Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Szia!
Én két havit szedtem be, de nem tapasztaltam hízást. De reggel majd ráállok azért a mérlegre! ;-)
Sziasztok Lányok!
Van 2 doboz clostilbegytem. Nagyon szívesen odaadom ajándékba.Írjatok!
Szia:)
Ritka a jó és megbízható orvos az biztos:) örülök,hogy megtaláltad.
Egy dolgot viszont hozzátennék...az én orvosom megnézte a párom és az én hormon eredményei meg is,ami fontos. A másik legfontosabb,nekem hsg t csinált,kértem is volna és ezáltal derült ki,hogy mindkét vezetők el volt dugulva,egyiket sikerült csak felszabadítani. Enélkül feleslegesen szeded a clostilt. Én holnap kezdem el szedni.a vizsgálat,kb 5 perc volt és semmit nem éreztem:) mégcsak kellemetlenséget sem. :) ezt csináltasd meg:)
Jahh closit mellett iszom az inofolicot,d vitamin,e vitamin és c vitamin!:)
Sziasztok!
Jaj, csajok! Olyan jó találni egy élő fórumot a témával kapcsolatban....
2 évvel ezelőtt abbahagytam a fog.gátlót, mert úgy döntöttünk, hogy akkor jöhet a baba! 1,5 évnyi rendszertelen ciklus (volt, hogy 90 napra jött meg..) után döntöttem úgy, hogy akkor ide orvos kell. Nem vagyok egy nagy gyógyszer és orvos párti, bíztam benne, hogy megy nélküle.. de nem. Elmentem nőgyógyászhoz (akkor még a témában teljesen tudatlanul) aki UH-n megállapította, hogy van egy ciszta a jobb petefészkemen, de ne foglalkozzunk vele, mert ez nem lehet oka a helyzetnek. Illetve elküldött vérvételre a ciklus 38. napján... Az eredményekkel visszamentem amikor közölte, hogy akkor ő útnak ereszt, keressek egy endokrinológust, ő nem tud segíteni. (Később kiderült, hogy az akkor levett vérkép eredménye nagyjából semmit nem ér, hisz 38. napon...?!). Így hát elindultam egy folyamaton, ismeretség útján vizsgálatokról vizsgálatokra jártam, újabb nőgyógyász, újabb orvos, újabb hely és temérdek pénz kidobása az ablakon. Ami kiderült a sok vizsgálatból, hogy IR-es vagyok. Na bumm...:). Felírt a doki egy gyógyszert erre úgy, hogy tudta miért csinálom az egész kivizsgálást. Majd kiderült, hogy hát ezt nem nagyon kellene szednem, mert ettől tuti nem fogok teherbe esni......... Még szerencse, hogy a gyógyszerellenességem miatt el se kezdtem szedni. Csak megint úgy éreztem, hogy nem, hogy segítségért kiáltottam, de ezért még meg is tapostak.
Szóval meglettek az eredmények, de akkorát csalódtam már az összes dokiban meg az ismerősök ismerőseiben és a "hidd el, ez a legjobb orvos", majd a nevemre se emlékszik... Hogy a héten kigugliztam egy orvost és tegnap voltam nála. Nagyon kedves és aranyos volt, végig beszéltünk mindent és most először éreztem, hogy mennyire segítőkész és igenis mellettem van, hogy legyen babánk.. Azt mondta a leletek alapján minden rendben van, sőt megvizsgált és kiderült, hogy a cisztám is eltűnt. Egyetlen egy vizsgálatra nem mentem el, az a petevezeték átfúvás, de azt mondta nem is gond. Most felírta a Clostylbegyt és a ciklus 5-10. napján kell szednem 2 cikluson át. Utána vár vissza. Olvasgattam itt a kommenteket és nagyon bízok benne, hogy 2 hónap múlva én is csak jókat fogok tudni írni nektek. Jól esett kiírni magamból, mert elég nehéz úgy ezen az egészen átmenni, hogy igazából senki nem érti mi történik velem/ünk.... És persze, támogat a család és szurkol mindenki, de nem hiszem, hogy azt át tudja valaki élni, milyen sírógörcsöt kapni az újabb negatív terhességi teszttől...:(
Szép napot mindenkinek!:)
Szia!
Elindult lefelé... Majd következő hónapban!
Nálad minden ok?
Sziasztok!
A hőm azóta is 37-37,1,de az előző hónapokban is így volt. Egyébként semmi tünet, jól vagyok. Csak nagyon ellustultak. Korábban jártam heti 2x TRX edzésre, most nem nagyon merek, mert elég kemény. Ha esetleg sikerülne, nehogy ebből legyen baj. Mindig elhatározom, hogy majd edzek itthon, de mindig akad "fontosabb"...
Szét fogok folyni nyárra...
Nálatok?
Sziasztok:)
Panka mizu???
Akkor jó. A ma reggeli hőm 37,1. De a múlt hónapban pl. olyan trifázisos görbét produkáltam, hogy az alapján majdnem elhittem, hogy baba van a dologban. Csak a mensi napján esett le.
A párom házi- és gyermekorvos, illetve havi 3-4x ügyeletes orvos a körzetben. Azt mondja, hogy ennyi szükséges ahhoz, hogy mindenben naprakész legyen és találkozzon mindenféle esettel.
Hát igen, csak amikor ez hétvégére esik, akkor elmegy reggel és másnap reggel jön csak haza. :-(
Nem tudom miért, de most biztosan érzem, hogy ez a hónap nem sikerült. De majd a következő!
Szia! Képzeld, nekem peteéréskor szinte sohasem volt semmiféle folyásom, úgyhogy emiatt ne aggódj. Akkor kezdődött csak, amikor teherbe estem. A hőmet nem méricskéltem soha, csak a gabriel ovulációs tesztben bíztam és be is jött!
Amúgy tegnap voltunk dokinál, ma vagyok 8+2. Iszonyúan izgultunk, de a "csodababa" szerencsére jól van, nagyon erős szívhangja volt. El sem hiszem! Azért izgulunk továbbra is. Nagy kalappal Nektek!:) A párod mivel foglalkozik, hogy ügyeletben volt? Az enyém 24/48-ban dolgozik, úgyhogy sokszor bonyolult volt nálunk is a logisztika.
Szia:) nekem is elég furcsa a hőm
Meg persze fogalmam sincs mikor kell valójában megjönnie.
Szia! Hááát, azt hiszem, ez a hónap sem az lesz...
Vasárnaptól 3 napig 36,9, majd szerdán 36,5-re esett le, ma reggel 37,1.
Te hogy vagy?
Szia! Igen, szerintem volt a 14. napon, legalábbis a hőm is felugrott 36,9-re a 15.-en. A 13.napon este és a 15.-en reggel voltunk együtt, így tudtunk csak a párom ügyelete miatt.
Nekem nem volt rosszabb, mint closti nélkül, akkor is volt kis alhasi feszülés, fájdalom, most sem volt erősebb.
Amit viszont hiányolok, az a méhnyák peteéréskor, tudom, hogy az nagyon fontos.
Jó fél éve, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, olyan bőséges volt, hogy néha úgy éreztem, mintha bepisiltem volna. Most meg szinte semmi... Azt reméltem, a closti ebben is segít, de nem.
Sziasztok!
Mi újság Veletek?
Bonjour, teszteltél már?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?