Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
a meggylevest szerintem hétfőn edd, és az almát is jövőhétre javasolnám. Szerintem rengeteg recept van amibe nem kell hús, anélkül is tudsz fasírtokat készíteni. Én kb 2 hetente eszek csak húst (van, hogy ritkábban).
Ja és halat már az elsőben is ehetsz, én pl főztem "harcsaaprikást" pangasius filéből- nagyon jó lett, pedig nem vagyok nagy halevő.
Én szerdán sütöttem muffint. Nagyon finom lett. Karobporos, meggyes muffin. (10db lett belőle, két napig ettem. Nem ettem túl sok liszteset ezáltal? Emellett csak 1zsemlét ettem reggelire) A meggyből 2-2 szemet tettem bele, mert még azt most "új" volt.
Szerintetek a hétvégén, vagy jövőhét elején főzhetek meggylevest?
A másik "újat" még hétfőn kezdtem el. Ez a tojás volt. Palacsintába tettem azt az egy tojást. Aztán még szerdán is használtam a muffinba, de abba is csak 1-et.
Jól csinálom a visszavezetést?
Mit ajánlatok visszavezetni eleinte?
Az almából egy gerezdet ehetek még vasárnap? Vagy az már sok egy hétre?
Mostanában nehezen találom ki az ebédet. A 2.időszakos kaják főleg a húsról szólnak. Szombaton ettem csirkehúst, "elsőnek". Még a héten tervbe van.
De valami más ötlet még?
hát én belefutottam párszor ilyneb, hogy kitaláltam valami fincsi kaját, csak hát nem volt kivitelezhető :))
De azért nagy többségben jókat sikerül készítnei, pl. Rákóczi-túrósat is sütöttem már :DD
a mozzarella szerintem nem jó ilyenekre, én próbáltam és iszonyatosan szétolvadt :D elég érdekes volt :p
tojás kell minden fasírtba, különben nem áll össze
én is puffadok, mindegy, hogy mit eszem :/
sajnos...még nem tudtam kitapasztalni a jó étkezést, de próbálkozom :)
oké, köszi
tegnap pont vettem a Sparba bio kölesgolyót, még nem bontottam fel...
én még gyümölcsöt is eszem, nem kezdtem el a Candidát, mert még mindig nagyon türelmesen próbálom várni az eredményt, de azért igyekszem egészséges dolgokat enni
de ne dőlj be a candidásoknak gyártott cuccoknak!
jelszavad az legyne,h csináld magad :D
de ajánlom a kölesgolyot (naturt) és a bulátát nassnak. egy csomag kölesgolyo akár 2-3 napig is elég tud lenni ha nem fő étkezést helyettesítesz vele
hu most ahogy mondod...van itthon lencsém :)
holnap reggel meg megyek bioboltba körülnézni...tök jó lesz! :)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni recepteket? főleg első időszak kellene.
olvasgatom, hogy miket lehet enni 1-2 időszakban, babot csak azért nem lehet mert puffaszt?
a 2. már lehet babot enni?akár az elsőben is csak mértékkel?vagy az egyértelműen tiltott listás?
elvileg nagyon egészséges...mindig csak keveset eszem, ma ettem 2 kanállal
én mostanában sajnos mindentől puffadok, semmi sem kivétel.
első időszakban nem ajánlott, mert utána jobban fogod kivánni az édeset.
de a másodikban lehet, persze mértékkel, ízesítésre
További ajánlott fórumok:
- Kizárólag kezdő candidások receptjeit várjuk
- Aki tud candidásoknak sütemény recepteket /édes, sós/ leírná?
- Tud valaki olyan szaloncukor receptet, amit candidások fogyaszthatnak?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?
- Kell tartani diétát vagy miért van ez a sok recept candidásoknak?
- Hol találok olyan recepteket, ami lisztérzékeny candidásoknak is ehető pékárukról szól?