Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
de nagyon figyeld, mert nekem 4. napra már kezd szöszösödni, és utána a penész jön. mivel joghurt van benne, figyelj oda. inkább száritsd ki, és a második idoszakba jo lett panirmorzsának
Sziasztok!
A saját készítésű kenyeret hány napig lehet fogyasztani szerintetek? Így hogy egyedül eszegetem és általában csak vacsorára, nem fogy el túl hamar. Kidobni persze nem szeretném, a keménysége meg eddig sem zavart:)
Köszi,
Bocsánat,elírás! kisbetű!
De így is megkapam,köszi :)
mindegy...a nagybetus cimre mentek a receptek
Sziasztok!
Én is nemrég keztem a diétát, de eléggé elvagyok keseredve,mert már ötletem sincs, hogy mit egyek. Ha van valakinek receptyűjteménye azt szívesen venném!
Az e-mail címem : Andrea.gellai@gmail.com
Köszi előre is!
Andi
a 3. hónap elején vagyok de nagyon le vagyok fogyva és gyenge, fáradékony vagyok. mit csináljak hogy felszedjek néhány kilót, vagy legalább ne fogyjak tovább? a gyengeségre szedek q10-et és lecitint, de a hízás nem megy.. :(
a sport fontos, mert méregtelenít Azért mert puffadsz el lehet kezdeni a második időszakot, mint mások írták, volt olyan aki 3 hónap diéta után is puffadt.
Amikor puffadás van soron kívül igyatok meg egy dl vízben 15 csepp graepfuit cseppet.
jó a recept, de a mozzorella sajt a második időszaktól ehető
írjuk oda ha lehet a recept mellé hogy
Joghurtos palacsinta második időszaktól
már egyszer elkezdtük időszakozni a recepteket, de utána valahogy lemaradt, ez segítség lehet az újaknak (és persze nekünk is ha emlékeztető diétát tartunk pl tavasszal).
nagyon egyszerű fogod a saját magad által készített kenyeret, és 1-2 szeletett mindig megszárítasz belőle (én pl a végeket szárítottam) és ledarálod és már kész is a tk élesztőmentes zsemlemorzsa és nem kerül egy fillérbe sem.
mi az hogy az első idő 6 hónapig fog tartani? Az első időszak nem lehet hosszabb 4 hétnél, mert totál legyengül az immunrendszer és mindenféle betegséget el fogsz kapni, 1 hónapnál tovább nem csinálhatod az első időszakot!!!!!!!!!!!
Azt javaslom, hogy a sziget után kezd el a diétát, addig csak próbálj kizárni dolgokat amit eddig fogyasztottál (cukor, fehérliszt, vöröshúsok). Próbálj a szigeten olyan dolgokat enni mint pl: a hekk, saláták, zöldség alapú dolgokat stb. És ha visszajössz a szigetről, akkor kezd el a terápiát. Az adatlapomon az interaktivtás alatt találsz egy cikket a candida terápia átlagos menetéről. Az első időszak gombaölés, béltisztításés szigorított diéta.
Ez szuper, mert így párod is támogat a diétában, egyszerűen, süssél belőle többet, hogy mindkettőtöknek elég legyen és örülj, hogy nem kell kétfele főznöd.
Vanilla27! az utóbbi napokban nekem is vannak ilyen problémáim. mikor elkezdtem a diétát, már pár nap után érzetem, hogy pl. nem vagyok felfújódva, és nincs "élesztőparty" a gyomromban, de pár napja akármit eszek, hatalmasra fújódom :( tegnap este annyira fájt (feszült) a hasam, hogy nem tudtam kiegyenesedni percekig :( nagyon fájt és szúrt. ma nem nagyon voltak ilyen panaszaim, de talán azért sem, mert kihagytam a vacsit (festés volt a barátomnál, natur joghurtot nem lehetett kapni sehol, így vacsi nélkül maradtam. nem gondoltam, hogy estig elhúzódik a dolog és csak ebédre készültem saját kajával. és igazából ma jó sokat mozogtam is, és szerintem ez is segít. általában viszonylag sokat mozgok (nyáron, mikor nem kell suliba menni 2x1,5 órát szobabicajozok pl.), de az utóbbi időben egyéb teendők miatt kimaradtak az edzések, és lehet, hogy ezért is fújódom. nem tudom, mindenesetre holnap futással kezdem a napot, biztos, ami biztos :D próbáld ki te is, hogy mi van, ha sportolsz. hátha jobb lesz picit a pocidnak. ha továbbra is fújódom, akkor maradok én is első időszakban :(
a kenyerem szárítottam ki és daráltam le
[link]
ezt csináltam ma meg! oreganot és borsot tettem csak bele! nagyon finom lett! :) durumtésztával csináltam és nagyon egyszerü volt. probáljátok ki ti is!
Köszönöm szépen! Biztos hasznomra lesz!
már el is ment mind. Ezek átírt receptek ha valahol hiba van nehogy olyat rakj bele amit nem ehetünk:)
hmm várom az email címed:)
már ment egy adag, de akkor küldök másodikosat is. ez esetben lehet h e-mailt küldök és akkor mindet odaadom ha van fent címed, ha nincs küldj egy privát üzit a címeddel
Még első időszakos (még egy hétig), de attól függetlenül hasznosan fogom venni a 2.időszakos recepteket is (ha van)!!
Még egyszer köszi!
úgy látom igen. küldök neked privibe recepteket. ha esetleg második időszakos lennél szólj:)
Szia!
A recepteket én is szívesen fogadom!
Köszi!!!
jesszus ne nézzétek azt a receptes oldalt, különben is kezdőknek nem szabad csak leginkább zöldséget enni
nekem van sok keksz receptem, ha gondolod, bár szerintem hétfőig nem olvasnád el a hsz-t
van joghurtot palacsinta is abban nincs szójatej
Joghurtos palacsinta
• 12,5 dkg liszt
• 2 tojás
• 2 dl víz
• 2 nagy ek natúr joghurt
• 4 ek olaj (plusz mangalica zsír a sütéshez)
• só
1. A hozzávalókból a szokásosnál picit sűrűbb palacsintatésztát keverünk.
2. 2 órát pihentetjük (ezt én most kihagytam...).
3. A szokásos módon, mangalica zsírozott serpenyőben megsütjük a palacsintákat.
További ajánlott fórumok: