Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? fórum

Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)

8843. Panka1980 (válaszként erre: 8842. - Xenny)
2016. máj. 10. 17:29

Szia!

Én két havit szedtem be, de nem tapasztaltam hízást. De reggel majd ráállok azért a mérlegre! ;-)

8842. xenny
2016. máj. 6. 12:38
Sziasztok. Én még csak most kezdtem szedni. Jövőhéten megyek vérvételre. Nektek nem okozott hízast? Nekem 1-2 kg màr felszaldt. Ami nem sok egyenlöre de ha mindrn héten ennyi lesz...😕
2016. máj. 6. 08:37

Sziasztok Lányok!

Van 2 doboz clostilbegytem. Nagyon szívesen odaadom ajándékba.Írjatok!

2016. máj. 4. 12:25
Sziasztok! Én a 2. hónapnál tartok a szedésével. 1. hónapban 3.naptól 5 napig kellett szednem 2*1 szemet. UH-on a doki nem látott peteérést. De 30. napra megjött a vérzésem legalább. (Előtte 3 hónapig nem jött meg, gyógyszerrel hozta meg, és írt fel Clostyt.) 2. hónapban ugyancsak a 3.naptól 5 napig kellett szednem, de már 3*1 szemet. A 17. napon voltam nála, ahol látott egy megrepedt tüszőt. Örültünk neki nagyon. De csak nem jött meg a vérzésem, és a teszti is negatív. Ebben a hónapban elkezdtem mérni a hőmet is. Na, az nagyon furán alakult. A 30. naptól, (amikorra ugye vártam), elkezdett felfelé emelkedni a hőm. Addig teljesen lent volt, nem is értettem, ha volt tüszőrepedés, miért nem ment fel.. Most tartok a 44. napnál, és még mindig magas. A program, ahol vezetem, a 31-35 napok közé rajzol be peteérést. Nem nagyon értem mi történik velem. Ja, a 34-35. napokon fájtak a melleim. (Azt hittem na, most megjön.) 36-37. napokon pedig picike barnázást tapasztaltam. Azóta sehol semmi..
8839. K.T. (válaszként erre: 8838. - Tsimpánz)
2016. máj. 2. 12:08
Nagyon helyes, csak optimistán!!!! Amúgy az első elhalt terhesség és műtét után én is azt mondtam, hogy még egyszer nem élném túl, de sajnos másodszorra sem sikerült és kénytelen voltam végigcsinálni megint. Valahogy túléltem... Most, hogy spontán összejött a baba, sajnos még mindig nem tudunk felhőtlenül örülni. Holnapután leszek 12 hetes, de csak jövő hétfőre kaptam UH-ra időpontot. Addig izgulhatunk, hogy akkor is dobogjon a kis szíve, meg a nyaki redő vastagsága miatt. Ha ezen túljutunk, még mindig vár ránk jövő pénteken egy genetikai vérvétel. és még szerencsések vagyunk mert meg tudjuk fizetni. Olyan jó lenne, ha ez mindenkinek térítésmentesen járna! Addig folyamatos aggódás, és a családnak sem merjük elmondani. Annyira szeretném ha minden rendben lenne!!!! Ti meg ne aggódjatok, mert addig jár a korsó.... szóval minden rendben lesz!!! :)
8838. Tsimpánz
2016. máj. 1. 12:35
Sziasztok újra! A tavalyi vetélés óta sajnos nem akar osszejonni a babánk úgyhogy ismét a clostybegit maradt mint remény, talán az utolsó! Még egyet nem élnek túl úgyhogy jövő hónaptól újra szedem! K. T. LÁTOD nektek sikerült már csak nekünk kell utanatok menni remélem hamarosan jó híreket kozolhetek veletek! Mindenkinek egy kalappal! Nem adjuk fel 😉
8837. encsibe06
2016. ápr. 30. 00:33
Sziasztok! En ket honapig szedtem a clostit, mensi elso napjatol 2x1et ot napig, mert nem volt peteeresem. (3 eve probalkozunk) 21.napi vervetelen a progeszteronom 0,2!volt a gyogyszer szedese elott. Eltelt a masodik kura, akkor kellett megint egy 21.napi prog.vervetel, ez mar 13,50 lett. Ma voltam a dokimnal konzultacion, es irt fel ujabb 3 dobozzal, amit most mar ugy kell szednem, h mens.1.napjatol 3x1. Viszont most mar kezdek kicsit tartani a dologtol, mert ultrahangon nem kovet semmit. Illetve a prog.eredmenyrol semmit sem mondott. Szerintetek mi tevo legyek?
8836. Indacs
2016. ápr. 22. 17:15
Ha IR-s vagy, akkor először azt kellene kezelni. Addig nem lesz baba, míg ez nincs rendben. Vagy ha lesz is, könnyen vetélés lehet a vége.
8835. Babócika (válaszként erre: 8834. - Henie)
2016. ápr. 22. 17:05

