Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal? fórum

Legjobb barátnőből esküdt ellenség... Avagy mit lehetne tenni egy gonosz és áskálódó fiatal lánnyal? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6
2010. ápr. 5. 09:56
kellemes ünnepeket!:)
161. Lupo87
2010. ápr. 5. 09:52
No! Mindenkinek kellemes ünnepet kívánok!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))) Millió puszi és sok locsolót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 31. 21:34
Csajok hova tüntetek?:):)
2010. márc. 30. 12:41

Sziasztok!

Navégre Lupo azt hittem már valami baj van:)

na hátha kidobják az a barmot!

Hát velem semmi extra nem történt!Tegnap agytágításon (suliba) voltam!

Hát elég uncsi meg fárasztó volt!

annyira utálok már járni!!

nah jók legyetek és írjatok!

Puuszi!

158. Lupo87
2010. márc. 28. 23:07

Sziasztok csajok!!!! Ne haragudjatok,de átszervezték a beosztásomat és reggeltől estig dolgozok. Ez kb.16 óra. Ezért nem tudtam írni nektek. Péntek óta sok minden történt. A kedves ex kötekszik... Állítja,hogy nem raktam be a kasszába a pénzt amit a cigimre fizettem kipedig nem 1 tanum van rá... És ma én voltam a felettese a helynek + az embereknek és ez a szerencsétlen az engedélyem és beleegyezésem nélkül hazament a legnagyobb forgalom közepén,mert ő úgy gondolta.... Amint tudomást szerzett a főnököm az esetekről garantálta,hogy ezt nem ússza meg. Szóval már nem fog sokáig idegesíteni engem ez a balfék. :-)))

Krisztina:-) : Szerintem a cukrász szakma a tuti befutó,de ahhoz főiskola kell és sok külföldi munka,hogy tanúld a kinti módszereket,praktikákat. érdemes kitanúlni,de ez persze kicsit téged is felemészt és nem marad időd másra. Viszont megalapozod a jövődet.

Aludanyi: Érdemes a szakács szakmát is kitanúlni,de ez ugyanazzal jár mint a cukrász szakma. Vagy talán 1 saját kis vendéglő vagy büfé. No? Tudom,sok tőke kell hozzá,de lehet,hogy megérné nem?

Én minden esetre kitartóan drukkolok nektek!!!!!!!! Remélem teljesűlnek az álmaitok!

Ígérem amint tudok jövök!!! Millió pusza!!!!!!

2010. márc. 28. 11:36
Bocsika ha értelmetlenül írok meg hibásan de nemrég keltem fel és még nemnagyon látok:):)
2010. márc. 28. 11:36

sziasztok!

Igen tenyésszük és tartjuk is őket!A tartást úgy értem hogy idősebbeket is veszünk akiket lehet lovagolni!

Régen volt egy fa és könnyűszerkezetes házépítés vállalkozása!

Most pedig a lovarda és kerti rönk bútorok készítése!

amúgy tényleg jó a szakács én most így suli közba azon gondolkodom hogy elvégzek egy cukrász szakmát tanfolyamon de még nemtudom hogy bírnám-e suli mellett!

Pusszika nektek!

Lupo már hiányzol!Gyere ha tudsz:):)

2010. márc. 27. 23:57

Helló! Bocsika, hogy ilyen későn, de csak most jutottam géphez! :)


Nagyjából ismerem a lovak fajtáit, már csak azért is, mert Unokanővéremnek van egy hatalmas lovas könyve az összes nemes lófajta fotójával és nemrégiben alaposan átnézegettük :)


A vállalkozásról: Elég sokfantáziát látok egy szakács szakmában, mivel olyan térségben lakunk, ahol lenne kereslet házi jellegű sütemények, torták, hidegtálak, hideg/meleg sültek rendelésére, erre alkalmas szakképzett ember pedig nagyon kevés van... Egy Boszikonyhát lenne jó nyitni, természetesen azzal együtt, hogy ha kell, egy egy családi eseményen házhoz mennék, és a helyszínen sütnék-főznék, ízesíteném az életet, az ünnepet :) A dolgok adóhatósági és adminisztrációs részét is tudnám magamnak csinálni, mivel töviről-hegyire erről szólna a diplomám, amivel nem tudok elhelyezkedni... Legalább annak is hasznát veszem :))


A párodnak milyen vállakozása van?

A pacikat Ti tenyésztitek?


Az én párom focizik :) Ha pedig vizet lát, arra törekszik, hogy minél magasabbról , minél mélyebb vízbe, minél bravúrosabban ugorjon fejest... Itt a környéken sajnos nincs lehetőség ilyenekre, hogy vizilabda... A nőknek pedig egyáltalán semmire! Pedig olyan jó lenne megint kézilabdázni! :(


Ti sportoltok valamit?


Lupo: Amint tudsz írj, mert már nagyon aggódunk és remélem, hogy csak a sűrű hétvégi programok miatt nem írsz nekünk!


PUSZI!!!

2010. márc. 27. 12:07

Tényleg már én is akartam kérdezni Lupo hova lettél??!

Sötétpely színűek nemtudom értesz e lónyelven de ez olyan barnás szürkést jelent!Ügető és furioso keverékek!

Mi csak nemeslovakkal foglalkozunk!

gyermek és ifjúságvédelmi felelős szeretné lenni majd egyszer ha összejönne vagy valami olyannal amivel gyerekkekkel foglalkozok!Vagy ilyesmi!

na az jó a vállalkozás!csak sok vele a munka!páromnak is van 2 és régen még egy!

És milyen vállalkozás lenne?

Párod vizilabdázik?Vagy nemjól értettem?

2010. márc. 27. 11:41
Elnézést kérek a gépelési hibákért, de a klaviatúrám kicsit kopott és néha nem sikerül a jó karaktert eltalálnom! :$ :)))
2010. márc. 27. 11:39

Sziasztok Lányok, Szép Jó Reggelt! :))


Szerencsére minden rendben van, lassan mehetek is a fürdőbe, mert hívott a párom, hogy meccs lesz 2-kor. Összehoztak egy olyan edzőmeccset, hogy a 2000-es és a mostani, 2010-es ifi csapat... Szerintem nagyon vicces lesz :)) Van még 1,5 órám, hogy elkészüljek! :D


Krisztina: És milyen fajtájúak a pacik? Színük? :)


Egyébként mi is barátokon keresztül ismerkedtünk meg, még anno, amikor a volt barátnőm bandéjévan voltam benne... Ő az egykori haverom öccse, akivel szintén nem túl jó már a kapcsolatom (az ellenünk való beoltogatások miatt...)! De szerencsére mi jól elvagyunk és lassacskán sikerül megtanulni csak egymással foglalkozni és mások kíblódását kizárni az életünkből! Én is féltem, mert a gyanúm beigazolódott hogy a családom nem fogadja majd el Őt, de muszáj lesz nekik beletörődni, mert míg a mellettem lévőket nem fogadják el, azáltal engem se fogadnak el, az pedig már gáz...


Ellenben rengeteget gondolkodtam és úgy döntöttem, csinálok egy pici vállalkozást! :) Hogy hová fejlődök, az majd idővel elválik, De a lényeg, hogy kicsit világosabb lett az alagútban :)


Krisztina: Te mivel szeretnél foglalkozni majd ha "nagy leszel"? :D


Lupo: Szivem nagyon el vagy tűnve! Remélem nincs semmi baj...!!!!!

2010. márc. 27. 09:32
Nalátod!!!Mondtam hogy ne idegeskedj feleslegesen!:):)
2010. márc. 27. 09:31

sziasztok csajszikák!

mi barátokon keresztül ismerkedtünk meg!

Kicsit féltem az elején mivel még elég kislány voltam de szerencsére jól sültek el a dolgok:)

Képzeljétek tegnap este megérkeztek a pacik!Roni és riki olyan cukik még csak 8 hónaposak és olyan kis csúnyácskák!

és mizu veletek?

2010. márc. 26. 22:36

Hát igen, időközben az eltévedt bárányka előkerült... Egyik ismerősünk maga mellé vette segédmunkásnak, lemerült, és negyed 5-re ért haza. 5-re ki kellett érnie a focipályára, ami a falu másik végén van, mebt edzésre. Edzésen a sérült lábai bedurrantak és hazafelé bicegés közben felhívott az Apukája telefonjáról, mert lement Ő is az edzésre... Szóval nagyjából ennyi :) Elnézést is kért, és mondta, hogy holnap mindenképp meglátogat és mindentmegbeszélünk :)


A 4 év nem is lenne nagy korkülönbség, csak úgy netzes, hogy én vagyok az idősebb, és Ő még (mondjuk ki bátran) elég link, és bízom benne, hogy kinövi idővel! Szerencsére felelősséget már megtanult vállalni a hülyeségeiért... És elnézést kérni is!


Egyébként szörnyű türelme volt hozzám, mert 1,5 év alatt, amíg rám várt, végig kellett néznie pár dolgot, amit műveltem és végig kellett szenvednie sok sok napot, hónapot, mire a sors úgy hozta, hogy mi ketten együtt megpróbáljuk... Bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy vele élem le az életem, de ez lehet amiatt is, mert már elvesztettem a hitem a hercegekben és tökhintókban... Nem vagyok benne biztos, hogy létezik olyan, hogy igazi, de az biztosan igaz, hogy vannak személyek, akik mindig is meghatározzák az életünket!


