Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? fórum

Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)

56. Mamiszka (válaszként erre: 55. - Ujlany)
2008. febr. 15. 21:14
Az jó, úgy nem terheled meg a szervezetedet. Én úgy csinálom, hogy evés előtt iszom annyit, amennyi belém fér. Ha utána eszem, a kajától termelődik gyomorsav.
55. ujlany
2008. febr. 15. 19:48

ja, ertem, koszi, akkor egy kicsit bajban leszek, mert en olyan dietat folytatok, hogy naponta 6-szor eszem, ugyhogy majd e kell kapnom azokat a pillanatokat amikor eppen nem eszem. :-)

koszi a valaszt.

(en egyebkent mindig kis adagokat eszem, es altalaban konnyu kajakat)

54. Mamiszka (válaszként erre: 53. - Ujlany)
2008. febr. 15. 19:43
Azért, mert a lötty lúgos kémhatású és ha evés után iszod, semlegesíti a gyomorsavat, ami az emésztéshez kell. Magyarul, nem tudod megemészteni a kaját. Sőt, ha sok fehérjét eszel, többet is várhatsz, mint egy óra.
53. ujlany
2008. febr. 15. 19:18

Sziasztok, en ma kezdtem inni, es lenne egy kerdesem. A zoldlotty oldalon azt irjak, hogy arra kell figyelnem, hogy etkezes utan 1 oranbelul ne fogyasszam.

Tudja valaki, hogy ez miert van?

52. Mamiszka (válaszként erre: 51. - Szekelyb)
2008. febr. 11. 21:02
Igen! Szerintem minden kiszerelés kapható itthon is. Van 1/4lb por 1oz cseppel, 180 gramm por 2oz cseppel és 1 lb por 4oz cseppel. Ezekből választhatsz többféle csomagot, pl. 4 x 1/4lb por és 4x 1 oz csepp, 3x180 gramm por és 3x 2oz csepp, stb.
2008. febr. 10. 22:10

Sziasztok!

Én az amerikai oldalt nézegetem és szeretném tudni, hogy itthon mely kiszerelések vannak forgalomban mert szeretném az árakat összehasonlítani. Tudtok segíteni?

50. csodaital (válaszként erre: 49. - Kisstoth)
2008. febr. 10. 16:03
Sziasztok! A zöld port csak és kizárólag tisztított vízbe téve fogyasszátok, mert a lényeg a sejtszintű lúgosítás, a méregtelenítés, amit a szervezeted szuperhidratálásával érde el. Ha nem izlik az íze, az annak a jele, hogy túl savas vagy. Cirtom levét, vagy Stívia cseppeket tehettek bele, akkor olyan, mint egy édes limonádé. Jó még a grapefruit leve is, de mindezt csak ízesítésként a tisztított vízbe téve!
2008. febr. 10. 15:15

Sziasztok !

Én is iszom a zöld löttyöt, azaz innám, d nem megy az előírt mennyiség. Refluxra innám, de hányingerem van tőle.

Egy ismerősöm ajánlotta a következőt. A port (a napi mennyiséget elosztva) joghurtba, kefírbe, turmixba kell keverni és úgy megenni, a cseppeket pedig sima ásványvízbe, igy meg lesz a mennyiség a porból és lúgosító cseppekből is. Állítólag így könnyebb bevinni a szervezetbe,nincs kellemetlen íz, hányinger stb. viszont a hatás ugyanaz. Ő így csinálja.

Mi a véleményetek ? Valaki kipróbálta már így ?

Előre is köszi. M

2008. febr. 7. 19:34
Bárki aki próbálta, írja már le a véleményét!Elöre is köszi!
2008. febr. 7. 19:30
Mik a tapasztalatok a szuperzöld lúgosító italt fogyasztóknál?
2008. febr. 7. 12:01
méregtelenitö
45. Illike (válaszként erre: 42. - Zsuzso58)
2008. jan. 22. 15:27

szia Zsuzsa! Érdekelne a sokizületes hölgy gyógyulása...elolvashatnám..nekem is állandó problémám, az izületi fájdalom, és lassan már minden izületem fáj naponta.Persze ez mellett a vastagbélgyulladás(fekélyes).

