Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Hú K. T. nagy gratula nektek szorítok értetek, hogy rendben legyen minden veletek! Nekem is megjott újabb csalódás, de nem adom fel idén babázunk K. T. MEGMONDTA
😉😉😉
Puszi mindenkinek...
Kedves K.T.!
Juhúúú! Halkan gratulálok! 😃
Szorítok, hogy ezúttal tényleg minden rendben legyen veletek! 🍀🍀🍀
Velem annyi, hogy januárban kiderült, hogy IR-em van. Kaptam gyógyszert és diétáznom kell. A páromnak teljes kivizsgálásra kell mennie, mert sajnos neki is romlott az eredménye tavalyhoz képest. Éppen ma jött meg a nem vártam. Szóval most nem vagyok túl bizakodó.
Minden jót kívánok Nektek! Majd írjál mizu veletek!
Tsimpánz Nektek is drukkolok! 🍀
Kedves nyuszmó84 és Tsimpánz!
Kicsit eltűntem, mert besokalltam ettől az egész baba-projekt dologtól. A 2. kudarc nagyon rosszul érintett. Új híreim vannak! Rettentően izgulok, ugyanis teljesen gyógyszer és orvosmentes úton, természetesen sikerült teherbe esnem. Én lepődtem meg a legjobban! Tegnap voltam 5 hetes, orvos még nem látott. Most nem megyek túl korán... kivárom a 8. hetet. Szorítsatok! 3 a magyar igazság, úgyhogy remélem, most összejön! Amúgy úgy tűnik, hogy február 24-én azaz szökőnapon hoztuk össze. Olyan jó lenne ha végre sikerülne!!!!!!!!!! Amúgy Ti hogy vagytok????
Sziasztok!
Próbálta valaki már Closty-t és Avivát egyszerre? Nekem volt már több stimum inszem előtt, és az a stimu jött be, ami előtt Aviváztam. (5-7 tüsző az addigi 1-2 helyett.). Akkor Merional + Closty párost kaptam, és stimu alatt nem Aviváztam. Most az a gond, hogy mivel külföldre kell menni (donor inszem), ott max 3 tüszővel inszeminálnak. Vagyis Merional + Clostyval elérhető tüszőszám sok. Ezért gondolta Aviva + Closty kombinációra. Valakinek tapasztalat? Tudom, hogy orvost kéne lérdezni, de orvos nem hisz Avivában, Aviva tréner nem hisz gyógyszerekben....
Tényleg? Pedig szokták nézni Uh-n, hogy van e domináns tüsző és hogy mekkora. Úgy látszik nem minden doki nézi.
Nekem a 13. napon volt UH kontrollom és egy 19 mm-es tüszőt látott, és mondta a doki, hogy még nőni fog, várhatóan 4-5 nap múlva lesz ovuláció és akkor kell akciózni.
Drukkolok, hogy sikerüljön a baba :)
Holnap progeszteron szintet néznek, amiből kiderül, hogy volt e tüszőrepedésem.
Szia, nekem is ez a hónap az első (és remélem utolsó) clostis hónapom. Nekem is pont így kellett szednem, mint neked. A dokihoz UH-ra kell visszamenned a 12.-13. napon, ugye?
Érdemes ovu tesztet használni, hogy tudjad mikor van ovud és mikor érdemes akciózni. Utána meg jön a várakozás.
Sziasztok!
Két napot kitolta a Closti a ciklusomat de sajnos megjött baromi nagy fájdalmakkal...jobban fájt fizikailag mint lelkileg...legalább nem zuhantam meg annyira.
Nekem most indulna a második Clostilbegytes hónap de elmarad...mert a párom Ukrajnában lesz pont azon a hétvégén amikor akciózni kellene...bár azt mondja előtte utána azért dolgozunk majd rajta :D
Szóval ez most egyy természetes hónap lesz gyógyszer nélkül. Mondjuk nem ártana ha most összejönne március 30-ig valami csoda folytán mert akkor lesz a Laparoszkópiás műtétem Pécsen. Megnéztem a képeket róla és kigúvadt a szemem... :D :D :D mondtam a páromnak 4 lyukkal több lesz rajtam nem épp bizalomgerjesztő az a 4 műszer amit bevezetnek a hasamba :D .
Egészségügyben dolgozom meg műtöttek is már többször csak akkor utólag néztem meg mit csináltak velem
Valakinek tapasztalat? Azt tudom hogy altatásos a buli reggel 7-re megyek de délután elengednek haza igaz csak fél órára lehetek a klinikától szóval a szüleimnél fogok pihizni Harkányban.
Sziasztok!
Hétfőn voltam uh-n, 19 mm-es tüszőt talált a doki. Pénteken volt az ovum. Nagyon reménykedek, hogy sikerül a kistesó. A derekam eléggé fáj, nem tudom mitől, mert nekem csak a mensi előtti napon szokott. Most 2 hét várakozás. Kell majd mennem progeszteron szintet nézetni.
Szia!
Ultrahangon voltam a 12-dik napon. Repedttőt nem kaptam ez igaz de masnap a cervix váladék is igazolta...
A hőmet csak így az utolső 4-5 napban mértem most a végén mert kiv. Voltam mar a mensi elott hogy magas e illetve hogy elotte egy nappal leesik e...nem esett le se elotte se a napjan...tegnap meg se jott...es ma reggel még semmi a hőm 37 meg mindig...
ha akkor volt tüszőrepedés, akkor arra +7 nap múlva érdemes progit nézetni
de alaposak voltak akkor :)
Sziasztok! Én is túl vagyok az első kúrán és úgy tűnik az utolsón is. 29 napos ciklusban 15. napon 3 tüszőm lett. Egy 19*22 meg 2 kisebb. (a poén kedvéért: úgy nézett ki uh-n a három tüsző egymáson, mint a miki egér feje)
Na, baba nem lett, és 17. napig (szerintem) nem is repedt meg, a hőm is csak ezután ment fel, a hasam is csak aznap fájt, de bitangul, így aztán lehet kellett volna az a fránya tüszőrepesztő.
Ma megyek vissza a dokimhoz, hogy hova tovább, de azt már az előző ciklusban mondta, hogy sokat nem változtatott a clostymentes hónaphoz képest a gyógyszer, így ebben a ciklusban ne is szedjem feleslegesen.
A másik, hogy nekem egyszer sem volt előző hónapban + lh tesztem... (bár lehet a teszt volt sz*r, mert végül felment a hőm.. passz)
Remélem ebben a hónapban lesz spontán pé-m, és kapok egy repesztőt, mert ha nem már csak az átjárhatósági jöhet attól meg a frász kerülget.
Szóval, velem ez van, kitartást mindenkinek!
Jah, itt a görbém, hátha valakinek tanulságos. Tegnap még azt hittem sikerült, de már megint megszívatott a lázmérő :'(
drukk :)
mértél hőt? vagy honnan tudod mikor volt pontosan ovud?
ma van a nem várt napja és eddig semmi...szorítsatok :)
Azért merek reménykedni mert forró vagyok és nem esett le a hőm tegnap reggelre sőt ma reggelre sem...kigyulladok...
Az előző hónapokat nézve már mensi előtt egy nappal lezuhant a hőm most meg semmi...remélem nem a clostilbegyt zavar be...
szia :)
nekem 2. clostis hónap :) napokban kiderül mizu :)
Mogyi! Nálad mi a helyzet? Olvastam hogy most kezdted el szedni te is ebben a hónapban! Hogy vagy? Én is a harmadik napon kezdtem el szedni és 5 napig kétszer egyet majd 12 napon UH és most várunk...Február 2-án kezdtem szedni az volt a harmadik napom...látom te picit későn ha jól olvastam 12-én.
Zsuzsimanó te hogy állsz?
Ne tűnjetek el...
Vagyunk egy páran ebben a cipőben sajnos és szerintem erőt ad ha legalább itt megoszthatjuk az eredményeinket tapasztalatainkat...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?