Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
sziasztok! itt vok!
látom már elég jól belemelegedtek itt a témába - bár még mindent nem olvastam végig...
fél napig nem vok itt és miket olvasok....
szia , neked is az előbb írtam lólának,az orálszex az nálunk nem működik , de dolgozunk rajta,
Anál az annál inkább, és gyakoroljuk is , és benne vagyok , de tényleg a higiénia, és az összeszokott párok ,és van orgazmus közben sőt fergeteges.Szerintem minden kapcsolatban fő a nyitottság és elfogadni a másik dolgait és megbízni a másikban , és önzetlen szeretet,a lényeg akkor sok mindent kilehet próbálni , és csinálni . g-ontot még nem próbáltam . ja és én dumálok akinek mélyponton az élete , de mindegy minden visszakerül a helyére és működni fog tovább, az életünk.
:) Na erről beszélek. Nálunk is szinte mindig felébred. Azért csak éjszaka buli a dolog, korom sötétben, hogy legalább ne hallja. De olyan álszentek vagyunk...simán tudja mi folyik, hisz 9 hónapig együtt csináltuk vele! Ja és állítólag érzik amit mi! Talán ezért az ébredés.:DD
Skypi! A részemről: orálszex mindig buli, néha kifejezetten a saját kedvemért csinálom. A srácok mindig oda mennek, ahogy épp kedvünk van. Voltak már cicin, fenéken, szájban. No, olykor le is nyelem. Ez attól függ mennyi nyál van mellette, mert szerintem lenyelni csak azzal lehet, különben visszabeszélnek. Legalábbis nálam...
Pasim egyébként szerencsésnek tartja magát, mert nekem nincs öklendező reflexem attól, ha valami a torkomhoz ér. Érteeeed???:)
Anál: próbáltuk! Sokan írtóznak tőle, de ez is csak előkészítés kérdése. Azzal a lyukkal is pont úgy kell bánni mint a másikkal. Gondolj csak bele, egy szűzlánynak se vágod be száraszon. A többi agyban működik, hogy el tud e engedni a csaj, mert akkor nem fáj! Egyáltalán! Sőt nekem volt már így orgazmusom is! De csak óvatosan! A higénia miatt pedig mindenképp gumival. De lehet pl. análzuhanyt kapni és akkor tisztaság van.:)
Pasiknál dettó. LoLiNa! Ha nem írtózol tőle és tudod a párod OTT szeretgetni. Én pl. kézzel szoktam simogatni. Jó SOKÁIG! Lehet, hogy letagadja, de izgató nekik is. :D Megengedi, ha bízik bennem, hogy nem fogok olyat csinálni ami neki rossz. Márpedig nem teszek...:)
nálunk nem volt gond a pici elaludt mindig rendesen, most 15 hós :)
aludt békésen, mi meg szorgalmasan nekiláttunk :D
mindig tudta mikor kell felébredni :D
ahányszor apuka feje lent volt .. ő bizony felkelt :D persze pont a finálé elött :))))
biztos érezte anyuka vibrálását a levbegőben :D:D
de tényleg vicces, mert akkor mindig felkelt!
se a hangok, se az ágy mozgása nem zavarta... de az igen! :D
wow :D
pedig nem egy ember beszél itt róla :P
vesézd át a topicokat, nem egy orál, anál, stb van :)
de ugyanazon mit rágódjanak?:D
dobj be valami újat :)
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?