Mit lehet tenni kancsalság ellen?:( (tudásbázis)
:) igen, ez tényleg idétlenül hangzik...
Arra gondoltam, hogy amikor valakivel szemben állok, beszélgetek 1-2 méteren belül, akkor jól álljon, hiszen olyankor teremtek szemkontaktust. Ha a távolba nézek, onnan úgyse néz vissza rám senki, tehát majdnem mindegy hogy áll a szemem.
Bocs a kacifántos fogalmazásért. :)
Egyébként nekem napok óta bök a varrat, mikor pislogok karcolja a szemhéjam belsejét. Nektek van hasonló tünet?
A lényeg, hogy az emberi kontaktus teremtő távolságban jól álljon.
Hát hazudnák ha azt mondanám hogy ezt értem.
Sziasztok!
Semmi baj realiti, tényleg nem beszéltük meg. Nekem egyébként a jobb szememre minuszos lencse kell, aminek a pluszossal szemben az a tulajdonsága, hogy befele téríti a szemet. Ez a távolra nézésnél lehetne előnyös, mert olyankor megy picit kifelé a szemem. Viszont ugyanakkor lehet hogy a szemüveg közelre meg túl befelé térítene. Nem egyszerű... Egyelőre viszont nem hordok szemüveget, mert anélkül is megvagyok, abban maradtunk a doktornővel, hogy kb.6 hét múlva visszamehetek és akkor beméri milyen lencse jöhet szóba. A lényeg, hogy az emberi kontaktus teremtő távolságban jól álljon.
Petivel találkoztunk mikor kijöttünk, vidám volt mint mindíg, alig volt piros a szeme,és szerintünk jól is állt neki első ránézésre. Kiváncsi lennék, hogy sikerült neki, de ezt már valószínűleg sosem tudjuk meg. Jó lábadozást nektek.
Sziasztok!
Nagyon örülök az eredményeiteknek!!! Nekem is piros még, de sajnos bele kellett vetnem magam a munkába, úgyhogy az sem segít. Na, de az is elmúlik majd. A 3. fiúról tudtok valamit?
További jó gyógyulást!
Igen, lehet hogy igazad van. Majd én is próbálom tesztelni másokkal, követelve az őszinte véleményt. :)
Egyébként még mindíg elég zombis, úgyhogy még várnék a képpel.
Szia realiti!
Bocsánat, egy picit elszaladt az idő :)
A kontrolon minden rendben volt, azt mondta a doktornő, hogy szerinte jó lett.
Közelre 0 fok, távolra kicsit széttart, de szerinte ez még a határértéken belül van, ha most mennék hozzá először, emiatt meg sem műtené. Most az a fontos, hogy ez ne romoljon.:)
Kár, hogy hamar elmentetek hétfőn, dumálhattunk volna egy keveset.
Nálad akkor minden oké?
Szia Strabi!
Köszi szépen, tényleg megérte. :)
Hát, én sem láttam ám, hogy nullás. :) A homályos látás múlik, még nem tökéletes, de az a szemem még elég véres a másikhoz képest. Azt mondta doktornő, hogy min. 3 hét, amíg a varrat felszívódik és addig piros marad.
Írjatok holnap, hogy mi volt! :)
Szia mandulínyó!
Örömmel hallom, hogy minden rendben.
A nulla az nulla... Ennél jobb nem is lehetne. :)
A homályos látás elmúlt már?
Mégegyszer gratulálok, megérte drukkolni :)
Szerintem az enyém nem lesz nullás, de most sokkal jobb mint műtét előtt, tehát egyelőre így is elégedett vagyok, főleg ha az idő múlásával nem romlik majd vissza.
Szia!
Megérdemled hogy végre szép legyen .Sokat szenvedtél miatta,érte.Ha lehet mondani én nekem csak egy kisérletem volt ami nem jött be.De az is rendesen megviselt. Örülök hogy jól vagy és leszel nagyon sokáig.Mi majd hétfőn találkozunk a doktornővel.Azért majd ne felejts el bennünket nagyon.Az eredményt látva jó emlékek.Mégegyszer örülök és szép napot.
Sziasztok!
Ma voltam kontrollon és azt mondta a doktornő, hogy 0, azaz NULLA fokos a kancsalsági szög! Tehát nincs is kancsalsági szög. :) Jeeeee! Azt is mondta, hogy minimális a valószínűsége, hogy visszamegy, de ha mégis, megműti újra. Már szemcsepp sem kell (el is fogyott szombaton) és már minimálisat húzódik. Azt mondta, amíg a varratok benne vannak (kb. 3 hét) addig piros lesz, de ne aggódjak! A számítógépezéstől pedig azért pirosodik be annyira (hétfőn elmentem dolgozni, de estére égett nagyon), mert a kötőhártyáim megviseltek a műtét miatt, de majd az is jobb lesz. Nagyon boldogan jöttem el tőle. Szuper ember! :))) Realiti, Strabi remélem Ti is jól vagytok. Várom a híreket!
Sziasztok!
Egyre jobb a helyzet, már nem irritál annyira a szemcsepp, úgyhogy nem kellett keresgélnem rá megoldást, mindenesetre köszönöm a tippet realiti.
Távolra még mindíg homályosan látok, viszont írtam a doktornőnek, és azt javasolta, hogy már csak 3x cseppentsek. :) Kis fájdalom még van a bal szememben ha nagyon oldalra nézek, illetve a belső sarkokban még elég csúnya rózsaszínes-piros.
Ti hogy vagytok?
Szia!
Kötés csak a műtét napján volt a szememen, és leszedte a nővérke mikor indultam haza. Nekem is csak 1-1 csepp kell naponta 4x, ahogy realitinek. Esetleg kérdezd meg te is a doktornőt.
Jobbulást!
Szia!
Lehet, hogy igazad van, ez viszont azt jelenti, hogy vissza kellene alakulnia idővel gondolom. Nekem éjszaka csipásodik, napközben pedig olyan érzés mintha kiszáradna.
Cseppek miatt írtam a doktornőnek, várom a válaszát.
Jó hétvégét!
Sziasztok!
Nekem nem is volt kötés a szememen és nem kaptam semmilyen utasítást, hogy mit lehet és mit nem. A cseppekre azt mondta, hogy 1 hétig 4x4 cseppet, utána pedig 2x4-et, amíg tart, de nekem már nagyon fogytán van, reggel és este csepegtetek kettőt. A hajolgatást én is kerülöm amennyire lehet. Hétfőtől én is dolgozom, meglátjuk, mennyire tudok kímélni magam. Szerdán kontroll, úgy tűnik én megyek elsőnek közülünk. Kíváncsian várom, mit mond a doktornő. Azért ez a kötés most beakadt. Meddig volt Nektek bekötve?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal?