Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? fórum

Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra? (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
437. bitango
2013. febr. 9. 11:57
A kérdés érdekes. Fiatalabb koromban magam is foglalkoztam többször a gondolattal. A házasságunk éveiben lett volna rá alkalmam, de soha nem tettem meg. A másik iránti érzett tisztelet, szeretet és az évek során megszerzett élmények erősebbek mint egy kaland, vagy alkalom kihasználása. 30 év házasságban töltött idő után is érzek szerelmet a párom iránt. Már nem olyan heves, nem olyan felkorbácsoló olyan világot kifordító érzés. De szép és erős érzés. Olyanok sokszor a hétköznapok mint ha mindig együtt lennénk, egy megnyugtató kifinomult érzékiséggel átitatott kapcsolatban. Ami sosem múlik el. Ezt a kapcsolatot egy rövidke pillanatért soha nem adnám oda. Naponta kell meghódítani a másikat, és ő az egyetlen személy aki az életben a legfontosabb. Úgy érzem a feleségem az az ember aki egyben a lelki társam. Ez így tökéletes. A feltett kérdésre a válaszom nem kapható.
436. katus3 (válaszként erre: 434. - E71976ef3e)
2013. febr. 6. 19:08
Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget! :-)
435. e71976ef3e (válaszként erre: 122. - Junkies095)
2013. febr. 6. 04:23
És akkor minden nő Qrva? Na ne már!
2013. febr. 6. 04:19
Sok év és ebben több kisebb-nagyobb hullámvölgy után , 3 közös gyerekkel is olyan, mint az elején, sőt bizonyos szempontból még jobb is a kapcsolatunk. Folyamatosan, még most is tanulunk egymásból, tanítjuk és formáljuk a kapcsolatunkat. Izgalmassá tudjuk tenni egymás napjait, óráit, perceit (ez utóbbiak fontosak lehetnek, mert e gyerekek mellett a kettesben töltött percek is megbecsülendőek) A megcsalás nem lehet megoldás semmire. Soha senkit sem csaltam meg, pont azzal tegyem, aki a legkevésbé érdemli meg? Mi az, hogy a férfiakban kódolt dolog ez? Állatok lennénk? Vannak nők, akik kimondottan családos férfiakra utaznak...rájuk mit mondjunk? Egy igazán jó kapcsolatban sok év után egy igazi érett nő, érett gondolkodással és kifinomult érzékiséggel a legnagyobb élményt tudja adni a szeretett férfinak - minden szempontból!
433. Sic2 (válaszként erre: 432. - Ebe5acb8e6)
2013. febr. 4. 15:27

Szemfüles! :)

Bár nem tudom teljességgel kizárni a lehetőségét, eddig még nem tettem ilyet. De sztem van az a helyzet, idő, hangulat, nő, esetleg italmennyiség... nem álltatom magamat!

Volt már, hogy nyomultak rám, de engem az visszataszított, bár engem inkább a kövérek szoktak kipécézni. Így könnyű hűségesnek lenni!

;-)

De a hozzászólásom tanulsága, hogy szerintem nem ez a lényeg! Ha elfogadjuk a másikat olyannak amilyen, még akár egy botlás is beleférhet - ha nincsenek egyéb komplikációk. Nyilván a végletekkel van probléma, amikor a másik fűvel-fával, vagy fixen szeretőt tart... De én hiszem, hogy ilyen nem történik csak úgy.

Ma már nem az 1800-as években élünk, a párok sokszor évekig élnek együtt a házasság előtt. Ez idő alatt, ha őszinte egy kapcsolat teljesen megismerhetjük a másikat. Utána már nekem mondhat amit akar, ismerem minden mozdulatát. Nem fog tudni, de a lényeg, hogy nem is akar majd becsapni.

Nekem nincs nagyobb öröm, mint amikor este hazaérve kisfiam és pöttöm kislányom odaszalad, hogy "apu-apu". Ezt elcseréljem egy kétheti láthatásra, csak azért mert egyszer a másik ember nem tudott uralkodni magán? Nyilván bántana, persze, nem erről van szó.

De mivel én választottam a másikat, olyat választottam, aki megbízható. Ha meg idővel megváltozik, hát nem kamionsofőr vagyok, aki havonta egyszer látja az asszonyt! Vannak jelek, és eleve el sem szabad jutni odáig, hogy ilyen megtörténjen! Figyelni kell a másikra, tisztelni kell és ki kell beszélni a problémákat! És ha ezt ő is érzi, hasonlóan fog cselekedni. Persze nincs általános recept, a mi házasságunk sem tökéletes, de okos ember más kárán tanul. Már csak ezért érdemes volt elolvasni ezt a fórumot. :-)

432. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 431. - Sic2)
2013. febr. 4. 13:17
De kikerülted a fő kérdést, te mint érintett, hogy kapható lennél-e egy titkos légyottra. :)
431. Sic2 (válaszként erre: 430. - A78c2ff918)
2013. febr. 4. 10:47

Mostanra értem a hozzászólások végére. Már egy hete olvasgatom, mert munka közben vetek rá egy-egy pillantást... De azt hiszem ez az utolsó volt számomra a leghasznosabb hozzászólás az egész fórumban! Amellyel a legjobban egyet is értek.

