Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Elhiszem! :) :) Tuti, minden nagyon szuperul alakul! Mindenkepp jelentkezz! Az Abigel gyonyoru nev! :) :)
Ja es En tenyleg Kriszti vagyok ;)
Nem, ha lány lesz akkor Abigél :)
Jajj nagyon izgulok a holnap miatt!
Hogy minden rendben legyen!
Annyira várom már hogy lássam!
Szia Kysztyn! Lesz ám itt kavar😁 krisztiv, Krystin, Krysztyn 😁😁😁
Kérdésedre válaszoljak a palástfűteat nem kell abbahagyni! Ha megjön akkor esetleg és kezdheted a cickát , de ha nem akkor a 12.hétig simán idd tovább.
A clostis dolgot alá tudom tamasztani az első kúrát meg sem éreztem, a másodiknál már voltak bajaim.Rossz alvás pl.
Én az első ciklusban kaptam Ovitrelle-t.
Ne félj tőle, borzasztóan vékony a tűje, még annyit se érzel mint egy szúnyogcsípés!
Én mondjuk utána a tüszőrepedést se éreztem, de nem tudom hogy mennyit számít hogy akkor a bal oldalon volt tüszőm.
Hát, nem tudom, mit fog mondani az orvos, most egyelőre meg kell várni h megjön-e egyáltalán és csak utána kell visszamennem. :( Szóval, most várakozó álláspont van, plusz pénteken vérvétel.
Van otthon progi krémem (Amerikából rendeltem), de magamtól nem mertem eddig használni, nehogy fals legyen a laboreredmény.
Jaj még lehet nem!
Én pl. tök száraz vagyok, ilyen még soha nem volt mióta az eszemet tudom mindig van ilyen v. olyan folyás.
Janesugar, nagy-nagy gratula! :) olyan jó volt ismét sikerről olvasni a fórumon:)
Lányok, Ti melyik barátcserjét veszitek? Bioboltban lehet kapni? előre is köszi a válaszokat!
2009-ben másfél évig szedtem.
Csak hát mivel a volt férjjel a szexuális életünk a havi 1-nél (jóindulattal) kimerült , nem is értem miért szedtem.
Amúgy az első fiamnál 6.havi kezelésnél jött a gólya.
Most nem tudom ez a doki mit mond...most lesz a 3.havi
Múltkor megkérdezte mit szólnék az inszemhez...de mivel már 2x sikerült itthon, még hanyagolnám.
Köszi aranyosak vagytok , de majd hétvége felé ha addig nem jönne meg.
Ma még a hasam se fáj , nincs semmi pms tünetem se. Nem értem....
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?