Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Mákod van , és ha lebuksz akkor mi lesz?
:) multkor egy A/4es lap volt a puskám...beraktam a zh alá simán...az elég ágyu méretű,nem?! de volt már h 4-5oldalas volt azt is simán lapoztam.... és eddig (lekopogom) de még 1szer se kaptak rajta :D
Ez jó buli , de puska helyett, gyártsál ágyút egyszerűbb ??? :)))
mind1 útvonaltervező van a gépeken azzal megtervezem aztán ég velük :) Persze ez nem ilyen egyszerű,már azért tanultam dolgokat h mi h zajlik. Suli mellett sem elsz ennyi időm itt lógni, sok időt elvesz a puskagyártás :):):):):) aztán majd ha már dolgozni fogok akkor főleg nem elsz sok időm... Főleg h azt tervezem h ha találok is munkát akkor elvégzek még vmi sulit estin vagy levelezőn. Feltéve ha elsz annyi pénzem a munkából h azt tudom fizetni...de ez még a jövö zenéje...
Szia az buli , de a gps-eszt ellopják és akkor mi lesz . Anglia helyett Afrika? Nekem három rokonom is kamionozik hát szoktak mesélni ?De jól hangzik nem lehet rossz a meló ha végzel? Csak találj munkahelyet.és mikor leszel gépen , hát ha nekem is beindul a hajtás hát nem lesz időm itt lógni.
Majd csak jövö hétfőtöl lesz suli hál istenenk :)
Logisztikai suliba járok, ez az utolsó évem,ugyh remélhetőleg jövö nyáron már logisztikus és nemzetközi szállimányozási menedzser leszek :) Durván hangzik,nem?! :D Izgi dolog...főleg ha majd elirányitok egy kamiont valahova jó messzire ellentétes irányba mint ahogy kéne menni...még jó h van már gps :):):)
Szia Szerintem se mert itt már mindenről szó van olvasd vissza.
Helló! Szerintem nem, de Te miért nem?
Hello, itt rajtam kívül mindenki szexel?
Na hát akkor most nem megyek át!inkább megyek alukálni!jó éjt!
Azt tudom de én most a párodra gondoltam!ö hol van?
:D Én sose vagyok egyedül! Tudod van aegy lányom.
Látom!most azt nem tudom,hogy egyedül vagye,vagy ki az az árnyék?
Tényleg? Te laksz a szembeszomszédomban? Látod, hogy mit csinálok? Akkor tegnap eg ma jó mozi volt.:)
Én most titeket figyellek,hogy ti mit csináltok?
Sziasztok:Akkor Dikó bekapta a legyet,
Sikizita : hétfötől suli , milyen suliba jársz?
Juditnak gyertyát kéne tartani, remélem jól érzi magát a párja mellet.
skynet te mit csinálsz?
ÁÁÁÁ, ez nem történhet meg! De akkor nyilván egy kistesó.:DDD
Na itt mitörtént hirtelen?hogy mindenki itt szombat este?
és hogyha besikerül akkor mi lesz?
Egymásnak estünk! Se gumi, se más. Kiszált kelenföldön, de lehet hogy a kis felfedezők közül pár elment előre az IC-vel! :)
Hát nem ennyi napig, csak a szabadidőmben.:D
na én is idepillantok mig a párom fürdik aztán én is elbújok :D
jó éjt
hogy, hogy felelőtlenül szexeltél?!
és ennyi napig?
Jaja, és fülig ér a szám.:D
Én is láttam,és látom,hogy itt vagy!
Nem raboltak el:) Szexeltem! Totál felelőtlenül! :D Isteni izgi volt! Csóközön! Egyébként meg kukkolok ám!:P
Na tessék itt maradtam egyedül!valaki segitsen!
Na nem sokat voltál itt!!
De legalább téged nem raboltak el!
További ajánlott fórumok: