Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Köszönöm a választ Orchidea! :)
Mi is nagyon örülnénk ikreknek....alapból 3 Babyt szeretnénk...de nyilván külön külön is tökéletes lesz :)
Clostitól abban a három hónapban mikor megjött neked hány napra? Bezavart a ciklusodba vagy nem?
Csak hogy ha esetleg késik ne gondoljam azonnal hogy terhes vagyok...a csalódás már nehezen viselhető...nyilván tesztelek majd mert nem bírom ki...de ha tudom hogy simán be is zavar a gyogyi akkor óvatosabban állok az egészhez :)
Sziasztok! Ha jól láttam ez a legfrissebb topic ebben a témában ami még él is :D jó olvasni ezeket annak aki épp ezen átesik hogy nincs egyedül...
Nálam és a páromnál semmit nem találtak ez idáig a meddőségi központban. Most volt az első Clostilbegytes hónapom...
Mivel eddig is volt mindig peteérésem néha két tüsző is beérett így kiváncsi voltam mi lesz a gyógyszer eredménye.
A 12-dik napon három érett tüszőm volt kettő 17 mm és egy 18 😍 Most várakozunk...idegőrlő...jövő hét csüt. A nem várt napja (a ciklusom halál pontos 26 nap és a 27-dik napon jön meg)
Persze már beképzelem hogy babás vagyok...ilyenkor az utolsó héten mindig ez van...már 15 hónapja 😁😩
En is szedtem a clostit 3.naptol. Elso honapban napi egyet, masodikban kettot, harmadikban harmat. Elso alkalommal nagyon fajt a fejem, de utana nem volt mellekhatas.
Peteeres volt, baba nem lett.
Most deritettem ki magamnak, sulyos IR. Igy eselytelen volt. Banom, h nem csinaltattam meg hamarabb ezt a vizsgalatot, de biztam a dokimban, h majd ez segit.
Az Inofolicot is ittam. Kar volt. Sztem nagyobb a fustje, mint a langja. Semmit nem er.
Köszönöm :)
Neked nem segített?
ha egyszerre kellene bevenni, akkor 1x2-t írt volna fel.
reggel-este.
én szedtem őket együtt, de minek?!
Sziasztok!
Én holnap után fogom kezdeni a clostit először, a 3. ciklusnapom. 5 napig kell szednem. A doki azt írta fel, hogy 2X1 szemet szedjek. Ti mikor szoktátok bevenni? A 2 szemet egyszerre kell bevenni? Bocsi, ha butaságot kérdezek, csak még új vagyok ebben a témában. Inofolicot szed valaki a clostival egyszerre?
Nagyon köszönöm a gyors választ és jobbulást a picinek. Bízom benne, hogy nekünk is segíteni fog. Írom a hőmet. Az orvosom szereti kielemezni, engem meg megnyugtat, ha van valami bizonyítékom a PÉ-re.
Iszonyat fejfájásom van egyébként.. remélem ez az időjárás-mensi kombó miatt van és nem a closytitol, mert ebből egy nap is elég.
Sziasztok!
Második clostys hóap következik. Az elsőben is volt 14. napon 19. 16 és 15 mm-s tüszők. Doki mégis emelt a bogyó adagján. Akkor napi 1 szem volt, most napi kettő lesz. Annyira örültem akkor az eredménynek, hogy elfelejtettem megkérdezni miért emel, ha akkor is produkált szép tüszőket a szervezetem.
Ti tudjátok? vagy anno netkek miért emeltek, ha kellett? köszi
velem is mindig 1. naptól szedeti a doki... az eredménye mandulagyulladás miatt mamázik éppen :D
mérd a hődet 8abból úgyis látod, ha előbb van pé), és bízz a dokiban.
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Első clostys hónapom. Ma jött meg, ma kellett elkezdenem szedni, mert a doki így kérte. (1-5. napon 2*1 szemet).
Mennem kell majd vissza hozzá a 14. napon UH-ra.
Nekem eddig is volt PÉ-m (legalábbis a hőgörbéim alapján ezt valószínűsíti a doki is) viszont nagyon későn. Azaz a lut. fázisom 12 napos volt maximum amióta írnom kellett a hőmet. Hormoneredményeim is ezt támasztották alá. Progim inkább ovus értéknek felelt meg a 20. napon mint ovu utáninak. (7,7 nmol/L) Többi értékem okés, endokrinológus és nődoki szerint is.
A segítséget azzal kapcsolatban szeretném kérni, hogy a tájékoztatóban az volt, hogy NEM az első napon kell elkezdeni szedni hanem 3.-5. kinek hogy... Valakinek van valami tippje, hogy akkor nekem miért? Másik, hogy a 14. nap nem késő a PÉ UH-s követésére? Mi van ha addigra már simán meglesz a PÉ-m? (jah, mert addig azt az utasítást kaptam az orvostól, hogy önmegtartóztatás.. :) )
Szerintetek elmenjek előbb a dokihoz majd, vagy ez így is normális? Bízom az orvosban, de nem találtam olyan érdemi hozzászólást sehol amiben arról írnának, hogy valakinek is így kellett szednie.
Valaki a closty alatt használt LH tesztet? Az jó ilyenkor? (hőgörbét, olvastam, hogy átrendezheti..)
Ne haragudjatok, lehet valaki írt már erről, de rengeteg a hozzászólás és mennem kell dolgozni mindjárt. Köszi előre is.
Köszi. 😊
Szorítok nektek én is! 🍀
Nem volt semmilyen hormon baj, hanem egy nagyon gyenge vitamint szedtem sajnos nem gondoltam bele csak választottam egyet hátha..... Gravida volt már nagyon megbántam, most jobban odafigyeltem nektek is javaslom sok lombikos szedte és azok is akiknek sokáig nem sikerült! Én is nagyon bízom benne!
Majd beszámolok róla eddig jól vagyok, a műtét olyan voltam alig éltem azóta van energiám!
Hajrá csajok idén babázunk....... Remélem! A kis angyalkaink küldenek nekünk valakit K. T. TI is megérdemeltek nagyon már szorítok minden nap!
Nyuszmó neked is sok sikert ez az év jó lesz higyjétek el nekem 😀
Puszi!
Szia Tsimpánz!
Boldog, Babás Új Évet Kívánok Nektek!
Vitaminokkal nem álltál jól? Esetleg vmilyen hormon probléma is volt?
Reméljük a Clostira nem lesz szükség.
Szorítok nektek! 🍀 😘
Szia KT!
Remélem már te is jobban vagy.
Én januárban megyek pajzsmirigy vérvételre és uh-ra. Párom meg kontroll speriogrammra megy vissza.
Remélem mindannyiunknak jól indul majd 2016.
De addig is próbáljunk meg az ünnepekre hangolódni kicsit.
Sok sikert! Drukkolok mindenkinek! 🍀 😘
Köszönöm szépen. 😃
Biztos nem hianyzik a munkahely, de ha legalább kicsit eltereli a munka a figyelmedet az mar jó.
Nagyon sajnálom! 😢😢😢
Tényleg szörnyen igazságtalan az élet!
Jövő héten műtenek 😢😢😢
De nem az a kemény hanem az aki nem is akar gyereket annak megmarad, fel sem fogom miért??? Igazságtalan az élet!
Szia Drága!
Mi volt az orvosnál?
Óóó, nagyon sajnálom. Imádkozom értetek. Nem értem miért ilyen nehéz.
Gondolok rátok. Bízok benne, hogy van még egy kis remény.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?