Köszi!

Illike

2008. jan. 20. 21:00
bocs',gyakraBBan....
2008. jan. 16. 20:07
Köszönöm aranaoysak vagytok!!!!!én vagyok,a képeken,amikor még tombolt a fekélyem és lesoványodtam..a manapág képen már csak az arcom látszik:D nem véletlen...kitartok mert tényleg jól esik,de nehéz növelni az adagot.Van nap amikor elfogy a 2 liter,de van hogy nehezen..csak erőltetve.Nehéz felemelni még ezt is 3 literre..úgy érzem nem fér el bennem,csak luttyog a hasamban:)de igyekszem..
42. zsuzso58 (válaszként erre: 40. - Ragyogás)
2008. jan. 16. 18:52

(már csinos szeretnék lenni...

De szerintem már az vagy :) :) vagy a képeken nem Te vagy?

Ne légy már ilyen kishitű. Férjed nem mondja?

Igaza van Delfin-nek, kitartás, meg fognak jönni az eredmények minden vonalon. Annyi eredményed van már eddig is, hogy az orvos évek alatt sem tudott volna ennyire rendbehozni a legtutibb gyógyszerrel sem.

Légy kitartó, az egyik legfontosabbon már túl vagy. Szereted az ízét, lassanként növeled a napi adagot, a többi meg majd jön magától. Mi már másfél éve isszuk a párommal, tudjuk mire számíthatsz. CSAK JÓRA!! Ha időnként kicsit szkeptikusabb hangulatod lenne, nyugodtan írd meg nekem privibe. Segítek helyreállítani a hangulatodat. Tudok Neked mutatni néhány érdekes egészségjavulást... pl. Rokkantosítás előtt álló sokízületes gyulladású fiatal hölgy 4 hónap alatt munkaképes lett....

41. delfin2 (válaszként erre: 40. - Ragyogás)
2008. jan. 16. 16:09

Ragyogás!

Ne légy türelmetlen. Csak csendben és halkan jegyezném meg, hogy én is nagyon vártam, hogy beinduljon a fogyás. Szeptember 9-én kezdtem el inni, s annyira keveset ittam ezodáig, hogy a szoktatlanul sok folyadéktól 4 kg-ot még híztam is egy rövidke 2 hónapra. Ez azzal magyarázható, hogy a szervezet érzékeny, és megkötötte a neki szokatlan folyadékmennyiséget. Amint a méregtelenítés a végéhez közelített, egyszer csak hopp mínusz 2 kg, a következő héten további 1 kg, majd a következő héten másik 1 kg. Végre a kiindulási súly után beindult a tényleges fogyás. Mindenkinél változó, de ha a szervezeted érzi, hogy megkapja a lúgos vizet, akkor onnantól kezdve nyert ügyed van, és a szövettanod is mindig rendben lesz, ne aggódj. Tehát nekem szeptembertől kezdve 7,5 kg mínusz, ami másokhoz viszonyítva lassú (mert van aki egy hónap alatt ledob 8 kg-ot), de tuti és egyenletes. A testzsírszázalékom 10 egységnyivel kevesebb.

Kitartás, gyógyulj, és a fogyást egy plusz bónuszként fogd fel. Ha iszod nyugi, mire jön a bikiniszezon látszani fog. Gondolj csak Pokrivtsák Mónira, neki két év kellett ehhez a versenysúly-eléréshez. Te kitartó vagy, meg lesz az eredmény, csak idd meg a megfelelő mennyiséget mindennap!

2008. jan. 16. 15:50
de mikor fogok már végre csak egy picit fogyni:(már csinos szeretnék lenni...
39. delfin2 (válaszként erre: 38. - Ragyogás)
2008. jan. 16. 15:25

Ragyogás!

