Mindmegettük (beszélgetés)
Jó reggelt,
Zuzmi, azért nem olyan könnyű ám, ahogy én azt lezseren itt leírom... És, ha orditozol, még rosszabb!
Emlékeztek, hogy amikor a férjem kórházban volt, én megfogadtam, ha még egyszer épségben kikerül és meggyógyul, leszokom? Biztosan, nem emlékeztek, de mindegy, itt a fórumon írtam.
Ennyi időnek kellett eltelni ahhoz, hogy agyilag is rávegyem magam, mert SZERETEM A CIGARETTÁT! Még SOHA nem akartam leszokni! Ez az első próbálkozásom. És én vagyok a legjobban megdöbbenve, hogy nem akasztott ki. Nem vagyok ideges, ingerült, nincsenek elvonási tüneteim. Most azon drukkolok, hogy ne is hízzak semennyit sem. Éhesebb nem vagyok, nem nassolok, de lehet, hogy a nikotin, illetve annak megvonása változtat az anyagcserén és így - önhibámon kívűl - fogok valamicskét hízni. Persze, remélem, hogy nem és nagyon igyekszem, hogy így legyen.
Vigyázzatok magatokra, Danya, nehogy ideges legyél!
Puszi.
Jó reggelt!
Szép napot nektek! Remélem nekem a mai jobb lesz, mint a tegnapi, ismét sikerült jó kis vitát kerekítenem.Persze még én jöttem ki rosszul blőle, szóval most kivagyok!
Pusi!Gratulálok a leszokáshoz, ez már igazán nagyon nagy dolog!Csak így tovább!Bárcsak a párom lenne ilyen ügyes!+ év alatt nem volt képes leszokni, néha már ordítok vele, de semmit sem ér.
jó reggelt
merre jártok?
pusi nagyon ügyes vagy, és így hogy nincs is cigid legalább nincs kisértés
nuska-végre te is itt
mi van veletek? készülsz a vizsgáidra? és az esküvő hogy áll? a fogyiról ne is kérdezzelek.
Na, hol van Mindenki?
Szeszike, Te pl. hol? Nagyon régen jártál felénk!
És Te, Tagi? Elmúlt a Nőnap, Húsvét, Gábor-nap (fontos! mert a fiam Gábor és vettem neki virágot. Kaktuszt.)
Szóval, ne lazsáljatok! Most megyek TV-t nézni, mert ama nagyon ritka kivételek egyike, amikor inkább a TV előtt ülök és nem a gép előtt, rendel Dr. House mindjárt! És imádom! Nem a storyt, a pasit. Előtte meg lesz a Stark, hát az is egy nagyon jó pali és - szerintem - jó a sorozat.
Ne lógjatok el, mert utána még felnézek.
de jó!
Gratulálok!!!!!!!
Én mindenkinek mindíg nagyon drukkolok, aki a dohányzásról akar leszokni. bár én soha nem dohányoztam, de látom, h milyen nehezen teszik le emberek.
Sok sikert!
Lányok,
Nem akarom elkiabálni a dolgokat, de:
múlt péntektől tegnapig, vagyis 6 napig szívtam el 1 csomag cigit úgy, hogy tegnap már csak 2 szálat. Ma még nem gyújtottam rá és nem is fogok, mert nincs cigim.
Nem eszem többet, nem nassolok (pedig előrelátón vettem kölesgolyót, de félek tőle, hogy nagyon magas a kcal tartalma) és jól érzem magam.
Na, ez csak egy beszámoló volt, de az tuti, hogy nem szenvedek. Akkor miért kellett nekem több, mint 30 éven át füstölögni ennyi pénzért!
Sziasztok,
Danya, végülis örülök, hogy így történt, ha nagy gond lenne, már ott is tartottak volna. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy arcátlanul nagy szemétség így bánni egy emberrel. Bekérem, behívom, nem érek rá, nem fogadom, jövő héten... stb. Ide jutott a magyar eü. a 'nagy reformok' évében! Remélem, azért még most is érzed a +gondolatok hatását!
Schybie,
először is azt döntsd el, hogy mit akarsz venni: gagyi X@rt vagy rendes, de olcsó göncöt. Szerintem kinai piacon /szabadtérin/ nem szabad vásárolni. Így is lesz gondod, ha tönkremegy valami, hogyan viszed vissza. Én a helyedben inkább kevesebb valamit vennék, de jobb minőséget. Jó helyen is lehet akciósan vagy szerencsésen vásárolni!
Itt a neten a Vaterát megnézted már? Nincs olyan, amit ott ne árulnának olcsón, fotóval ellátva!
Puszi.
szerintem a sárkány centert nézd meg sarkanycenter.hu
vasárnap is nyitva.
A piac, legalábbis mikor én utoljára voltam, jó 3 éve, az nagyon gáz volt. nem olyan mint a vidéki piacok. iszonyú szűk folosók, két ember csak oldalazva fér el, a folyosók felett nejlon tetó az eső ellen, a földön szétázott papirdobozok, az árusok utánnad kiabálnak, megkocogtatnak egy vállfával, h nézd meg az árut, ha nem tetszik, nagyon fújnak rád, próbálni meg max ruhára ott a folyosón, vagy valami iszonyú zsufólt sufniszerű raktárban tudsz.. én kétszer voltam 2 piacon, elég is volt...arról nem is beszélve, h a fáy utcain rögtön a bejáratnál megtalált egy nő, h akarok-e pisztolyt, gázsprét, sokkolót? szal gáááááz szerintem. az ázsiába gyakran járok. az teljesen ok. mondjuk kicsit rugalmasak az árak kiirásában meg a nyugtaadásban, de engem spec nem érdekel.
Danya- szerintem is, ha gond lenne, akkor a dokik téged akarnának, és nem a szexi fotóidat
schybie- javaslom neked a kőbányai bazárt, én oda szinte hetente kinézek az uram nagy bánatára.
a másik, amit én szeretek, mert kultúrált,fedett és fűtött, úgyhogy hidegben és esőben is lehet nézelődni a sárkány center
Danya azért ez vhol jó hír is, mert tényleg ha nagy gond lenne biztos berángattak volna már! Én szorítok hogy minden rendben legyen.
Pestiek segítsetek. VAsárnap megyek Pestre és szeretnék vmi jó kis piacon túrázni:) Melyik ajánjátok ami nyitva is van vasárnap és jó is. A Józsefvárosiról, Orzyról hallottam, bár hugom szerint ez egy és ugyanaz. KÉne az infó mert a nemrégi felköltözött barátnőm fog kalauzolni és hát Ő sem igazán ismeri fővárosunk rejtett kincsesbányáit:) Ruhát, cipőt, táskát, mindent akarok (bár nem tudom ki fogja finanszírozni;))
itt vagyok
nem jutottam be az orvoshoz, igy semmit nem tudtam meg sajnos. volt doktor, de nem ért rá. annyit mondott a nővér, hogy hagyjam ott a fotót, két doki fogja megnézni.
ő segithet e valamit nekem? látta,hogy nem nagyon örülök neki, hogy igy jártam.
és kérdeztem, hogy hát csak idegeesit, és félek...
- annyit mondott, hogy szerinte nem kell félni, nem lehet komoly baj, mert ha az lenne, akkor engem hivtak volna azonnal be vizsgálatra, nem pedig a régi leleteimet.
és ne várjam a héten igy a kiértékelést, csak a jövőhéten.
hát azt már nem mondta oda, hogy ha baj van, ugyis telefonálnak, de gondolom.
mndtam, hogy amit a kórházban csináltak mammográfiát arról nincs eredményem, csak leirva, de azzal nem is foglalkozott, csak a náluk csinált 2001. felvétellel.
na ennyi lehet tovább izgulni
Ancsikám - mammográfián voltam, és hivatak telefonon, hogy vigyem be a régi fotóimat, ezért vagyok igy ki, mert akkor valószinü, hogy valami nem stim.
majd jövök
Na tessék!
Nem járok erre hetek óta és erre azt látom, hogy az én Danyusom beteg???? Mi történt, mi a baj? Annyit nem tudok visszaolvasni, nem találom az elejét :( Nagyon aggódom érted én is! Lesem, hogy mikor irsz, h mizu!
sziasztok!
vettem az energiát...
jelentkezem
puszi
Danya-anya én az összeg pozitív energiám most feléd irányítom! Biztos minden oké lesz, de azért gyere és nyugtass meg minket mert attól függetlenül hogy ma is csendben voltam többször fellestem hogy mi hír van.
Jó éjt, mai gyüminap rendben, holnapra megvettem a spenótot
Jó éjt!
Tényleg, bizony szorítunk.
Nehogy beteg legyél itt nekem, miután ilyen szépen (és sok pénzért!) lefogytál. Vigyázz magadra és mi vigyázunk rád.
Puszi.
szurkolunk neked, érted
és ahogy pusi mondja azonnali helyzetjelentést kérünk
szép kerek 1000
Az UH-gal nem kizárólag meggyőződnek valaminek a létéről, avval ki is zárhatják a jelenlétét. Most már ne idegeskedj, feküdj le korán, vegyél be egy nyugtatót vagy altatót és finoman aludd ki magad. Vagy ne vegyél be semmit, hanem helyette lökjél be valami finom piát. Az biztos le- és megnyugtat.
Holnap azonnal gyere fel, ha hazaérsz.
Puszi.
itt vagyok, nem voltam ma holnap megyek, mert csak akkor lesz orvos. tehát igy ma be sem mentem, mert sak azt tudtam volna tenni, hogy beadom a papirjaimat.
ugyhogy holnap de. megyek, hát nem vagyok valami nyugodt az tény, hogy egyre közeledik a nap. nem is tudom mi a jó, ha tudom vagy nem.