Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
inci-finci? a motoros képen te vagy?
bár nem látszik az arcodból akkor sem ...
azon a képen amit látsz a fürdőszobain oldalról - azon még nincs max 1-2 kiló - de azóta feljött hozzá és azt dologozom most le szépen...
Aki szerintem prűd annak ez is sok volt,
Az alakkal úgy vagyok hogy a páromnak megfelel a többi nem érdekel, ne másoknak teszem , és amúgy meg nincs rajtad felesleg, ilyen vagy és kész.
pedig nem is csúnya szavakkal írta le.
amúgy meg az alakra vonatkozóan: nagyon nehezen vettem rá magam, h elmenjek egy fitneszbe gépezni stb...mert szégyelltem magam a pár kiló miatt....de mivel szeretek tetszeni rá tudtam venni magam....
Aha , nyíltan és őszintén , hát van akinek nem tetszett, az ne olvassa.
Mert olyat talaltam,hogy ketto no kenyeztet ferfit az se egy rossz forum!
már mint skynetre gondoltál, h kiálltam mellette?
igen kiálltam mert ott semmi csúnyát nem írt.
csak leírta, h szeretkeznek.
a képeket nem láttam - mert azt is fikázta vki...
Hogy érted, itt vagyunk ?
Es melyik az a forum,hogy harmas sex?
Jó felállás a két pasi egy nő.
csodálkozott a 3as verzión?
hát vevő lennék a 2 pasival
a két nő és egy pasi hát megmozgatta igen a fantáziámat...
Ígen ,pl: egy jó ok , hogy az alakoddal hogyan foglalkozol , sokan fogyi tea stb, de te inkább megdolgozol érte.és kpipi mellet is ki álltál a képek miatt, olvastam csak a képeket nem láttam.
Ki az az Eperke62,hogy engem koszontott?itt valojaban a nok tenyleg azok vagy csak azt irjak az adatlapra?es lehet forditva is?
Udv!no lam!titkos vagyainkat ugye hogy itt legalabb el lehet meselni?most Juditra valahol rabukkant incifinci kolegano es tessek!meg o is csodalkozott?es Judit megis milyen formatumban lenne az harmas paros?2ferfi1no,2no1ferfi,vagy?
én is így gondolom, h őszintén tudok beszélgetni emberekkel és nem csak így mint pl itt is.
és remélem nem ütik a szavaim egymást....
szimpatikusnak tartasz úgy egyébként az olvasottak alapján?
Szerintem igen , mert akkor nem írogatnál , és az egyik szavad ütné a másikat , nem?????
és a leírottak alapján őszinte embernek tartasz?
Szeretem a nyílt és őszinte embereket, csak az a baj hogy pl, engem sokan ismernek, látogatók is, és nem szívesen teregetem ki az intim dolgaimat nyíltabbá, de priviben írhatunk , van akivel így levelezek. Először jól össze vesztünk egy fórumon , most meg a legjobb barátnők lettünk , ha naponta nem tudunk írni szinte hiányzunk egymásnak . A hármas hát?,,
ja, jó pár hozzászólásom volt már többfelé is...
és, hogyan vélekedsz róluk?
kérdezz. de asszem én válaszoltam már. de vmit konkrétan tudni szeretnél nyugodtan kérdezd meg.
Nem csak itt ülök és bóklászok és gondolkodok és olvasgatok és akkor találtam rád.
igen!kipróbálnám a hármast...
nocsak , megnézted, h eddig mihez szóltam hozzá? :)
Judit, olvastam másik fórumban , tényleg kipróbálnál egy hármast?
KSIPIKE a 185témával kapcsolatos dolgokra kíváncsi ?
na én most lemaradtam - nem értem inci-finci!
a 185-ös szám a 185ös hozzászólót érted? ő skynet.
vagy miről van szó? bocsi ha értetlen vok...
185 , de nem tudom ,milyen pasi lehet?
További ajánlott fórumok: