Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
fúj, de meg próbálom sárgarépa cukkini stb...?
zeller kizárt, hogy egyek mert attól hányok:(
Mondom én, hogy rosszul csinálom és már a harmadik héten vagyok na most mit csináljak kezdjem elölről????
Igen, nekem is valami hasonló tüneteim voltak. Lehet, hogy egy kis napszúrás is közrejátszott, mert tegnap sokat bicikliztem a legnagyobb melegben.
11kor már tudtam reggelizni. És most "éheztem meg" annyira, hogy ebédeljek. Bár most is egy pillanatra elkapott a rosszullét, de el is múlt, és tudtam enni.
Ebédem: Sült hal, salátával, joghurt öntettel
Szerintem vacsorára maximum már csak zöldséget eszek.
Holnap ebédem: tökfőzelék.
Ez múlt héten is olyan jól esett, mert már régen ettem főzeléket (egyébként se voltam egy főzelékes típus).
Köszönöm a biztató szavakat. Jól esik! Kitartok a jobbulás reményében. És akárhányszor kísértenek a kaják, amiket nem ehetek, mindig ez áll a szemem előtt, hogy GYÓGYULT LEHETEK!!!
sztem simán lehet annak a jele is.
de az ilyet ne itt vitassuk meg, mert itt a recepteké a foszerep. a másik forumon biztos találsz probiotuikumokra is tippeket, de ha sok probiotikum van a normaflorba szedd azt
Olyan problémám van, hogy ez a 4.hetem. Úgy érzem, hogy nem kívánok semmi kaját. Megcsináltam reggelinek a lángos, ettem belőle pár falatot, és elkapott a rosszullét. Idegesség jött rám egy pillanatra, és hányinger. Mitől lehet ez? Ebédre rizibizit és cukkinit terveztem, de nem kívánom ezt sem. Nem tudom mit egyek. Az az igazság, hogy semmit se kívánok! És tegnap este, lefekvés után is ilyen idegesség jött rám, és egy picit görcsölt is a hasam. Pedig csak paprikásos rizst ettem. Lehet, hogy 7 órakor már nem kellett volna ennem belőle!? Túl jóízűen ettem? Nem tudom, de a rizst biztos nem eszek egy darabig.
Mit csináljak szerintetek? Gondoltam, hogy esetleg lépjek a 2.időszakba, és 1vmi újjal próbálkozzak? Kérlek segítsetek!!!
szia! az ilyen jellegu kérdéseket inkább a másik forumon, az ewx-candidások forumán kérdeyy máskor :D
van olyan itt, aki már honapok otta diétázik és mégis puffad. warj szokta mondani,h igzál grepicseppes vizet rá soron kivul. mozogj, az sokat tud segiteni.
v neked is mondom, vezess naplot azokbol,h miket ettél aznap és mit érzel, h kiszurd esetleg melyik étel puffaszt.
én nem ajánlamá ennyi dolgot egy héten bevezetni. de mindenképpen ajánlom a tojást elsonek, mivel akkor már tobb midnent tudsz csinálni, akár a tojásos lecsot, akár vmilyen sutit.
utána a lekvár gyumivel, v a csirkehusi. de minden uj dolog elott várj 3-4 napot. pl hétfon esyel tojásos lecsot, kedden maradékot ha marad, szerdán vársz az eredményre és ha nincs puffadás, kellemetlen érzés akkor johet a kovetkezo uj dolog...sztem igy kéne csinálni, de Te dontesz
Sziasztok,
Én már 2 hete csinálom a diétát,de még így is néha puffadok. Szerintetek rosszul csinálom? Vagy csak tisztulnia kell még a szervezetemnek? Mondjuk sokszor van,h haza jövök munkából és mivel egésznap nem sokat ettem ezért nagyon éhes vagyok.Akkor eszek vmit amit lehet és utána még eszegetek amíg tele nem leszek,de csak amit lehet.
Csak 1 csirkemellre gondoltam, megsütve, zöldség körettel. (szombati ebédre)
Tojást nem gondoltam. Úgy terveztem, hogy egy héten 2 új dolgot vezetek be külön-külön.
Desszertnek szeretnék vmi meggyeset, amibe nem kell más új dolog, csak a meggy. De persze ezt is csak óvatosan. Nem vagyok annyira édesség kívánó, mint ahogy azt gondoltam. (Régen minden nap ettem csokit.) Inkább hiányzik a meggyes, és az almás süti, vagy a palacsinta. :)
de de vezetheted a csi8rkét elsőnek
csak ne legyen mozzarellás, tojásos, meggyes remélem érted amit írni akarok:)ne egyszerre egyél egy egész csirkét:)
A héten letelik a 4 hét gombaölésem. Arra gondoltam, hogy a hétvégén már bevezetném a csirke húst. És készítek muffint, amibe az eddig ehető dolgok vannak, és plusszba meggy, pici édesítő. Szerintetek ez így jó? Tudom, hogy fokozatosan kell bevezetni az "újakat". Gyümölcsből mennyit lehet enni egy héten? A csirke húst heti 1x?
Egyenlőre ennyi jutott az eszembe, majd biztos lesz még kérdésem!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kizárólag kezdő candidások receptjeit várjuk
- Aki tud candidásoknak sütemény recepteket /édes, sós/ leírná?
- Tud valaki olyan szaloncukor receptet, amit candidások fogyaszthatnak?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?
- Kell tartani diétát vagy miért van ez a sok recept candidásoknak?
- Hol találok olyan recepteket, ami lisztérzékeny candidásoknak is ehető pékárukról szól?