Ti hogy ismerkedtetek meg?

2010. márc. 26. 18:25

Mármint köztetek nagy a korkülömség?

nahát akkor meg nem kell egyből a legrosszabra gondolni mert kivan kapcsolva!

gondolj bele tök felesleges aggódnod mert csak lemerült és nincs töltőközelbe és semmi rosszat nem csinál!Te meg halálra idegesíted magad!Na gyorsan nevess egy nagyot és egyből jobb kedved lesz!:):)

2010. márc. 26. 18:21
Több érv szól a párom igaza mellett, csak női mivoltomból eredően hajlamos vagyok a duzzogásra... Valamelyest ismerem, és eddig akárhány hülyeséget megcsinált , még a nagyon nagyon cikis dolgokat is bevallotta... Csak hát ekkora körkülönbséggel nehéz...
2010. márc. 26. 18:17

jajj az olyan cuki mikor olyan sokáig rád vár:)

Hát most a pletykára visszatérve 9 hónap nem sok idő ahoz hogy nagyon nagyon kiismerd!

Ja most nem azt akartam mondani hogy igaz!

2010. márc. 26. 18:10

Elég okos és klassz felfogásod van! :) És ha szereted és működik a dolog, akkor élvezd is ki, amennyire csak tudod! :) Remélem, hogy minden álmotok teljesül! ;)


Mi 9 hónapja vagyunk együtt, de a párom már majdnem 3 éve szerelmes belém...

2010. márc. 26. 18:01
és ti mióta vagytok együtt?
2010. márc. 26. 18:00

Mindig jöhet más aki jobb a jelenleginél!Az meg lehet mostis meg 30 év mulva is!

nagyon jól elvagyunk(persze vannak néha balhék)És élvezem amíg lehet!

de azt tudom meg érzem hogy én vagyok az ő mindene!<3

2010. márc. 26. 17:56

Én is olyan voltam... De én nagyon megjártam! :(

Remélem Veletek nem lesz semmi baj!

Nem félsz,hogy jöhet más, aki esetleg felkavar? Vagy neki...?

2010. márc. 26. 17:50

tudod én olyan hamarérő típus vagyok:):)

Vagy nagyon hülye nemtudom:)

2010. márc. 26. 17:49

már 4 éve!

Huh..

ÉN 18 ő 22 lesz!

2010. márc. 26. 17:46

Akkor rég együtt lehettek! :)

Milyen idősek vagytok?

2010. márc. 26. 17:40

Hát elgondolkodtató!

igen már több mint egy éve!

nah most mondaná:VESZTEMRE!hehe!

Háát hamar kezdetem!:)

2010. márc. 26. 17:38

Nem feltétlen, csak attól a párom még link alak egy kicsit, és bánt, hogy ilyeneket mondanak... Tegnap a párom mondta nekem, hogy ne boruljak ki, de ez a pletyó terjeng, és sejti is, hogy kitől... Van benne reláció, de amikor semmit nem tudok róla és egész nap ki van kapcsolva, kicsit elgondolkodok... :(


Ti már együtt éltek a pároddal?

2010. márc. 26. 17:17

na dejó!már unatkoztam!

semmi extra nem töténik csak várom haza az uram!

MICSODA??és te hiszel a pletykának?Elhiszed ezt a párodról?

2010. márc. 26. 17:15

Krisztina: Én most itt vagyok újra! Miujság? Hogy telt a napod? Az enyém pocsékan: A párom el van tűnve, a mobilja kikapcsolva, és ne hoggyek a pletykáknak, hogy 15 éves babaarcú szépségekkel csal... :S


Lupo: Elsősorban olyan szakma érdekel, amit eresnek az emberek, amit csinálhatok akár fő, akár mellékállásban is, ami piacképes! Szakácsra gondoltam, vagy varrónőre! :) Mindkettő érdekel és van tehetségem hozzá! :)

2010. márc. 26. 16:10

na sziasztok!mára végeztem asszem!De még kéne angolt tanulni:(Áhh de majd holnap!

Vagytok még?

133. Lupo87
2010. márc. 26. 14:04
Csa csajok! Van wifi a munkahelyemen es sikerült megszerezni a kodot! :) sajna nincs vendeg ugyhogy szörfözök kicsit. Krisztina:) hat megtörtel. Nem baj ez megesik mindenkivel,csak ne add fel csajszi! en is voltam nemreg a munkanélüliben es kajak úgy bántak velem mintha embert öltem volna... Akarmit kerdeztem azt nagyon modortalanúl válaszolták meg. Oda se megyek többet! Aludanyi! Remélem találsz 1 jó kis tanfolyamot! Mi érdekel leginkább?Kitartás csajok! Pusza!
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook