Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Nekem 2*1kellett szednem,de lehet h meg fogja emelni.
Nagyon bizom az ikrekben.nekünk is van egy petéjű és két petéjű is.apukám is iker. 😊😊😊😊
En is gratulalok a tuszohoz! :) Mennyi Closty-t szedtel?
Van valaki, akinek napi 2*0,5-t kell szednie?
En nagyon bizok benne, h ez is megteszi hatasat! :)
Azt mondta a sima nőgyógyim, hogy ez már nem az ő szakterülete. A clostilt még felírta, de már a további kezeléseket meddőségi szakemberre bízná...
Fura, mert egy csomó embernél a nőgyógyi is felír tüszőrepesztő szurit vagy egyéb kezelést. Na mindegy.
Sipos Miklóshoz küldött. Nem ismerem...
Nem lenne annyira csoda mert a clostit szedőknél én ugy tudom hogy nagyobb az esély.
Én is örülnék neki.a csalàdban 4ikerpár is van.olyan boldog lennék...😊
Már az jó hír hogy lett érett tüsződ.reméljük megreped a napokban!!én szurkolok!
Hova küldtek szakrendelésre?miért nem adott most egyből szurit?
Azért vigyázz magadra!
Nekem a jövőhéten hétvégén kell megjönnie utána én is kezdem.
:) meglepődnél ha duplán jönne a gólya? :)
Csak gyomorhurut, elég sok emberrel találkozom nap mint nap + a tömegközlekedés, időnként beüt a krach hiába mosok naponta százszor kezet. :D
Lehet jövő héten én is el tudom kezdeni a Clostit, már várom! :)
Szia!
Érdekes hogy a vitaminoktól étvágytalan vagy.azért próbálj odafigyelni arra hogy rendszeresen táplálkozz nehogy legyengüljön a szervezeted pont most.
remélem neked sikered lesz!Nekem sajnos nem is volt tüszőm.De neked tuti lesz!És szép nagyok!Majd írj ha tudsz valamit.Ha nem repednek meg akkor jól tudom h van egy tüszőrepesztő injekció arra hogy megrepedjenek?!
Igen a legrosszabb az hogy nem rajtunk múlik hanem a szervezetünkön meg a természeten úgymond.Nehéz ez a tehetetlenség!!!
Igen én is nagyon reménykedem benne hogy kopogtat augusztusban:)
Nagyon jó házassági évfordulós ajándék lenne :)
Jaj remélem nem kaptál el valami betegséget.sok pihenés!!!!!!
Jó hír Nikoletta28!!!
Én is szedek vitaminokat (D, B6, E, Magnezium, Folsav). Megjegyzem, hogy írtó étvágytalan lettem a vitaminoktól. Nem is értem hogyan. Hiszen a vitaminoktól éhes az ember. Úgy kell magamba diktálnom az ételt.
Ma vagyok a 13.ciklus napon és megyek dokihoz ellenőriztetni a tüszők méretét.
Kivi vagyok. Remélem növögetnek szépen és a kellő pillanatban meg is repednek majd...
Én már ez alatt az egy év alatt annyi mindent tettem az egészségemért. Sport, egészséges táplálkozás stb. A vitaminokat igaz csak 3 hete szedem. Úgy érzem, hogy már mindent megtettem és tényleg már nem tudom hogy mit tehetnék....És ez a legrosszabb az egészben, hogy egy rajtunk kívül álló ok miatt nem sikerül.És emiatt tehetetlen az ember.
Szia! Ez nagyon jó hír!!! Reméljük jövő hónapban már kopogtatni fog a baba! :)
Én elég vacakul vagyok már 2 napja, görcsöl a gyomrom és megy a hasam, remek... :(
Sziasztok lányok ma végre kaptam egy jó hírt is az orvostól.ma vettek vért megint a 21.napon vagyok és a progreszteront nézték hogy változot e az eredmény.jövőhéten lesz eredmény nagyon bizakodó vagyok mert megnézte az orvos a nyálkahártyám vastagságát és múlthét kedd óta a duplájára nőtt.Azt mondta ez nagyon jó hír és nincs is olyan nagy gond.Most kezd hatni a closti.
Lányok ne adjátok fel!!!!!Bízni kell!!!!
Én is szedek vitaminokat D és B vitaminokat.valamint yam gyökér kapszulát.
Ha jól emlékszem, a B-vitaminokról hallottam, hogy étvágyfokozó hatásúak.
Nekem csak a D-vitamint mondta az orvos, meg azt, hogy igyekezzek fehérjében gazdagon, viszont szénhidrátban szegényen táplálkozni. Meg előírta a sportolást is, hát, azzal még hadilábon állok, de muszáj lesz rászánnom magam, mert a mozgás tényleg fontos.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?