Szia:)

Ritka a jó és megbízható orvos az biztos:) örülök,hogy megtaláltad.

Egy dolgot viszont hozzátennék...az én orvosom megnézte a párom és az én hormon eredményei meg is,ami fontos. A másik legfontosabb,nekem hsg t csinált,kértem is volna és ezáltal derült ki,hogy mindkét vezetők el volt dugulva,egyiket sikerült csak felszabadítani. Enélkül feleslegesen szeded a clostilt. Én holnap kezdem el szedni.a vizsgálat,kb 5 perc volt és semmit nem éreztem:) mégcsak kellemetlenséget sem. :) ezt csináltasd meg:)

Jahh closit mellett iszom az inofolicot,d vitamin,e vitamin és c vitamin!:)

8834. Henie
2016. ápr. 22. 08:02

Sziasztok!

Jaj, csajok! Olyan jó találni egy élő fórumot a témával kapcsolatban....

2 évvel ezelőtt abbahagytam a fog.gátlót, mert úgy döntöttünk, hogy akkor jöhet a baba! 1,5 évnyi rendszertelen ciklus (volt, hogy 90 napra jött meg..) után döntöttem úgy, hogy akkor ide orvos kell. Nem vagyok egy nagy gyógyszer és orvos párti, bíztam benne, hogy megy nélküle.. de nem. Elmentem nőgyógyászhoz (akkor még a témában teljesen tudatlanul) aki UH-n megállapította, hogy van egy ciszta a jobb petefészkemen, de ne foglalkozzunk vele, mert ez nem lehet oka a helyzetnek. Illetve elküldött vérvételre a ciklus 38. napján... Az eredményekkel visszamentem amikor közölte, hogy akkor ő útnak ereszt, keressek egy endokrinológust, ő nem tud segíteni. (Később kiderült, hogy az akkor levett vérkép eredménye nagyjából semmit nem ér, hisz 38. napon...?!). Így hát elindultam egy folyamaton, ismeretség útján vizsgálatokról vizsgálatokra jártam, újabb nőgyógyász, újabb orvos, újabb hely és temérdek pénz kidobása az ablakon. Ami kiderült a sok vizsgálatból, hogy IR-es vagyok. Na bumm...:). Felírt a doki egy gyógyszert erre úgy, hogy tudta miért csinálom az egész kivizsgálást. Majd kiderült, hogy hát ezt nem nagyon kellene szednem, mert ettől tuti nem fogok teherbe esni......... Még szerencse, hogy a gyógyszerellenességem miatt el se kezdtem szedni. Csak megint úgy éreztem, hogy nem, hogy segítségért kiáltottam, de ezért még meg is tapostak.

Szóval meglettek az eredmények, de akkorát csalódtam már az összes dokiban meg az ismerősök ismerőseiben és a "hidd el, ez a legjobb orvos", majd a nevemre se emlékszik... Hogy a héten kigugliztam egy orvost és tegnap voltam nála. Nagyon kedves és aranyos volt, végig beszéltünk mindent és most először éreztem, hogy mennyire segítőkész és igenis mellettem van, hogy legyen babánk.. Azt mondta a leletek alapján minden rendben van, sőt megvizsgált és kiderült, hogy a cisztám is eltűnt. Egyetlen egy vizsgálatra nem mentem el, az a petevezeték átfúvás, de azt mondta nem is gond. Most felírta a Clostylbegyt és a ciklus 5-10. napján kell szednem 2 cikluson át. Utána vár vissza. Olvasgattam itt a kommenteket és nagyon bízok benne, hogy 2 hónap múlva én is csak jókat fogok tudni írni nektek. Jól esett kiírni magamból, mert elég nehéz úgy ezen az egészen átmenni, hogy igazából senki nem érti mi történik velem/ünk.... És persze, támogat a család és szurkol mindenki, de nem hiszem, hogy azt át tudja valaki élni, milyen sírógörcsöt kapni az újabb negatív terhességi teszttől...:(

Szép napot mindenkinek!:)

8833. Babócika
2016. ápr. 12. 15:42
Szóval,a hőm felfelé megy. Reggel ma 36.9 volt,napközben,37.7
8832. Babócika (válaszként erre: 8831. - Panka1980)
2016. ápr. 12. 15:41
Hol felfelé megy,de a teszt,ma is negativ.:( hasszurka van meg fehér folyás,meg olyan meg akár Jönni érzés. 5 napja késik
8831. Panka1980 (válaszként erre: 8830. - Babócika)
2016. ápr. 12. 11:59

Szia!

Elindult lefelé... Majd következő hónapban!

Nálad minden ok?

8830. Babócika
2016. ápr. 11. 12:17
Sziasztok:) Panka mizu?? Hőd hogy alakul?:)
8829. Panka1980 (válaszként erre: 8827. - Babócika)
2016. ápr. 10. 17:00

Sziasztok!

A hőm azóta is 37-37,1,de az előző hónapokban is így volt. Egyébként semmi tünet, jól vagyok. Csak nagyon ellustultak. Korábban jártam heti 2x TRX edzésre, most nem nagyon merek, mert elég kemény. Ha esetleg sikerülne, nehogy ebből legyen baj. Mindig elhatározom, hogy majd edzek itthon, de mindig akad "fontosabb"...

Szét fogok folyni nyárra...

Nálatok?

8828. Babócika (válaszként erre: 8825. - Panka1980)
2016. ápr. 10. 08:57
Nem tudom Panka igazából,hogy mikor van peteérésem,de 28 naposak a ciklusaim. Most a hsg kavart be. Most az sem tudom mikor kell mejönnie. Elméletileg pénteken kellett volna,de hasfájáson kívül semmi.tegnap voltunk együtt a párommal,meg 4- én. Mert szegények lebetegedett,csupa nátha volt,még most is gyengélkedik.
8827. Babócika
2016. ápr. 10. 08:52

Sziasztok:)

Panka mizu???

8826. Panka1980 (válaszként erre: 8824. - K.T.)
2016. ápr. 8. 18:51

Akkor jó. A ma reggeli hőm 37,1. De a múlt hónapban pl. olyan trifázisos görbét produkáltam, hogy az alapján majdnem elhittem, hogy baba van a dologban. Csak a mensi napján esett le.

A párom házi- és gyermekorvos, illetve havi 3-4x ügyeletes orvos a körzetben. Azt mondja, hogy ennyi szükséges ahhoz, hogy mindenben naprakész legyen és találkozzon mindenféle esettel.

Hát igen, csak amikor ez hétvégére esik, akkor elmegy reggel és másnap reggel jön csak haza. :-(

Nem tudom miért, de most biztosan érzem, hogy ez a hónap nem sikerült. De majd a következő!

8825. Panka1980 (válaszként erre: 8823. - Babócika)
2016. ápr. 8. 18:45
Lehet, hogy 5.-én peteérésed volt?
8824. K.T. (válaszként erre: 8819. - Panka1980)
2016. ápr. 8. 10:22

Szia! Képzeld, nekem peteéréskor szinte sohasem volt semmiféle folyásom, úgyhogy emiatt ne aggódj. Akkor kezdődött csak, amikor teherbe estem. A hőmet nem méricskéltem soha, csak a gabriel ovulációs tesztben bíztam és be is jött!

Amúgy tegnap voltunk dokinál, ma vagyok 8+2. Iszonyúan izgultunk, de a "csodababa" szerencsére jól van, nagyon erős szívhangja volt. El sem hiszem! Azért izgulunk továbbra is. Nagy kalappal Nektek!:) A párod mivel foglalkozik, hogy ügyeletben volt? Az enyém 24/48-ban dolgozik, úgyhogy sokszor bonyolult volt nálunk is a logisztika.

8823. Babócika
2016. ápr. 8. 05:31

[link]

Nézd,most így állok

8822. Babócika
2016. ápr. 8. 05:30

Szia:) nekem is elég furcsa a hőm

Meg persze fogalmam sincs mikor kell valójában megjönnie.

8821. Panka1980 (válaszként erre: 8820. - Babócika)
2016. ápr. 7. 22:00

Szia! Hááát, azt hiszem, ez a hónap sem az lesz...

Vasárnaptól 3 napig 36,9, majd szerdán 36,5-re esett le, ma reggel 37,1.

Te hogy vagy?

8820. Babócika
2016. ápr. 7. 20:00
Sziasztok:) Panka hőd hogy,áll?
8819. Panka1980 (válaszként erre: 8815. - K.T.)
2016. ápr. 5. 20:07

Szia! Igen, szerintem volt a 14. napon, legalábbis a hőm is felugrott 36,9-re a 15.-en. A 13.napon este és a 15.-en reggel voltunk együtt, így tudtunk csak a párom ügyelete miatt.

Nekem nem volt rosszabb, mint closti nélkül, akkor is volt kis alhasi feszülés, fájdalom, most sem volt erősebb.

Amit viszont hiányolok, az a méhnyák peteéréskor, tudom, hogy az nagyon fontos.

Jó fél éve, amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, olyan bőséges volt, hogy néha úgy éreztem, mintha bepisiltem volna. Most meg szinte semmi... Azt reméltem, a closti ebben is segít, de nem.

8818. Babócika
2016. ápr. 5. 13:30
Én majd most kezdem a clostilt....ha megjön. Bár most nem tudom mikor kell megjönnie
2016. ápr. 5. 09:57
Most látom mennyire tele van hibával, amit írtam, bocsánat, csak telefonról nagyon bénán írok:)
2016. ápr. 5. 09:55
Pco miatt írták fel a gyógyszert,csak sana még mindig nem jött meg. A teszt negatív, szóvsl tuti nincs baba a dologban, többet is csináltam pár nap eltéréssel. Decemberben is kaptam menstruáció meghozó gyógyszert, azóta mindi megjött időben, sőt skár 2 nappal hamarabb is. Most még adok neki időt, hátha nem kell megint gyógyszerrel meghozni. Ajánlotta a dokim a drilling műtétet, de mivel a lányunk is első clostis hónapban költözött a pocakba, inkább ezzel próbálkoznánk előszöt.
8815. K.T. (válaszként erre: 8805. - Panka1980)
2016. ápr. 5. 08:27
Kedves Panka1980! Ne aggódj, nekem a closti általában 2-4 nappal eltolta a peteérést.Volt amikor én is megijedtem, de a végén csak beértek azok a peték. :) Ne aggódj, minden rendben lesz!! Én sajnos pár napig ágyban voltam mert olyan rosszul éreztem magam, amint felkeltem azonnal öklendezni kezdtem, úgyhogy kicsit lemaradtam. Hogy áll most a helyzet? Volt peteérés?
8814. Panka1980
2016. ápr. 4. 22:27

Sziasztok!

Mi újság Veletek?

Bonjour, teszteltél már?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook