Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
köszi..)
igyekszem memorizálni,hogy mikor melyik sávban kell menni...
délelőtt felhív az egyik osztálytársam..dolgozom..térerő épp ,hogy csak volt..alig tudunk beszélni,de a lényeget elmondja a pali..kezdi..jössz vasárnap?mondom nem..vegyél már nekem ezt meg ezt..mondja a méretet..
mert,hogy Ő ugyan hová menjen vásárolni..
húú..hát mi vagyok én..a felesége?alig ismerem..pff..
na mondom,hogy mink nem találkozunk csak a jövő héten..meg nem is hallott rendesen úgyhogy abban maradtunk,hogy nem veszek neki semmit..
aztán csak gyötört a lelkiismeret,hogy hát nem vagyok neki képes ennyire..hol a segítőkészségem...
na felhívom 12,15-kor,hogy itt vagyok még bent a városban vegyek Neked?és akkor majd a a jövő héten odaadom..azt mondja..á..ne fáradj..elmentem a bótba és vettem
úr isten.)))150km-re lakunk egymástól,nem is egy megyében és ahelyett,hogy elment volna egyből vásárolni hív engem..na mit lehet erre mondani????
ja..és egyébként csodálkozom,hogy felvette nekem a telefont,mert hát ugye ebédidő lészen..mint a szentírás ezek a pasik délben esznek..ha a fene fenét eszik akkor is..
isten az égbe!.((
az biztos.
az is baj, hogy nincs kertünk. akkor talán nem lenne ennyi gond. mert ki tudnám zavarni őket
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?