Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? fórum

Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)

2016. márc. 18. 20:36
Nekem olyan jók a tapasztalataim, hogy 9 éve őrzöm a Clostis dobozt :))) Akkor fogant meg az első kislányom Closti hatására. Aztán a második is 3 évvel később ugyancsak Clostival:) Jóval később derült ki, hogy IR-em, PCO-m van. Ez volt az oka, hogy nem volt peteérésem.
8782. Tsimpánz
2016. márc. 18. 16:36

Hú K. T. nagy gratula nektek szorítok értetek, hogy rendben legyen minden veletek! Nekem is megjott újabb csalódás, de nem adom fel idén babázunk K. T. MEGMONDTA

😉😉😉

Puszi mindenkinek...

8781. nyuszmó84 (válaszként erre: 8780. - K.T.)
2016. márc. 17. 20:09

Kedves K.T.!

Juhúúú! Halkan gratulálok! 😃

Szorítok, hogy ezúttal tényleg minden rendben legyen veletek! 🍀🍀🍀

Velem annyi, hogy januárban kiderült, hogy IR-em van. Kaptam gyógyszert és diétáznom kell. A páromnak teljes kivizsgálásra kell mennie, mert sajnos neki is romlott az eredménye tavalyhoz képest. Éppen ma jött meg a nem vártam. Szóval most nem vagyok túl bizakodó.

Minden jót kívánok Nektek! Majd írjál mizu veletek!

Tsimpánz Nektek is drukkolok! 🍀

8780. K.T. (válaszként erre: 8742. - Nyuszmó84)
2016. márc. 17. 13:06

Kedves nyuszmó84 és Tsimpánz!

Kicsit eltűntem, mert besokalltam ettől az egész baba-projekt dologtól. A 2. kudarc nagyon rosszul érintett. Új híreim vannak! Rettentően izgulok, ugyanis teljesen gyógyszer és orvosmentes úton, természetesen sikerült teherbe esnem. Én lepődtem meg a legjobban! Tegnap voltam 5 hetes, orvos még nem látott. Most nem megyek túl korán... kivárom a 8. hetet. Szorítsatok! 3 a magyar igazság, úgyhogy remélem, most összejön! Amúgy úgy tűnik, hogy február 24-én azaz szökőnapon hoztuk össze. Olyan jó lenne ha végre sikerülne!!!!!!!!!! Amúgy Ti hogy vagytok????

8779. mogyi (válaszként erre: 8778. - 0b040e7867)
2016. márc. 5. 09:14
Szia, szerintem ártani nem ártasz az Avivával. Próbáld ki, valószínűleg segít majd. :)
2016. márc. 4. 11:37

Sziasztok!

Próbálta valaki már Closty-t és Avivát egyszerre? Nekem volt már több stimum inszem előtt, és az a stimu jött be, ami előtt Aviváztam. (5-7 tüsző az addigi 1-2 helyett.). Akkor Merional + Closty párost kaptam, és stimu alatt nem Aviváztam. Most az a gond, hogy mivel külföldre kell menni (donor inszem), ott max 3 tüszővel inszeminálnak. Vagyis Merional + Clostyval elérhető tüszőszám sok. Ezért gondolta Aviva + Closty kombinációra. Valakinek tapasztalat? Tudom, hogy orvost kéne lérdezni, de orvos nem hisz Avivában, Aviva tréner nem hisz gyógyszerekben....

8777. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8771. - Mogyi)
2016. márc. 4. 11:02
köszi :)
8776. mogyi (válaszként erre: 8775. - Epike23)
2016. márc. 3. 17:06

Tényleg? Pedig szokták nézni Uh-n, hogy van e domináns tüsző és hogy mekkora. Úgy látszik nem minden doki nézi.

Nekem a 13. napon volt UH kontrollom és egy 19 mm-es tüszőt látott, és mondta a doki, hogy még nőni fog, várhatóan 4-5 nap múlva lesz ovuláció és akkor kell akciózni.

Drukkolok, hogy sikerüljön a baba :)

Holnap progeszteron szintet néznek, amiből kiderül, hogy volt e tüszőrepedésem.

8775. Epike23 (válaszként erre: 8774. - Mogyi)
2016. márc. 3. 10:12
Szia mogyi! Nekem nem szólt a doki hogy mennem kell UH-ra. Táblázatot rajzolt hogy 13-14-15 napon akciozni kell :)
8774. mogyi (válaszként erre: 8773. - Epike23)
2016. márc. 3. 08:17

Szia, nekem is ez a hónap az első (és remélem utolsó) clostis hónapom. Nekem is pont így kellett szednem, mint neked. A dokihoz UH-ra kell visszamenned a 12.-13. napon, ugye?

Érdemes ovu tesztet használni, hogy tudjad mikor van ovud és mikor érdemes akciózni. Utána meg jön a várakozás.

8773. Epike23
2016. márc. 3. 06:52
Sziasztok! Nagyon örülök hogy meg találtam ezt az oldalt,és hogy ilyen sokan itt vagytok! :) tavaly májusban kezdtem el az orvoshoz járni ,mert a menstruációm 2-3 hónapig ki maradt ! Erre kaptam NORCOLUST ami be indította a menstruációmat.párommal gyermeket szeretnénk, végülis ki derült hogy nem volt tüsző èrès. Erre fel írtak nekem a clostilbegyt. Tegnap meg jött a menstruációm.holnaptól kezdem a clostilbegyt.. 5 napig kell szednem 2*1..orvosom nagyon bíztatott mivel minden leletem rendben van,nagyon izgulok.kérlek benneteket segítsetek nekem hogy továbbiakban hogyan tovább.köszönöm
8772. Lara baba
2016. márc. 2. 08:46

Sziasztok!

Két napot kitolta a Closti a ciklusomat de sajnos megjött baromi nagy fájdalmakkal...jobban fájt fizikailag mint lelkileg...legalább nem zuhantam meg annyira.

Nekem most indulna a második Clostilbegytes hónap de elmarad...mert a párom Ukrajnában lesz pont azon a hétvégén amikor akciózni kellene...bár azt mondja előtte utána azért dolgozunk majd rajta :D

Szóval ez most egyy természetes hónap lesz gyógyszer nélkül. Mondjuk nem ártana ha most összejönne március 30-ig valami csoda folytán mert akkor lesz a Laparoszkópiás műtétem Pécsen. Megnéztem a képeket róla és kigúvadt a szemem... :D :D :D mondtam a páromnak 4 lyukkal több lesz rajtam nem épp bizalomgerjesztő az a 4 műszer amit bevezetnek a hasamba :D .

Egészségügyben dolgozom meg műtöttek is már többször csak akkor utólag néztem meg mit csináltak velem

Valakinek tapasztalat? Azt tudom hogy altatásos a buli reggel 7-re megyek de délután elengednek haza igaz csak fél órára lehetek a klinikától szóval a szüleimnél fogok pihizni Harkányban.

8771. mogyi
2016. márc. 1. 16:20
Zsuzsimanó sajnálom. Remélem a 3. hónap sikeres lesz.
2016. febr. 29. 09:21
nekem tegnap este megjött. indul a 3. hónap.
8769. mogyi
2016. febr. 28. 17:55

Sziasztok!

Hétfőn voltam uh-n, 19 mm-es tüszőt talált a doki. Pénteken volt az ovum. Nagyon reménykedek, hogy sikerül a kistesó. A derekam eléggé fáj, nem tudom mitől, mert nekem csak a mensi előtti napon szokott. Most 2 hét várakozás. Kell majd mennem progeszteron szintet nézetni.

8768. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8767. - Lara baba)
2016. febr. 28. 16:05
amíg a hő magas és nem jön meg, addig van remény :) drukkolok!
8767. Lara baba (válaszként erre: 8758. - Zsuzsimanó)
2016. febr. 27. 06:33
De tegnap csinaltam tizes erzekeny tesztet negativ...
8766. Lara baba (válaszként erre: 8758. - Zsuzsimanó)
2016. febr. 27. 06:33

Szia!

Ultrahangon voltam a 12-dik napon. Repedttőt nem kaptam ez igaz de masnap a cervix váladék is igazolta...

A hőmet csak így az utolső 4-5 napban mértem most a végén mert kiv. Voltam mar a mensi elott hogy magas e illetve hogy elotte egy nappal leesik e...nem esett le se elotte se a napjan...tegnap meg se jott...es ma reggel még semmi a hőm 37 meg mindig...

8765. lukinyul (válaszként erre: 8764. - Zsuzsimanó)
2016. febr. 26. 11:58
:) hat a nődoki szerint is akkor kellett vna de a másik adta a beutalót. :)
8764. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8763. - Lukinyul)
2016. febr. 26. 11:32

ha akkor volt tüszőrepedés, akkor arra +7 nap múlva érdemes progit nézetni

de alaposak voltak akkor :)

8763. lukinyul
2016. febr. 26. 11:20
Igen, mindent. Életemben először vtam ilyenen, még IR-t is néztek. Egyedül a progeszteronom volt alacsonyabb a 20. napon ami nem meglepő a nődoki szerint ha 17-18. napon van tüszőrepedés. Már az is 10,4 volt amire azt mondta, alacsony de ovut mutat már ez is.
8762. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8761. - Lukinyul)
2016. febr. 26. 11:18
T3 és T4? néztek azt is?
8761. lukinyul
2016. febr. 26. 11:17
Jaja, endokrinologus szerint igen. Dec.-ben voltam hormonon. Talán 1,5 volt, de nincs előttem.. lehet 1,6
8760. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8759. - Lukinyul)
2016. febr. 26. 11:12
pajzsmirigy rendben? elég cikk cakkos a görbéd
8759. lukinyul
2016. febr. 26. 11:07

Sziasztok! Én is túl vagyok az első kúrán és úgy tűnik az utolsón is. 29 napos ciklusban 15. napon 3 tüszőm lett. Egy 19*22 meg 2 kisebb. (a poén kedvéért: úgy nézett ki uh-n a három tüsző egymáson, mint a miki egér feje)

Na, baba nem lett, és 17. napig (szerintem) nem is repedt meg, a hőm is csak ezután ment fel, a hasam is csak aznap fájt, de bitangul, így aztán lehet kellett volna az a fránya tüszőrepesztő.

Ma megyek vissza a dokimhoz, hogy hova tovább, de azt már az előző ciklusban mondta, hogy sokat nem változtatott a clostymentes hónaphoz képest a gyógyszer, így ebben a ciklusban ne is szedjem feleslegesen.

A másik, hogy nekem egyszer sem volt előző hónapban + lh tesztem... (bár lehet a teszt volt sz*r, mert végül felment a hőm.. passz)

Remélem ebben a hónapban lesz spontán pé-m, és kapok egy repesztőt, mert ha nem már csak az átjárhatósági jöhet attól meg a frász kerülget.

Szóval, velem ez van, kitartást mindenkinek!

Jah, itt a görbém, hátha valakinek tanulságos. Tegnap még azt hittem sikerült, de már megint megszívatott a lázmérő :'(

[link]

8758. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8757. - Lara baba)
2016. febr. 26. 10:10

drukk :)

mértél hőt? vagy honnan tudod mikor volt pontosan ovud?

8757. Lara baba
2016. febr. 26. 08:22

ma van a nem várt napja és eddig semmi...szorítsatok :)

Azért merek reménykedni mert forró vagyok és nem esett le a hőm tegnap reggelre sőt ma reggelre sem...kigyulladok...

Az előző hónapokat nézve már mensi előtt egy nappal lezuhant a hőm most meg semmi...remélem nem a clostilbegyt zavar be...

8756. Zsuzsimanó (válaszként erre: 8754. - Lara baba)
2016. febr. 24. 14:53

szia :)

nekem 2. clostis hónap :) napokban kiderül mizu :)

8755. voros.orchidea (válaszként erre: 8753. - Lara baba)
2016. febr. 24. 14:10
Nekem nem kevert be. Sőt, nekem tesztelnem kellett minden hónapban a "nem-várt" első napján, mert progeszterpon-pótlást is kaptam. Nagyon utáltam a csalódásokat, minden hónapban újra és újra, sok-sok éven át (mert ugye reménykedtem én a clostis hónapok előtt is). Megviseli az ember lelkét, de kitartást, mert el kell jönnie a ti időtöknek is! Nekem megnyugvás volt, hogy a férjemet is kivizsgálták, mert tudtuk, hogy rajta tuti nem múlik semmi, csak türelmesen várni kell.
8754. Lara baba
2016. febr. 21. 10:07

Mogyi! Nálad mi a helyzet? Olvastam hogy most kezdted el szedni te is ebben a hónapban! Hogy vagy? Én is a harmadik napon kezdtem el szedni és 5 napig kétszer egyet majd 12 napon UH és most várunk...Február 2-án kezdtem szedni az volt a harmadik napom...látom te picit későn ha jól olvastam 12-én.

Zsuzsimanó te hogy állsz?

Ne tűnjetek el...

Vagyunk egy páran ebben a cipőben sajnos és szerintem erőt ad ha legalább itt megoszthatjuk az eredményeinket tapasztalatainkat...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook