Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
Kösz, tudtam, hogy rád számíthatok.:)
Mindenre gondoltam, csak négerre nem...
Imádom az ilyen primitív vicceket:S Sosem tudom mi a megfejtés:/
Mi az? Fekete és fehér levelei vannak.
Még mielőtt elfelejtem, ezt találtam:
Mi történik, ha a leolvasó munkatárs a fogyasztó távolléte miatt nem tudja leolvasni a vízmérő állását?
Munkatársunk ilyen esetben értesítést hagy a fogyasztónál az ismételt leolvasás időpontjáról. Ha a fogyasztó távolléte miatt az így megjelölt időpontban sem lehetséges a leolvasás, akkor a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. a fogyasztó korábbi átlagos fogyasztását alapul véve, becsült fogyasztásról állít ki számlát.
Pedig van ilyen műszer. Majd mindjárt megkeresem én neked azinterneten. :)
Milyen másféle óra? Falon gondolod?
hát az hogy működik?hát az óra az aknában van nem látni.
amúgy ha jól tudom, van már valami másféle óra is..annak nem kell akna..valakinél mintha láttam volna már ilyet.
de most nem tenném le rá a nagyesküt,hogy hogyan van az..
most,hogy így mondod..még nem vittem ki a kukát.)
na elmentem.))
ezeknél valamit is jelenteni?hát otthun vannak..)))
ez csak minekünk ilyen megdöbbentő..mikor kérdem ,hogy mégis mi van..ezt így szoktuk és evvel le van zárva a téma.
így írják az óraállást is..tényleg ha nem tud bejönni kis hasára üt és ír..januárba megkérdeztem már ,mert pont elcsíptem a palit,hogy nem kéne nekünk egy óraállást egyeztetni,mert mondom az íletem fogom kifizetni.))
azt mondja..jó..megnézi..hm..ez sok..nagyon nagyon sok..írjuk be kétszerre?és akkor az egyszeri is negyvenvalahányezer volt..szóval..borzalmatos egy népség.
ez úgy hidd meg ,hogy így van..
a nővérem is megyen hazafelé a múltkor és ott vannak bent,levették az órát..már ne is haragudjunk ,de ez magánlaksértés.lökjön be egy papirost,hogy voltunk meg majd jövünk,de minden szó nélkül másnál kajtatni..én nagyon felháborítónak találom..én is csak a lábnyomokat vettem észre..de nem csak az akna körül..széjjelnéztek az udvaron,lábnyom a házig meg minden.
komolyan? azt a pofátlan anyjukat! :S
ide nem mernek, anyám élettársa is ott dolgozik, tudják ki lakik itt.
ugyanmárhaggyadmár..kerítés?te..minálunk bemásznak minden szívfájdalom nélkül...
úgy gondold meg,hogy nem tudtak bejönni..bemásztak a szomszéd kerítésén onnan meg be ide az oldalsón..úgyhogy betyárosak!
te..ezek úgy látom mindenfelé hót taplók.(
vagy én vagyok hülye vagy a világ nemnormális..azt mondták január közepén vizsgázunk és akkor kiküldi az órarendet 2013 júniusáig..mind az elméletit mind a gyakorlatit.
akkor?????
ennek a nőszemélynek kisebbségi komplexusa van.
isten látja lelkem..még emailben is ennyi hangyányi bötűkkel írni..á.(
én nem kötekedésből mondom..de én nem adtam meg nekik az emailcímemet..akkor kéremszépen ,hogy tudtak nekem emailt küldeni..?na?ez itten a húszfilléres kérdés..
na ezt angyalka kinyomozza..majd mindjárt kikombinálom ,hogy ez hogyan zajlott.
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?