A fórumozók többségéről az jut eszembe, mintha tizenéves "gyerekek" beszélgetnének. Mindegyik dagad a fene nagy büszkeségtől! Csak tudnám mire büszkék annyira? :-) Azt hiszem Churchill mondta, hogy a büszkeség a buta ember erénye!

Egy kapcsolatban igenis sokat kell tűrni, nyelni férfinak, nőnek egyaránt. Bár a nőknek többet, szerintem. :) És el kell felejteni azt, hogy büszkeség. Nyilván legyen az embernek tartása, nem arról van szó, de nincsenek elvi kérdések. Minden pillanatban át kell tudni értékelni azt, amit eddig gondoltunk, és tudni kell az elveinket igazítani a valósághoz.

Én 14 éve élek együtt a feleségemmel, 2 gyönyörű gyermekünk van. Soha nem volt gondtalan életünk, talán az elején, amikor még csak mi voltunk egymásnak, és a szüleinknél laktunk, nem volt semmink, így nem is aggódtunk semmiért...

Az egyik korábbi hozzászólóval értek egyet, aki kérdezte, hogy a szüleink hogy csinálták? Mi is ezen törjük a fejünket! Mert minél többje van az embernek, annál többet aggódik, annál több gondja van. Van az a közmondás, hogy "Nincs gondod? Nősülj meg, építkezz vagy vegyél autót!". Nekem mindhárom megy egyszerre, ma már semmire nincs időnk! :(

Feleségemnek meséltem, hogy miket olvasgatok itt, jókat kacarásztunk. Kedvencünk, az "elhagyott egy 70 évesért" hozzászólás volt. :-)

Amíg az embernek nincs gyermeke, nem tudja, hogy mi a fontos valójában. Azt hiszi, hogy igen, emlékszem én is, de így utólag már megmosolyogtató emlékek. A polgári esküvő szövegében is benne van, hogy "jóban-rosszban", azt hiszem ez a lényeg.

Bocs, ha közhelyeket mondok, de ez az én tapasztalatom is! :)

430. a78c2ff918 (válaszként erre: 428. - Ebe5acb8e6)
2013. jan. 30. 00:38
Mert sosem az kér bocsánatot,aki hibázott,hanem aki jobban szeret. Mert érett felnőttnek többet ér a kapcsolat,mint a saját igaza.
429. valakia
2013. jan. 29. 21:49

Nehéz kérdés a megbocsájtás. Nem érzem azt, hogy átléptem volna a dolgon. Igen, megértettem, tudomásul vettem, és teszek az ellen, hogy megváltozzanak a körülmények. De egyedül nem menne, szükségem van arra, hogy érezzem, hogy szeret, és engem akar, és nincs szüksége másra. És nem bűnbánatot, vezelést várok, mert az nem változtat semmin.

A megbocsájtáshoz is szintén két ember kell. Az, hogy bocsánatot kérne... Attól függ mi az oka a megcsalásnak. De biztos, hogy több ember képes rá, mint amennyien ezt gondolnák. És nem azért, mert kevésbé tartják értékesnek magukat, nem azért mert félnek a magánytól, hanem mert megértik, hogy mi vezetett ide.

És az én jelenlegi kapcsolatom még csak nem is több éves, inkább csak pár hónapos, de úgy érzem ebben az időszakban mindent elkövettem a kapcsolat szabotálására.

428. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 427. - Valakia)
2013. jan. 29. 21:41
Nekem is az a véleményem, hogy azok közül akik erősködnek hogy márpedig ők sose bocsátanák meg, tízből nyolc megbocsátaná. Nyolcból négy meg még ő kérne bocsánatot.
427. valakia
2013. jan. 29. 21:38

Voltam már mindkét oldalon. Csaló is, és megcsalt is - most már. Eddigi életem során előfordult már, hogy megcsaltam valakit, de az a kapcsolat végét jelentette részemről. Nem azért lett vége, mert lebuktam, hanem azért mert mindig rájöttem, hogy oka van, hogy máshol keresem a boldogságot.

Jelen helyzetem fájdalmas, a tény, hogy más nőhöz(prostihoz... jó vagy rossz??? és állitása szerint nem volt képes felmenni???) fodult, fáj.

Igazából nincs jelentősége, hogy megtörtént vagy sem, hanem az a lényeg, hogy miért. Első felindulás: pakolás, költözés. Másnap smsek, beszélgetés. Majd harmadnap már személyes találkozás, beszélgetés... És annyi beszélgetés, mint még előtte soha. És jönnek felszinre a gondok. A pasik is érző lények. És ők is tudják/érzik ha valami nincs rendben. Hangsúlyozom nem a megcsalásban látom a megoldást, de igen, egy ilyen szituációhoz vezethez a problémák felismeréséhez, és ahhoz, hogy jobban figyeljenek egymásra a kapcsolatban résztvevők.

426. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 425. - Valakia)
2013. jan. 29. 21:29
Valamit kapisgálsz...
425. valakia
2013. jan. 29. 21:28
Kb 1,5 héttel ezelőttig azt gondoltam, hogy a megcsalás válóok. Onnan nincs tovább. Mindaddig mig át nem éltem én is. Elolvastam a nyitó történetet, tény, hogy párkapcsolatban nem megoldás semmire a félrelépés, de... Szivesen meghallgattam volna az okokat, hogy miért? Nem feltételezem, hogy minden pasi génjébe lenne kódolva a hűtlenség. Minden kapcsolathoz két ember kell. Ahhoz is, hogy egyik fél félrelépjen...
2013. jan. 26. 21:17
???
2013. jan. 26. 19:40
Helyesírási hibák rulez, miért nincs szerkesztés gomb?? Vagy én vagyok béna? ....megfeledkezni...
2013. jan. 26. 19:39
Én nem csalnék meg senkit, ha már arra kerül a sor hogy más nővel akarok lefeküdni és van is rá "alany" /csak biztosra megy az ember/, előtte megszabadulnék az előzőtől, mert ez így korrekt (meg nem akarnék két szék között a pad alá esni).. Az emberi faj a gerincesek közé tartozik, csak sajnos erről hajlamos megfeletkezni néhány fajtársunk. Jah... másik, évek óta együtt vagyunk, kell vérfrissítés.. megcsalás... ha ebben a helyzetben lennék, van ilyen hogy párcserés dolog, lehet párokat találni hosszabb távra egy kis szórakozásra.. Meg egy kis swinger is beficcenhet (van haverom aki párszor volt a barátnőjével, sok éve együtt vannak és még sok évig együtt is lesznek mertszeretik egymást).. ha már ennyire mást akarunk, ezt még elfogadható dolognak tartanám, kizárólag akkor ha ebben a párom is benne van..
421. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 420. - Briell14)
2013. jan. 15. 18:36
:DD!!
420. Briell14 (válaszként erre: 418. - 8b7e22b4a7)
2013. jan. 15. 18:33
Akkor meg már nem tökéletes! :)))))
419. Briell14 (válaszként erre: 417. - 8b7e22b4a7)
2013. jan. 15. 18:32
Igaz! ☺
418. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 410. - Briell14)
2013. jan. 15. 18:32
Fenébe:).Akkor élek a csere garanciával, és írok a panaszkönyvbe.Hol tökéletes akkor :D,pont azért lenne az,mert nem hiú és nem csalfa,vagy már annyira tökéletes,hogy nincs is szüksége másra el van egymagával is :)).
417. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 410. - Briell14)
2013. jan. 15. 18:29

De nem kell félni,nincs teljesen tökéletes férfi:D.Olyan nincs aki nekem tökéletes,hogy mindenki számára az.Csak olyan aki a hibáival együtt is pont nekünk való :).

Én is csak egy tökéletlen nő vagyok,milyen elszomorító:D.

Olyan szép nő sincs aki mindenki számára egyformán szép,náluk is vannak szebbek,majd vissza.

Így kerek a világ.

416. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 408. - 130454e42d)
2013. jan. 15. 18:17
Jaj de jópofa :D!!
415. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 406. - Ebe5acb8e6)
2013. jan. 15. 18:16
:)Na igen.Csak a filmekben édes hősszerelmes pasi.De csakis a saját pechére,így ő is csalható.
414. 8b7e22b4a7 (válaszként erre: 407. - Ebe5acb8e6)
2013. jan. 15. 18:11
:DD
413. Briell14 (válaszként erre: 412. - Ebe5acb8e6)
2013. jan. 15. 18:09
Tééééényleg! :)))
412. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 410. - Briell14)
2013. jan. 15. 18:08
De ha tökéletes akkor nem lehet lecsapni, mert a tökéletességhez a hűség is hozzá tartozik.
411. 130454e42d (válaszként erre: 409. - Ebe5acb8e6)
2013. jan. 15. 18:04
Kösz, én jól vagyok így is, a tökéletlen párommal :)
410. Briell14 (válaszként erre: 408. - 130454e42d)
2013. jan. 15. 18:04

1. Egy tökéletes férfivel nem lehet tökéletes kapcsolat, mert ő tudja magáról, hogy tökéletes. :)

2. Egy tökéletes férfi nem lesz sokáig a tiéd, mert lecsapják a kezedről más, tökéletes hapsira váró nők. :)

409. ebe5acb8e6 (válaszként erre: 408. - 130454e42d)
2013. jan. 15. 18:04
Miért? Felnőhetnél hozzá.
2013. jan. 15. 18:01
Nekem nem kéne tökéletes férfi, én sem vagyok tökéletes. Kissebbségi érzésem lenne :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook