Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
na el is köszönök....holnap se leszek remélem de csütörötkön jövök :) jó pihit holnapra vagy ki mit csinál! :)
Hát ez gáz , menj papucsba úgysem nézi senki , meg amúgy is sötét lesz.
no no no...bedobjunk egy partiba?!
nem magassarkú...de a legkényelmesebb cipőm tört föl mikor mezitláb voltam benne...és most minden nyom...a sportcipő pláne...pont a holyagnl van a teteje....de a táskámba viszek egy papucsot...sötétbe majd ugyse látni h mi be vagyok :)
jó egy sport cipő a farmerhoz és a felsőhöz passzol, vagy vászon cipő kis topánka??Ne hogy magas sarkút vegyél fel , és ne ragtapaszozzál egy óra múlva szét megy a lábad, szerintem valami kényelmesbe kéne menned?, de te tudod???
ahogy hazaér a párom kajált és emgfürdött akkor indulunk...
pilisszentivánon lesz. h mit veszek föl azt már megirtam.
Jo neked,hogy mesz utcabalba!mit veszel fel?mikor indulsz,es melyik varosban lesz?jo szorakozast!
farmer,fehér fölsövel, fekete gyöngyös nyaklánc és gyöngyös fülbevaló meg vmi blézer szerüséget kutatok... a cipőimbe nem birok belebujni mert mind a két lábamon vizholyag van...papucsba meg attól tartok h megfagynék éjjel (utcabál)...:S ugyhogy most ragtapaszozok :)
Meg van a ruhád a bulira?
na de biztos h nem sok oylan van.. a de mind1 is...
Van aki igen , de az nem én vagyok .
szerintem önmagát senki nem látja tökéletesnek....
Naná én sem vagyok tökéletes.
hát naá h van akinke ez tetszik...emiatt annyira nem is izgat....csak ugy mondtam h ez az amivel nem vagyok megelégedve.... :) mert lehetne szebb meg formásabb is....de na de lehetne roszabb is ahhoz képest meg igenis jó :)
Lehet,hogy ami a masikat zavarja azt mas nem is figyeli,vagy az maskeppen latja.nekem pld a fogszabalyozos lanyok is tetszenek!tudom azt egy darabig hordjak nem vegig.szerintem meg egy helyes lany vagy igy is!
Mit foglalkozol a nagy popsiddal van akinek az tetszik , és úgy jó ahogy van.
nem látni h nagy a fülem??? elég érdekes látásod lehet :)
Igazándiból a csipőm széles, amivel nem tudok mit tenni, és emiatt nagyobb a hátsóm is de azért nem vész...elférek még egy széken :)
De jo neked,mesz utcabalba!mi lesz ott?mit veszel fel?este azert mar huvos van 10fok!ez melyik varos?
Szerintem nem is lehet latni a nagy fuleket talan a kicsi kepeden!es igy a keprol el se tudom kepzelni, hogy nagy hatsod lehet?vagy duci?mindenki ugy jo ahogy a Jezuska teremtette!persze keves evessel,torna,mozgas,setaval lehet valamit alakitani ezen!
én itt vagyok....csak néha másfelé is figyelek...1óra mulva bálba megyek(utcabál) aztán még azt se tudom mit vegyek fel...és ez elég hosszas dolog mire ezt kitalálom:)
Valahogy olyan erdekes hogy akar mikor itt vagyok magammal beszelgetek!mikor talalhato itt a lany csapat!
Popo feszesités tornáztatás folyamatban van, remélem észreveszi majd és megszán engem és alakulni fog :) De pár torna után elkap a lustaság vagy inkább találok vmi könyvet amit lehetetlen lerakni és inkább olvasom minthogy tornázzak... tudom ezt agyban kne eldönteni h márpedig igenis tornázni fogok....de nem megy.... de rajta vagyok az ügyön... :)
öszintén szólva nem is tudom miért takartam ki az arcomat. Talán mert a fülplasztikás fórumra senki nem rakott föl oylan képet amin látszott volna az arcuk aztán gondoltam hha én se látom őket akkor ők se nézhetnek meg engem :)
Egyébként sokan na jó csak néhányan de az esztétikai műtétet is ellenzik. De nekem tényleg segitett... Lehet h hülyén hangzik de megnőtt kicsit az önbizalmam is, és lelkileg is másképp érzem magamat, nem érzem azt folyton h takargatni kéne... Láthatjátok h jó méretes volt, és hiába hagytam nyitva a hajamat mégis kilogott... utáltam h mindenki azt nézte... most h már összefogva hordom van aki meg se ismert :) na mind1 :)
Mert en ujjonan feltettem kepet magadrol 3hete es gunyoltak!ezt a Judit is alatamaszthatja mert o vedett csak meg a fiu aradattol akkor!igy elgondolkodtam tegyeke fel!de szerintem o tette jol hogy nem latjak az arcat mert nincs kritika!hol a Judit???
Hogy hogy lustak vagyunk tornazni?az alakert egeszsegert mindent!orulok,hogy vegre elokerultetek!?Judit tornazni volt?sok sok puszi nektek nok,lanyok hogy szolitsalak titetek?jo,hogy 3no is korbevesz!!.,:;!
Skynet rólad még ennyit sem lehet látni . :), rólam legalább van egy kép és te???????????????????
Oké és hogy álltok a szexel, és most sehogy , sajna , mély völgy, a házasságban , de majd csak alakul?
Nem baj,hogy itt vagy sot barki johet ide aki normalis!miert van az arcod eltakarva!ha a fuled zavart nem baj.ahogy irtam szerintem a nok,lanyok helyesek nekem mindenhol?nyugodtan meselj magadrol,kerdezgess tolunk!hogy viszonyulnak hozzad a baratok,ismerosok?
További ajánlott fórumok: