Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
o pont azt csináltam még tegnap és még maradt, nembaj azt még elfogyasztom, utána már figyelek.
:)
csak a teljes kiőrlésű jó, a simma tönköly liszt ugyanúgy finomliszt, csak tönköly búzából készül
Fokhagyma: ha nyersen nem jön be, akkor próbáld az ételekhez használni, nem kötelező enni. Esetleg vegyél fokhagyma kapszulát.
jaj de örülök akkor:DDDD Köszönöm Babóca:DDDD
Most össze tudnálak puszilgatni örömömben:D
Tényleg köszönöm.
nekem nem fáj a gyomrom, csak hányingerem van és állandóan fokhagyma szagot érzek a kezemen meg a testemen pedig tegnap ettem 4 körül...
jesszusom ez normális???
ne haragudj, lehet, hogy rám is gondoltál...bár én nem az étkezés miatt nyafogtam hanem az állapotom miatt :DD
de pár nap múlva egy része a dolognak kiderül, ha van Candidám, rögtön belevágok a gyógyulásba, ha nincs...akkor is csinálok egy méregtelenítő kúrát...és próbálkozom máshol keresni megoldást a problémáimra
kár hogy minden érdemes és hasznos dolog sok pénzbe kerül, sajnos nem mindent engedhet meg magának az ember...legszívesebben egy teljes,totális mindenféle kivizsgáláson szeretnék
átmenni...ha lenne sok millióm talán meg is tenném :DD
ettem 2 gerezd fokhagymát...és nagyon nem érzem jól magam tőle, állandóan böfögtet, pedig olvastam a jótékony gombaölő hatásáról.
egy kérdés: sima tönkölylisztet lehet használni, vagy muszáj teljes kiörlésű legyen?
Sziasztok!
Visszatértem a nyaralásról és visszaolvastam a fórumot és az ex-candis fórumot is! Sok új névvel találkoztam. És úgy éreztem muszáj írnom!
Előre is elnézést, senkit nem akarok megbántani, de ismét nagyon a sokan "nyavajognak"!!!! Igenis ki lehet bírni a diétát, és nagyon sokmindent el lehet készíteni úgy, hogy mi is ehhessünk!!!! Én úgy főzök, hogy ha megkívánok valamit addig agyalok míg átalakítom a receptet úgy, hogy jó legyen!!!! Még a töltöttkáposzát is meg lehet csinálni, és ehez nem is kell olyan nagy átalakítás!!!
De komolyan, ez nem fogyókúra, nem éhezni kell!!!!!!!!!!!! Én is fogytam az elején, és akkor mi van, ha valaki elegendő, és megfelelő minőségű tápálékot juttat a szervezetébe nem fog elfogyni!!!!!!!! Ez az egészséges, sőt mindenkinek így kéne táplálkoznia!!! Nem a sok sz..r műkaját enni!!!! Koránkelek reggel, napi 9 órát melózok, majd egy órát buszozok, és mégis majdnem minden nap főzök!!! Csak ennek is a napi rutinná kell válnia!!! Igaz nekem nincs gyerekem, de sokaknak van akik mégis kitartóan csinálják/ták a diétát!!!!
Szóval nem kifogásokat kell keresni, hanem csinálni kell!!!!!!!!!!!!!!!
tényleg mákot is lehet? dejó...
de nyírfacukrot meg steviát lehet az elsőben is nem?
igen lehet enni, a dió és a pisztácia könnyen penészedik ezekkel óvatosan, a többi mehet.
Sőt saját műzlit is tudsz készíteni zabpehely meg magvak. (pl. napraforgó mag, lenmag, szezánmag stb) és natur joghurttal már megvan egy reggeli.
Mákot is lehet már az első időszakban durum tésztával (csak édesíteni nem tudod még ilyenkor).
További ajánlott fórumok:
- Kizárólag kezdő candidások receptjeit várjuk
- Aki tud candidásoknak sütemény recepteket /édes, sós/ leírná?
- Tud valaki olyan szaloncukor receptet, amit candidások fogyaszthatnak?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?
- Kell tartani diétát vagy miért van ez a sok recept candidásoknak?
- Hol találok olyan recepteket, ami lisztérzékeny candidásoknak is ehető pékárukról szól?