Szerintem mi hasonló "motorosok" vagyunk e téren, hogy ha az egyik orvos nem tud választ adni, akkor megyünk másikhoz. Én is nagyon sokat kutakodtam a témában, hogy helyre tudjak jönni és én is ugyanilyen kitartóan, ismerőseim szerint a céltól eltéríthetetlenül kerestem a megoldást. És a válasz (a lé) teljesen véltelenül érkezett meg, egy félreklikkelés eredményeképp.

Ezt csak az a sorstárs tudja felfogni, átérezni, aki hasonló hajóban sodródik az árral, mert nem segít semmi, nincs ötlete a dokinak, vagy szteroid, ami hát.... inkább ne. Ez a te igényességedet, kitartásodat, gyógyulni akarásodat dícséri, hogy ilyen komoly figyelmet fordítassz az étkezésre, mert hát valljuk be ez az alfája és omegája az egésznek, csak mindaddig fittye hányunk rá, míg nem olyan komoly a helyzet, hogy azzal már alig-alig lehet a mindennapokban együttélni.

A könyv, amit említett már, rendkívüli, ajánlom figyelmedbe, mert megadja a problémák magyarázatát, s ami nem elhanyagolható, hogy jelentős a receptmelléklete. Segíthetne a receptpaletta felfrissítésében.

Minden jót kívánok Neked, szia.

2008. jan. 16. 09:55

Delfin köszi:)Naponta járok a bió boltba és főzök magamnak.Idáig is ezt tettem,csak nem mindíg lugosító ételeket,hanem vegytiszta ételekre gyúrtam.Sok receptem van és a boltban is van étterem ahol főznek (hmmmmm :))

Köszönöm a válaszodat és figyelmedet!

Abban egyetértek h az orvosok csak tünetet kezelnek és nem okokat!Senki nem válaszolt arra kérdésemre:HOGY DOKTORÚR MITŐL VAGYOK BETEG?????

csak szedje a gyógyszert,és ne egyek zöldséget és gyümölcsöt..(azzal nem foglalkozott h ezek nélkül újabb betegség jöhet..)majd irt fel gyógyszert és elengedett.Még az okleveles diatetikus is csak nézett mint a boci amikor az acidosis-ról kezdtem beszélni..ezer óra olvasás,és a téma szimpatikus orvosok megkerése,és a nem adom fel ilyen könnyen lelkemnek köszönhetem h eljutottam idáig is!Persze a dokik azért örülnek amikor okés a szövettanom:)

SZép napot!

2008. jan. 16. 09:48

Sziasztok!Hát nem lesz guszta amit most írok,de sajna ez az igazság.Nekem nem volt hasmenésem a colitissel,hanem állandó székelési inger és ezért 30-35x wc,majd egy pici de kemény széklet és mellette sok genny..majd elég vér..elég sok vér.És fájt a belem,még ha csak ráültem is.Meg hányinger..és rossz közérzet.De hasmenésem nem volt.Inkább szorulásom.Nagyon ritkán volt 1-1 napom amikor átváltot hasmarsra.Ingadozott..a szélsőségek között.Illike!!!én 2 hónapig jártam körbe a supergreens témát mire elkezdtem fogyasztani.Több orvossal és természetgyógyásszal egyeztettem elötte.Évente 2x vesznek tőlem szövetmintát,mert eléggé sebes volt a belem,és nagy volt a rákosodási veszély.Hidd el nem kisérletezhetek magamon én sem és Te sem!!!Beszéld meg igazi szakemnerekkel ezt mielött elkezded inni,mert nincs két egyforma ember,két egyforma betegség.Semmiképp ne elégedj meg a forgalmazó által adott jótanácsokkal!Az én forgalmazóm is azt mondta beszéljem meg szakemberekkel,mert az ő felelőssége elég nagy a mi esetünkben!!Gasztroenderologusommal beszéltem,és a dietetikus szakemberrel.Gondolom neked isvan ilyen kapcsolatod,hisz én nélkülük már meghaltam volna!

Nagyon jól érzem magam,még 1x hangsulyozom!Nincs savam,ami a fekélyemet csak marta!Nem szedek gyogyszert!!

Gyógyulj meg!Puszi

36. delfin2 (válaszként erre: 32. - Pirosalma)
2008. jan. 16. 09:41

Szia Pirosalma!

Egyetértek Veled. Egy jó orvos igen, rájön, de egy kevésbé.....

A "meglepően egyszerű" magyarázatok nekem is eszembe jutottak, de az orvosomnak nem. Nagy nehezen végzett el bizonyos vizsgálatokat, s mivel negatív lett az, amire ő gondolt, így válasza az volt, hogy biztosan stresszes (ki nem a mai világban?) és szedjen enyhe nyugtatót.Na erre nem voltam hajlandó. Amikor megkérdeztem tőle, hogy tudnak-e mérni vérből pH-értéket, csak nézett rám.

Egy véletlen folytán derült ki, utólag hogy mi volt a háttérben.

35. delfin2 (válaszként erre: 33. - Ragyogás)
2008. jan. 16. 09:33

Kedves Ragyogás, Mindenki!

Örülök, hogy rajtad is segített.A fogyáshoz idő kell, de az is meg lesz, ha kitartó vagy, és a megfelelő mennyiséget meg is iszod. A te "átmeneti problémád" miben nyilvánult meg? Hasmenés? A közelmúltban megjelent egy könyv, amelyet az az orvos írt, aki a itókánkat is feltalálta. Olvastad?

34. Illike (válaszként erre: 33. - Ragyogás)
2008. jan. 16. 01:35

Kedves Ragyogás!Nekem is colitisem van, de nem mertem még megpróbálni a supergreeens-t, mert féltem,hogy a hasmenés visszajön.Valóban hatásos, és nem okoz hasmenést?Szinte hihetetlen, hogy létezik megoldás a colitisre??Nagyonszépen megköszönöm, ha válaszolsz!

Illike

2008. jan. 15. 20:32

Dejó Delfin!!!Az egészségemen én is érzem..hiszen tünetmentes vagyok mióta iszom,és ez nálam nagyon nagy szó!!(colitis ulcerosa1,)1,5 hónapja iszom,és nála az első tünet a kirobbanó energia volt amit éreztem,és a következő volt a szép bőr.Bár nem panaszkodom elötte sem volt problémás v pattanásos a bőröm,de nem vizenyős és sokkal hidratáltabb:)hát a fogyáshoz biztos idő kell...h a zsírocskámban elraktározott mérgek is elinduljanak végre.Remélem mielöbb megindul az is..hiszen nőböl vagyok és szeretném ha már a testem külseje is tükrözné a megindult javulást.Jah..azt hozzá tenném h én nem eszem egy éve ételfestéket,tartósítószert..a betegségem miatt(utálom ezt a szót h betegség..hivjuk inkább átmeneti problémának:))szóval igyekszem lugosító ételeket fogyasztani és az energia többletnek köszönhetően egy hete eljárok edzeni is.Remélem meglátszik majd rajtam is!!

További sok sikert!

Puszi

32. Pirosalma (válaszként erre: 31. - Delfin2)
2008. jan. 15. 16:14

Szia, Delfin!

Szerintem egy jó orvos erre rájön (a magyarázatok - amikre én gondolok-tippelek egyik-másik tünet esetében - meglepően egyszerűek).

Persze lehet, nem a mai egészségügyi keretek között...:-/

31. delfin2 (válaszként erre: 30. - Ragyogás)
2008. jan. 15. 10:51

Nekem van tapasztalatom fogyás terén is. Én is iszom, mindössze szeptember 9-e óta. Eleinte méregtelenített, majd regenerált. Több egészségügyi problémát megoldott, pedig eleinte azt gondoltam, hogy ez is ama 101-ik termék lesz, amit kipróbálok.

Szóval, a méregtelenítési időszak után a következőket észleltem: aknés bőrproblémám, - amely 20 éves időintervallumra tekint vissza - én és kozmetikusom legnagyobb megdöbbenésére szinte teljesen megoldódott. Erre régebben nagyon komoly gyógyszert szedetett volna kozmetológus orvos, de ez mellékhatásai miatt nem volt bevállalható. Megmagyarázhatatlan eredetű hasmenéseim - 6 évre visszatekintő - amelyről kiderült, hogy IBS-betegségként diagnosztizálnak megoldódóban van. Már nem küzdök ezzel. Régebben állandó fáradtságtól szenvedtem - napi nyolc órai alvás után még legalább ugyanennyivel tudtam volna folytatni - ma hajnali 5-kor óra nélkül felébredek. És FOGYOK! Mértéke nem gyors, de biztos. Szeptembertől máig 7,5 kg, mindenféle koplalás nélkül. Testzsírszázalékom araszol lefelé.Ma már 10 egységnyivel kevesebb. Azt azért kötelező hozzátennem, hogy én tisztességesen meg is iszom a megfelelő mennyiséget minden nap. Segítségünkre volt még: allergiák tekintetében (gyógyszerekről 4 hét után teljesen leálltunk: Cetrin, Rhinokort Aqua, Elocom) krónikus székrekedést megoldott, emésztőrendszeri problémákat nagyban enyhített, megoldott.

A közelmúltban hozzájutottam egy remek könyvhöz, amelyet elolvasva értettem meg, hogy ez a savasodás nekünk, embereknek milyen lekülönfélébb tüneteket tud produkálni.

2008. jan. 12. 20:24

Nem én forgalmazom!Csak olvasok itt horror árakat és arra gondoltam semmibe nem kerül megadnom az én csatornám elérhetőségét.

Egyébként nemrég óta iszom..a fekélyemre csúcs szuper..de én nem fogyok még:(és az édességet is ugyanúgy kívánom még..és és én is szeretnék szép vékony lenni :(

van valakinek tapasztalata ezzel a termékkel a fogyás terén?szomorú vagyok ma..

2008. jan. 12. 13:50
sziasztok!Én vagyok győrből és ha valakinek kell írjon elküldöm az elérhetőségeket.tegnap elött kaptam meg a 4 havi adagomat ami most 36eFt volt,és a barinőmnek rendeltem 1 havit neki 14 eFt volt.Szívesen segítek,írj bátran!üdv
28. Pirosalma (válaszként erre: 27. - Zsuzso58)
2007. dec. 28. 09:45

Szia!

Kérlek:-)

27. zsuzso58 (válaszként erre: 26. - Pirosalma)
2007. dec. 28. 01:49

Mielőtt belemennénk egy AKADémikus vitába, szerintem rögzítsük, hol vagyunk:

Itt az volt a kérdés:Ismeri valaki a "zöld löttyet". Mire jó?

Senki nem kiváncsi a kolloidok természetére, tulajdonságaira, egyetemi szintű megfogalmazására. A kérdező arra kiváncsi, mi ez, mire jó és hogyan használja, ha úgy érzi, neki ez kell. Én is ezt kérdeztem, mikor megvásároltam - nem kevés pénzért, mert akkor a dollár még is drágább volt!

Elkezdtem inni, és vártam a hatást. Az meg jött, és senki sem volt kiváncsi rá, miért kolloid a kolloid! Nekem elmúltak az ízületi problémáim, a páromnak szintén, mellette kiváló vérkép eredményei voltak a kéthetenkénti Chemokezelés közben is.

Amíg Ön /bocsi, a múltkor letegeztem. Csak a barátaimat szoktam tegezni.../ kedves Pirosalma, azt keresi, mibe köthet bele, mi szépen meggyógyulunk.

És egyébként, hogy szolgál az egészsége? Karbantartják egy folyamatosan emelkedő gyógyszeradaggal?

Mert a párom már nem szed gyógyszereket, több, mint fél éve és én is már kevesebbet, mint korábban!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook