Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap nagyon pozitív volt az LH tesztem, úgyhogy este akció volt, 3 nap kihagyás után! Már nagyon ideje volt! ;-)
A párom most ment el 24 órás ügyeletbe, a lánykám pedig táncházban lesz Bpesten. Úgyhogy egyedül leszek ma, és imádkozok, hogy legyen eredménye a tegnap estének!
Tegnap kozmetikusnál voltam, a kozmetikusom egy tündéri csaj egy 14 és egy 15 éves gyerkőccel. Most jelentette be, hogy 9 hetes terhes. Nem tervezték, sőt védekeznek is óvszerrel, elmondása szerint egyszer voltak együtt anélkül a ciklus 3-4. Napja körül. Hihetetlen! Ráadásul két éve meg volt zavarodva a ciklusa, az orvos már azt mondogatta neki, hogy nála valószínűleg előbb jön a változókor.
Biztos vagyok benne, hogy Nekünk is sikerülni fog!
szia Panka.
nekem is pont ugy kell majd szednem a clostilt mint neked .
igen, bízzunk benne, hogy mindhármunknak sikerül.+++++++++++++
Akkor kitartás! És jelentkezzetek időnként!
Remélem, hamarosan mindhárman kismamák leszünk! ;-)
Gratulálok! Az ilyen hírek mindig reménnyel töltenek el!
Nagyon remélem, h nekem is rendbe teszi!
Ma vagyok a 12.napon. Előző (clostilmentes) hónapokban ilyenkor már fájdogált, feszült a hasam, vagy már peteérésem is volt. Most még semmi, LH-n sem látszik semmi. Tolhatja arrébb a clostil?
3.naptól szedtem 5 napig 2x1-et.
A peteérés járhat vérzéssel, nem? Vagy nagy mennyiség?
Nekem ma van a 10.nap, múlt hónapban a 12.napon volt peteérésem. Most nem tudom, a closti bezavar-e. Ma csináltam már LH tesztet, bár tudom, még korai, de nehogy lemaradjunk róla.
Épp ma vettem egy doboz E vitamint! :-)
Most azt keresgélem, mennyit szedjek belőle. 1 kapszula 200 IU E-vitamint tartalmaz, úgy néztem, 1 IU 0,67 mg. Kettőt gondoltam szedni belőle, + a Femibion 800 (bár abban csak 13 mg van...).
Mit gondoltok, az elég?
Szia Panka! Megértelek,33 leszek az idén,mi 13 éve várunk a babára.:(
Képzeld,ma van a cikluson 14 ik napja,és olyan mintha megjött volna.:( élénk piros vérzés...elötte pár napig görcsök,szurkálások...nem értem. Este is egyutt voltunk apával,a hsg óta,ami hétfőn volt,3- szor voltunk együtt.
Bocsánat,szóval a budai géndiagnosztikai központban.
Felhelyezte a doki a katétert,majd kontraszranyag jött,csak az egyik oldalt tudták megnyitni sajnos. De így is közelebb kerültem a kis babócához:)
Szia Panka:)
Ultrahangos volt,a budai ben diagnosztikai központban. Mégcsak kellemetlen sem volt:) pár perc az egész,utána hazavezettem Kecskemétre.:) ne félj tőle:)
Köszi, ez nem túl jó hír.
Volt is olyan, akinek konkrétan ilyen tapasztalata volt? Kevesebb menstruációs folyadék Clostilbegyt mellett?
Mindenhol azt látom csak, hogy ezt hallottam, ezt olvastam...
Sziasztok:)
Nagyon régen jártam erre,mert pár évig pihentettük a baba projectet. De most belevágtunk a férjemmel.
Hétfőn volt hycosy petevezeték átjárhatóságim..2 hét mulva kell kb nem megjönnie.. ha igen clostilbegit kúra. Van itt még valaki?????
Sziasztok!
Csatlakoznék. Mi még "csak" 3 sikertelen hónapin vagyunk túl. Mindkettőnknek van az előző házasságból egy-egy 12 éves kislánya. Szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta van rendes ciklusom, és a hőmérőzés szerint peteérésem is. Az előző menstruáció kor hívtam fel az orvost, mert mostanra borzasztóan kevés, szinte csak egy napig tart, akkor is alig-alig. A fogamzásgátló mellett is több volt. Elküldött hormonvizsgálatra az 5. és a 19. napon. Ma voltam nála az eredményekkel, minden jó, az LH és az FSH viszonya mutat kicsit olyat, mintha PCO-s lennék, de azt is nézette vérből, azt mondja nincs. Peteérésem is van az eredmények szerint. Ma felírta a Clostilt, hogy vastagodjon a méhnyálkahártyám. Volt valakinek hasonló problémája?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?