Mindmegettük (beszélgetés)
Törzsgárda pénzből autót?:O Nem semmi...nálunk 20 évre 20 ezer jár tikettben.
Az irországi utazásunk (már csak 3 hét!!!) lesz a 2. nászutunk.:)))
Anno Apus katona volt, mikor esküdtünk, így Sopronban voltunk 5nap/4éjszakát. Az is nagyon szép volt, de azóta sem voltunk kettencskén 2 napnál többet sehol. De majd most!
Irigyellek, hogy szeretsz vezetni. Sokszor álmodtam korábban, hogy vezetek és élvezem, és olyankor rossz volt arra ébredni, hogy nem így van. A jogsim még érvényes, de már 97 óta nem ültem a volán mögött. Az egyik kolléga felajánlotta, hogy eljön velem gyakorolni, mert szóba került, hogy "frissítő" órákat vegyek. De nem tom...még gondolkodom rajta, hogy hogy is legyen.
danya- mi ez a lazaság? ez nem olyan dolog, amit az ember kivár és majd utűána intézkedik. ha avalmi baj van, bár miért lenne, akkor a napok is számítanak a mi előbbi gyógyulásban.
szeszi- nálunk a közszolgálati jogviszonyban ere még pénz jár, tehát kaptam egy kis suskát is.
na itt kapcsolódnak össze a doolgok, mivel nekem 4 éve van jogsim, és azért, mert a párom mindig vezet. és utálta már, hogy ha mi megyünk valahova, akkor is ő a sofőr, tehát még egy pohár sört se ihat meg. ezért a 16.házassági évfordulónkra kaptam tőle a jogosítványra a pénzt, amit pont a suülinapomon vehettem át.
azóta is imádok vezetni, voltam már görögbe és bulgáriában is,úgy, hogy felváltva vezettünk, ami úgy e azért ezresben mérhető kilóméterben utanként.
szóval eldöntöttem, hogy a törzsgárda pénzemből veszek, egy kis használta autót, aminek a fentartását apa vállalta.
szóval szép nap ez a mai.
szeszi-ti írországba mentek a nászútra, vagy ez egy külön út.
pusi-gratula, nagyon erős vagy, irigyellek érte, mert én bár a cigit letettem, de most a fogyit minden héten feladom
Engem is stresszel a dlog, de muszály lesz.
Tudják mindenki dolgozik, egyedül vagyok a gyerekkel.Ha esik ha fúj boltba menni kell, de ha hideg van, vagy volt télen akkor gyalogoltunk, hogy ne fázzon a bringán.Ja meg a szívem sem bírja úgy a bicajt főleg ha a falu másik vége felé megyünk mrt ott már hegynek felfelé kll menni.Szóval vagy edzett leszek, vagy kipurcanok.Ja az ovi is fent van a hegyen, napjában 2 x kellen odamennem.Csak apósomnak van jogsija, és mindig könyörögni kell vigyen már el valahova vásárolni, vagy anyuékhoz..stbszóval kellemetlen kérni mindig.Itt a faluban még csak közlekedési lámpa sincs, tehát sejthetitek mekkora a forgalom..A Fanni orvosa is 2 faluval arrébb van, szóval ide muszály a jogsi.
Andi, gratulálok a 20 évhez, jó lenne nekem is ilyen munkahely.
Pusi! Te igazán szuper vagy, csodálom a kitartásodat!
Hali!
Danyusom! A mammográfia eredménye ciklusfüggő is, meg korfüggő is, meg stb. Nálunk a csajok, akik már rendszeresen járnak, mindig egyeztetik az időpontot a ciklusuk szerint, mint a rákszűrésnél. Hidd el, nincs semmi baj! Ne aggódj! Ha pedig nem tudsz megnyugodni, igenis menj be valamelyik dokihoz!
A mensidről annyit, hogy 3 hónappal ezelőttig nálam is minden rendben volt, aztán most meg össze-vissza...bár inkább késik, mint siet. De most nem örülök neki, mert az írországi utazást nem szeretném végigdöglődni. Ráadásul van általában 1-2 napom, amikor olyan erős, hogy nem nagyon merek messzire menni a mosdótól.Hmm...ez van. Sajna, én sem fiatalodom.
A vezetés...nekem is van jogsim, de én sem vezetek. Mikor megszereztem, utána hét évig nem volt kocsink, még a családban sem volt senkinek. Így nem tudtam frissiben gyakorolni. Aztán mikor megvettük az elsőt, előtte Apus megcsináltatta a jogsit és inkább ő vezetett. Egy ideig még próbálkoztam egyszer-egyszer, de olyan stresszt okozott a tudat, hogy kocsoba kell ülnöm, hogy egy idő után már azt mondtam: így nem éri meg. Néha bánom, mert lehet, hogy már nem sok kellett volna a rutin megszerzéséig. Hozzá tartozik: én Pesten tanultam vezetni és elsőre le is vizsgáztam. Akkor sosem féltem vezetni...
Andikám! Azonosan jár az életóránk! :))))
Én is idén lesz 20 éve, hogy ide jöttem dolgozni - és mint már beszéltük is, idén leszünk mi is 20 éves házasok. Gratulálok Neked. Én majd augusztusban töltöm itt bent a huszat, de a törzsgárda-tiketten kívül nemigen kapok egy szót vagy kézfogást...Régebben volt némi kis megemlékezés, meg a törzsgárda jutalom is pénz volt, de újabban tikettben kapunk minden juttatást a fizetésen kívül.
Jó reggelt,
Danya, én még nem hallottam rétegvizsgálatról, de attól még létezhet! (Már megint nagyon szerény voltam. Amiről én nem hallok, az nincs is!)
De azért léci ne hanyagold a témát, a nővért felhívhatnád!
mert azt sem tudom ki a doki, most már ugy gondolom, hogy megvárom a végkifejletet, ráérek utána is rohangálni.
hallottatok már a rétegvizsgálatról? el kellene menni majd oda is apával, mert az egy teljes kivizsgálás lenne.
Danya,
hiába pofázok, hogy menj el az orvoshoz? És miért nem hívtad fel azt, aki bekérte a leleteidet?
zuzmika, ha fész, akkor ne tedd, de ha csak attól félsz, hogy megállod e a helyed, akkor pedig vágj bele bátran.
nekem van jogsim, de nem merek vezetni, nem birnám a stresszes helyzeteket, nem birnám elkerülni azoka a dolgokat ami talán életet menthet. tehát inkább vagy visznek, vagy visz a busz.
de nagyon irigylem azokat akik vezetnek, nincsenek senkire ráutalva, nekem nagyon bonyolult az életem ezáltal, hogy nem tudok vezetni, de irőre kell mennem mindenhová és stb. stb.
a masszirozni visznek, vásárolni visznek, ha dolgom van a városban visznek, a melóhelyre visznek, haza visznek, néha már tényleg teher lehetek, ha a tesóm nem ér rá akkor valaki.. tehát ez van
jöttem ma haza a melóból, ugy dobogott a szivem, hogy jött e levél, azt hittem kiugrik. nem volt a ládában semmi, de mamiékhoz szokták inkább beadni, ott pedig messziről láttam egy hivatalosnak tünő levelet kisalaku boritékot, de csak a rendőrségről jött valami tanu vallomásra hivják az uram.
nem tudom hány napot kell még rettegnek. végül is nem hivtam fel a mell ultrangost, vagy azért mert nem mertem, vagy nem is tudom.
jó beszari vagyok, pedig inább előbb mint utóbb, ha valami nem stim.
de mivel az én istenem velem, itt áll mellettem az őrangyalom, igy nem is kell félnem.:)
a fogyás is befolyásolhatja a mell állapotát nem? most nem csak arra gondolok, hogy a zsirszövet csökken, hanem ugy hormonálisan is? tudtok erről valamit? amugy nekem mindenkor majdnem napra jött meg a menzeszem, de amikor elértem az olyan 10 kilót, akkor nekekm is megjött vagy 8 nappal korábban. igaz azóta már kétszer volt, és akkor hellyel közzel jó volt. Már mos is nagyon fájnak a melleim, valószinü most is hamarabb várható.
nálatok nem volt ilyen még?
képzeljétek milyen meglepetés ért ma a munkahelyemen.
a kora délutáni órákban átszól a főnöknőm, hogy menjek már át hozzá. gondoltam tuti megint valami szar munkát akar átruházni rám.
belépek a szobájába, ott van a többi csoportvezető is. gondoltam, ezek szerint valami értekezletről lehet szó.
erre becsukják az ajtót és elkezdenek nekem gratulálni, meg minden jót kívánni. először azt hittem biztos kirugtak, és ezt így tudatják vele, mert egyébként mire véljem. se névnapom, se szülinapom.
erre márti anyu(ő a főnöknőm)közli, hogy ha elfelejtettem volna, holnap lesz 20 éve, hogy előszőr átléptem az önkormányzat küszöbét.
úristen, teljesen elfelejtettem,
úgy elment az idő, hogy észre se vettem. annyira arra koncentrálok, hogy az idén ősszel leszünk 20 éves házasok, hogy erről meg is feledkeztem.
de ezek szerint vannak akik nem.
na ilyen munlahelyet, és kollégákat kívánok mindenkinek
Hát a mérleget én is kerülöm.Na jó ráálltam és 70 et mutatott, utánna döntöttem úgy hogy kerülöm.
Nálunk az anyós is cigizik, de ő nem mert bent a munkahelyén, mert jaj mit szólnak rá az emberek...szóval csak este 6 után gyújt rá ha hazajön, ez is jó dolog, nem?
Pusi!Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!Szorítok ám nagyon!
Képzeljétek, lehet beíratkozok eg yautós iskolába, mert nekem nincs jogsim.Nagyon jó lenne, de nagyon félek is.Még alszom rá egyet, vagy többet.
Én sem nagyon merek..., merthogy az anyagcserém változik, az tutti.
Köszi a gratut, de még nem érdemlem meg. Majd 3-5 hónap múlva. Talán.
Puszi.
Mi is megjöttünk.:) Isteni volt a hétvége: jó társaság, gyönyörű idő, sok fincsi kaja-pia...mi kell még?
Zuzmi! Ha ilyen gyönyörű környezetben laktok, lehet, hogy a tetőtér lenne a jó megoldás. Fanninak biztosan. Imádnék olyan helyen lakni, ahol a kert végében rét meg tó van...Én a kutyákkal a Sajó-gátra szoktam kijárni, hozzánk az van közel. Csak itt minden zsebkendőnyi terület el van kerítve, merthogy magánterület. Meg se őzike, se nyuszi - legfeljebb néhány süni van errefelé.
Danuysom! Remélem, nem aggódod agyon magad! Nem lesz semmi baj, meglásd!
Pusi! Hatalmas gratula Neked! Nagyon ügyes vagy!Be kell valljam, én otthon nem gyújtok rá, eszembe sem jut, de idebent a munkahelyen - ha stresszes a napom - , vagy buli idején bizony ele-elpöfékelek néhány szálat. Leszokni sosem volt gond - mindkét terhességem első napján letettem a cigit. De ha úgy adódik, szívesen rágyújtok egyszer-egyszer. Én is azt mondogatom magamnak, hogy az az 1-2 szál nem oszt és nem szoroz. De bevallom, most a hétvégén a 3 nap alatt majd egy doboz elfogyott. Lehet, hogy más is az én cigimet szívta??? ;)
hát igen sokat vagyunk kint.Na meg a réten, mert csak kimegyünk a kertvégébe és ott egy hatalmas rét meg tó meg ilyenek.Tegnp itt rohangáltak az őzek meg 3 nyuszi, ja meg vissza jöttek a gólyák...szóval van itt minden, ja még mókus is.
Még csak a csúszda van meg, a héten csináljuk a homokozót, mert amit tavaj vttünk az csak egy szétnyithatós műanyag volt, de már nem nagyon fért bele.
Helló!
Igen, jól szórakoztam, kisvárosi lány talál sok érdekességet a fővárosban:) Robinak sikerült a fegyvervizsgája, úgyhogy teljes az öröm.
Most rohannom kell de ma még benézek, holnaptól viszont meló, végre:)
Na szép és fogyogatós napot, márcsak 3 nap az anyagcserediétából, nem baj mert lassan spenótundorom lesz
jó reggelt:)
igen ma bejelentkezem az ultrahangra, remélem sikerül is bejutnom.
apa is sms-ezett már elindultak onnan ahol aludtak, 10 órakor van találkozójuk a megrendelővel. jó messzire mentek a határtól 1000 km-re, és még tőlünk a határ, azért csak valamikor szerdán hajnalban érkeznek, de nem is bánnám már, ha a "i"-re rátennék a pontot.
Most megyek kivasalok, és most somával és dalmival megyek dolgozóba, igy hamarabb kell, hogy készen legyek, mint amugy.
jó sötét van még, ezt sem csipem nagyon.
ha lesz időm, még jövök.
pusz
Nem érzek semmit, csak dühöt, hogy miért kellett nekem ennyi éven át ennyi pénzt erre a baromságra áldozni.
Nem vagyok ideges, ingerült (csak ha a férjem csesztet). Nem vagyok éhesebb, bár az anyagcserém valószínűleg változik, nagyon kell vigyázni az étkezésre. És nem gondolok rá sokat.
Csak igazából azt nem értem, hogy minek is akarok leszokni? Napi 10 szál azért annyira nem ártalmas és baromi szeret/t/em a cigit. Nincs is más szenvedélyem. Most már a kaja sem, se nők, se kártya, se lóverseny, se pia. A jó pasik csak-csak, de abból meg már kinőttem. Persze, azért megnézem őket, de nekem már csak a Sean Connery tetszik. Az is csak azóta, mióta megöregedett. Most lett jó szinész belőle.
De jól elkanyarodtam a témától.
Remélem, Schybie jól kiszórakozta magát, Te meg holnap felkeresed azt az orvosok és nővérek gyöngyét.
Puszi mindenkinek és jó éjszakát. Asszem, megnézem a Heti Hetest.
Pusi és érzel valamit? kivánod? gondolsz rá nagyon sokat?
de ahogy telik az idő egyre jobb lesz, csak igy tovább, irigylésre méltó vagy, nem mondom.
Melcsi remélem jól szórakoztál?
Szeszi rátok is szuper idő volt.
Zuzmika biztosan ti is sokat vagytok a levegőn fannikával, bicaj, séta, homokozó, de jó volt még az az idő, amikor kéz a kézben jártunk a gyerekekkel.
rudika hogy megy az az uj fogyós, vagy a husvéti rosszalkodás elrontott mindent? vagy irtad, csak elkerülte a figyelmem? kissé elvont voltam ebben a két hétben:((( nagyon remélem, hogy most már rövidesen lezárul minden és jól.
tagi is hol van?
ancsika?
Schybie,
amint megjössz, jelentkezz, hogyan sikerült a pesti kirándulás - vásárlás.
sziasztok:)
itt szép napsütéses idő van, igaz azért még kell egy kis pulcsi, hogy konfortérzékünk legyen. tegnap már kertészkedtünk, megvágtuk a pamapfüvet, de hogy jó let ez azt nem tudom, ha kihajt akkor jó.
blanka üzeni Melcsi, hogy meghalni sincs ideje, mire végez a munkájával annyire fáradt, hogy nincs neki ereje.
apa elment ukrajnába, ma écca, majd jön valmaikor szerdán hajnalban, addig csak mennek és mennek.
most soma viszi blankát kecskemétre, hogy elérje a buszt.
a nyuszit kitetük napozni.
a súlyom nagyon jól alakult a hétvégére, igaz már több mint 3 hete inább felfelé mozdult, mint lefelé.
78.5 voltam tegnap.
vagy az ideg...
most mennem kell, mert mindjárt idnulunk, legyetek jók
Nem tudjuk, hogy mit akar.Minden percben mást.Egy hét aladt már mondta, hogy megcsinálhatjuk belőle a tetőteret, vagy hogy berakja bankba, meg azt is, hogy vegyünk belőle magunknak.Itt 20 millió körül van az olyan ház, ami nem régi tipusú, vályog...stb.
10 millióért van egy 50 nm-es, vályog ház, ami majdenm összedől.Szóval itt azzal a pénzel nem lehet kezdeni semmit.
De azért kedvesek vagytok, hogy vígasztaltok, majdcsak lesz valahogy.
Zuzmi,
és az nem lehet, hogy anyósod akar nektek valami kis pénzt adni, hogy önállósítsátok magatokat? Valószínűleg neki sem jó ez a felállás! Vagy igen? Szeret mártírkodni biztosan.
Fel a fejjel, puszi.
Zuzmika, majd kitaláljátok;)
Nálunk is elromlott az idő, beborult és lóg az eső lába, mi van ideküldtétek nekem?! Hát köszönöm:)
Megyek dobok egy wellnes estét és hamar ágyba akarok kerülni mert korán lesz az indulás, 170 km, nem szeretek ennyit utazni.