Mit lehet tenni a körömgomba ellen? (tudásbázis)
De ha lehet nézze meg valaki, aki jól tud angolul, mert lehet más terméke is van ennek a márkának.
Na, rákerestem erre a Listerine márkára..nem fogod elhinni...szájvíz!
Tehát 10 perc áztatás, szájvízzel jól letörölgetni, gondolom fertőtelníti, és ezután szódabikarbóna+víz eleggyel bedörzsölni.
Én is szódabikarbónának láttam, előtte meg talán sima fertőtlenítő, azt nem tudom. Én sem vágom annyira az angolt, de erre gondoltam.
Talán ez lehet a segítség???
Kérlek, ha bírod a nyelvet akkor írd meg légyszíves, hogy jól értem-e: szódabikarbónával kenegeti??? És még mivel, mert azt már nem értettem.
Előre is köszönöm:)
Rendelni akartam Fungus Fix-et és nem lehet...írtam is, remélem csak átmeneti a készlethiány!
Megkérdezhetem, hogy "belsőleg" mit teszel???
(ami remélhetőleg nem méreg a májnak?)
Sajnos ezzel én is így vagyok, de reménykedem benne, hogy azért még lesz olyan is aki kigyógyul és tartosan. Nem hiszem, hogy most már életem végéig
csak reszelgetek meg kenegetek és minden hiába.....
Belsőleg is mindent megteszek így talán sikerülhet, nagyon elkeserítő, mert nagyon szép körmöket látok manapság és nagyon vágyom rá, hogy egxszer nekem is lesz ilyen, segítség.........
Azt is írtam már, hogy a pedikűrös azt mondta - és biztos így is van - hogy ha látszólag el is múlik a körömgomba, utána is örökké kenni kell, mert ha abba hagyod rögtön kiújul. Ez a gomba beköltözik az emberbe és kiirthatatlan, csak esetleg nem tud előjönni, ha kened a körmöd. Amit lazítasz, ő kerekedik ismét felül.... Hát nálam egyelőre csak ő győz.
Van, amikor érdemes leszedetni: amikor már az utolsó stádiumban van a köröm, omladozik stb.
Igen, rosszul írtam: vagy szedesse le, vagy csiszoltassa le, és utána kenegesse.
Ha leszedeti a szerencsétlen, akkor mit reszel ??
Nem szabad leszedetni, mert attól nem gyógyul meg sajnos. Ez egy nagy harc és nem látom az alagút végét. Már minden lehetségest kipróbáltam én is átmeneti javulás van, de már nagyon el vagyok szomorodva, nem hiszem, hogy egyenlőre ki lehet kezelni ezt tökéletesen. Olyan jó lenne már olyat olvasni, hogy valaki tökéletesen ki jött ebből a sz....ságból.
Én kemény allergiás gyulladást kaptam tőle, körbe a köröm körül szinte égett a bőr.( 8 hónap kezelés után)
Semennyire. Én azzal kezdtem tavaly nyár végén. Semmi sem történt, inkább romlott, mint javult. Persze nem a Nailnertől romlott, hanem magától, mert a Nailner olyan volt, mintha semmit sem használtam volna. Volt akinek kimarta a bőrét a köröm körül és allergiás lett rá.
Hónapok óta reszelem és a Nailnertől az Unguiron át a Fungusfixig mindent rákentem, ecetes vízben áztatom, kapargatom a köröm alatt lévő lerakódást és közben még teafa olajjal is kentem. Eddig csak a körömlevétel maradt el.... de az el is marad, mert nem éri meg a tortúra, ha ugyan olyan lesz utána is. Szóval nem lehet azt mondani, hogy nem csináltam semmit.
Sajnos ez sem így van! Szerintem itt, a fórumon már írta valaki, hogy levették a körmét (ami iszonyú fájdalom, mikor elmúlik az érzéstelenítés) és utána ugyan olyan gombás köröm nőtt vissza.
Bocsi a téves információért, de mégis vényköteles, csak azt nem értem, hogy miért volt áthúzva a recept. Na mindegy. megégyszer bocsika
Most kerestem utána. A Loceryl vényköteles. DE...
A www.patikaszentanna.hu oldalról tudsz rendelni is, és nem kell hozzá recept ha jól értelmeztem, de így drágább, mert nincs rajta támogatás.
Nekem javult tőle, nagyon sokat, most fogyott el pár hete, tehát nagyon sokáig elég. És amikor teljesen elmúlik, mert el fog, akkor további szintentartásra azt fogok venni, vagy Nagelprotektort, vagy mi, na azt még nem próbáltam. És szerintem ebben az esetben jó, ha nem végig egyfajtával kezeled. Próbálok bejelentkezni bőrgyógyászhoz is és iratok Locerylt, attól egyszer már teljesen elmúlt.
Sziasztok! Még az év elején, vagy év eleje körül nagy sláger volt a nailner, mindenki sok jót mondott róla, de azóta nem nagyon hallottam azokat akik használták, hogy milyen eredményt értek el. Hátha még olvassák a fórumot, kíváncsi lennék mire jutottak vele, de nem csak ők, ha már valaki huzamosabb ideje használja megoszthatná velünk, hogy mennyire kupálódott ki a körmük tőle :)
PediMed gombásodást megelőző spray-t használ valaki?˙(utókezelésként)
Az alakját ki lehet igazítani utána, türelmes pedikürösmunka által. Nem elég rá vigyázni, utána is kell kezelni a gomba ellen, viszont utána sokkal jobban felszívódnak az anyagok.
Hallottam olyat,hogy van olyan orvos,aki úgy oldja meg a körömgomba problémát,hogy leszedi a körmöt,és az új(ha vigyáznak rá)az már ép és egészségesen nő vissza!Csak kérdés milyen lesz az alakja utána?!
Szedesd le, csiszoltasd le, és utána kenegesd! mindjárt nem leszel annyira rosszul.
Gyerekek én megnéztem, hogy egy ilyen ecetes csepegtetés után mi van a körmöm alatt... Pont olyan gusztustalan, mint a tv-ben az "ásóka" reklám! Én attól is rosszul vagyok, de most láttam az enyémet és pont olyan! Ez borzasztó! Így még soha nem néztem meg.... Komolyan mondom, hogy rosszul lettem. De ennek soha nem lesz vége azt látom! Hiába az Unguir, a Fungusfix, ecet stb. egyszerűen nem múlik. Először minden olyan jónak tűnik, mintha változás lenne, de aztán kiderül, hogy mégsem. Mi lesz velünk? a körmünkkel? És mindjárt itt a zárt cipős időszak!
Most milyen "hülyeséget" készülsz csinálni???
Én tudom, hogy Te férfi vagy, láttam az adatlapodon, és Anyudnak még 50 éves korodban is gyerek leszel és addig örülj, amíg ez így van!!!
Remélem, hogy lesznek még szép körmeid (velem együtt:))!
Üdv: Fiti
Ja mindenféleképpen meleg állapotában áztasd és az is rásegít a puhításra! Legalább 20-30 percet! :)
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságodat! Én egy 21 éves férfi vagyok, igaz anyu szerint még gyerek vagyis mindig ezt mondja ha valami hülyeséget csinálok! Nagyon vágyom arra, hogy szépek legyenek a körmeim mert ebben a korban elég ciki, igaz a barátnőmet nem zavarja, de engem nagyon! Ezért ha nekem sikerül valami akkor nektek is fog vagyis remélem! Üdv
Nekem is van csalánom!
Mármint nálunk ahol lakom az erdő szélén
Akkor megyek ma csalánt szedni !
Mindent a cél érdekében.
Nemsokára megyek gyogyfürdőbe valamit kéne addig tenni.
Igaz nem fogaddigra elmulni.
Én áztatni frissen szedett csalánból főzött teába áztatom, igaz ezt azért tehetem meg mert vidéken élek és van a legelőkön sok! Utána és ecetes vattával telenyomkodom nem baj ha csíp az jó legalább tudod h meghal a kis mocskos!:) Ja és hagyni kell h felszívódjon!! Sok sikert!!
További ajánlott fórumok: