Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
sziasztok.
na én is itt vok...
miről folyik a csevej?
még életemben nem égtem le soha...rögötn barnulni szoktam.... múlt héten a velencei tónál egész nap a vizben voltunk a vizben...mindneki tűz vörös lett és most mindenki hámlik ezerrel...kivéve engem :D akármennyit lehetek a napon nem égek le szerencsére...
Szoláriumban még életemben nem voltam...az ugy néz ki mint egy koporsó..oda meg én be nem fekszek majd csak ha már tesznek....jó tudom van álló szoli is...de nem érdekel...nyáron lesülök a napon INGYEN! Télen meg nem kell tök barnának lenni,mert az természetellenes....
hu mennyi kérdés...
unokahugaimat persze szeretem...csak azt nem mikor itt marják egymást...
napozni szeretek,sőt imádok :)
fürdeni szoktam minden nap :D:D:D:D
utazni is szeretek, de inkább csak szeretnék, mert ahhoz ugye pénz kell, ami meg elég minimális... :S
Nyaralni nem voltam csak 1-1 napot voltunk itt-ott.
1szer voltunka Velencei tónál mutl szerdán. 1szer meg a Magyar szigeten Verőcén.jah meg 1szer a szentendrei Skanzenban.
igen én is még visszaszoktam nézni h a mütét előtt állóknak segitsek esetleg...bennem is sok kérdés volt anno és tudom h jó valakitől értesülni dolgokról. Vagy esetleg tanácsot andi...
Ugy kerültem ide h unalmamba nézelődtem erre-arra... :)
Már nincsenek :D
hát...szeretek suliba járni....hm ez túlzás...de azért türhető...inkább a fölkelést utálom :) meg a puskagyártást nap mint nap :)
tanárok...vegyes....van aki nagyon rendi,de egyeseket még az ellenségemnek se kivánnám
az osztály is evgyes...kb oylan fele-fele arányban....elég sok sznob cica baba van,akiket nem csipek a sok nyávogás miatt.... :S De azért a maradék fél osztállyal jól megvagyok :)
Unokahugaim..még annál is pletykásabbak...roszabbak mint a lesifotosok...csak ők nem fényképeznek :):):):)
á nem....kollégium...pf én ott megpusztulnék...nekem kell a saját kis kuckom ahol csönd van és nem zavarnak egyfolytában :)
inkább vonatozok naponta...nem vész 1-1óra...oda-vissza
van internet...és nem vagyok koleszos vagy ilyesmi....csak néha tnaulni is kell...legalábbis kéne és van h csak 6körül érek haza. Na de mondjuk van h már 11kor itthon vagyok :) Szóval teljesen megszünni nem fogok... :) Csak ritkulok :)
Nem tudom,mert mégse gombocot ettem,hanem tokaszalonnát :)
szerintem tanévnyitóra nem szokás menni,máséra...mármint vmi rokonéra...
amugy sky igen...utána végetér a szünidő... :( Sajnos és nem leszek már nagyon itt.... de azért remélem birod majd nélkülem :)
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?