, de örültem volna ha az a 2-3 kg felesleg lemegy rólam. nem sikerül. Pedig elég szolídan étkezem. Mellette infraszaunázom is. Nem tudom mi az oka, állítólag sokan fogynak tőle. Persze élőben még nem láttam senki ilyet.

Hát ez van. Iszom, a gyomropmra és bízom a hatásban. (ha már megvettem a 4 havi adagot).

Sziasztok M

334. zena01 (válaszként erre: 332. - Rika1)
2008. aug. 13. 19:34
Az interneten, de az első adaggal semmi gond nem volt.
333. NOA (válaszként erre: 331. - Rika1)
2008. aug. 13. 15:01

Nem fogytok semmit és nem is várom ettől a fogyást.Fáj megint a gerincem stb. stb.

Regisztrálj és ott megvásárolhatod a könyvet 2 ezerért.Sajnos betarthatatlan amiről beszél a dr. Úr.Minden gyümölcs káros és az állati eredetü táplálékok is.Gyümölcs a paprika, paradicsom, lime , avokádó.-ezt illene enni:)Elmondása szerint a fia kettő éve nem bír átállni erre az újfajta táplálkozási formára.

Amúgy érdekes a könyv ha kihagyom azt a részt amikor túl tudományosan írja le a lényeget:)Nem fogom agyilag:)A víz majd eltünik rólad.

332. Rika1 (válaszként erre: 330. - Zena01)
2008. aug. 13. 12:11
Hol rendelted?
331. Rika1 (válaszként erre: 328. - NOA)
2008. aug. 13. 12:08

Még nem vettem meg, de mindenképpen szeretném megszerezni a könyvet. Hol vetted meg?

Én is híztam sajna..és félek, hogy bevizesedek, mert olyan teltnek érzem magam. És látszik is a hízás, és igen úgy mint neked 3 kg jött föl.

Neked mennyi idő múlva jött a fogyásod?

330. zena01
2008. aug. 9. 19:07
Most rendeltem Supergreens port és "szakállas". Úgy néz ki, mint a mágnesreszelék a mágnes hatására. Így még nem jártam.
329. ági972 (válaszként erre: 327. - NOA)
2008. aug. 3. 08:47
Köszönöm a biztatást!
328. NOA (válaszként erre: 325. - Rika1)
2008. aug. 2. 09:17

Nálam az a helyzet, hogy vendégek voltak és lefogtak megtömtek rétessel.-még ellenkezni sem bírtam:))

Feljött három nap alatt 3 kg.-Most megy le szép lassan.Ez nam a lötyi hibája:(

Viszont remekül alszom végre és a köszvényes ujjam nem fáj.

Ma megvettem a könyvet ami tartalmaz egy cd.-t.

Neked is megvan?

327. NOA (válaszként erre: 326. - Ági972)
2008. aug. 2. 09:14
Nem baj ha híztál, ez csak víz majd kimegy belőled egy idő után.Rám legalább 3 kg. jött fel.
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook