Milyen hordozókendőt vegyek? (tudásbázis)
Na pont ezt próbálgatták, de már nagyobb babával, őt ültették.
Szerintem hiper gáz ez a kenguru!
Milyen kenguru?
Voltunk a brendonban hétfőn, egy pár éppen egy kengurut próbált a gyerekével, néztem is, hogy milyen drága és milyen szar. Lógtak benne a gyerkőc lábai. Nem értem, hogyhogy nem néznek jobban utána az emberek, hogy ortopédiailag helytelen tartást adnak a kenguruk.
Én még terhes sem voltam, de már tudtam, hogy hordozni és mosható pelusozni akarok majd, és nagyon alaposan utánanéztem mindennek.
Szia, Isten hozott! :-D
Mesélj egy kicsit, már van gyerkőcöd vagy most várod? Mivel szeretnél hordozni?
Sziasztok!
Rátok találtam:-))
Akkor mától itt kérdezgetek és nem az osz fórumon:-)))
Zernike majd én is megnézhetem a képeket?
Mondtam, hogy nagyon jó.
Használjátok egészséggel!
Köszi!!!
POnt tegnap kaptuk meg! Nagyon szuper!!!:)
Láttam a mmmásikon.
Nagyon jól néztek ki!
Ági, van már MagyarIndás fotó?
Kíváncsi vagyok.
Jaja, most is itt szuszog a kendőben Hanga, aztán úgy takarítok. :-)
Figyi, valamit elcseszek, hogy Hanga feje sokszor nem marad egyenesen??? Na, most tuti nem fogod érteni. Na majd ha úgy lesz, lefényképezem és benyomom a naplómba, aztán elbírálod...:-DDD
Nekem is mindenem széles!!!:D
Nekem kb most jött el az az idő, hogy nem fog a tejmenyiségre a kajálást! Bende kb fél éves koráig iszonyat sok édességet, meg mindent megettem! Azóta kicsit visszafogtam magam!!!
MEg nem utolsó sorban a hordozás is jó sport!:D Csak hogy a témánál maradjunk!:D
Áh, én már nem álltatom magam ezzel! ;-) De csak 4kg ment le rólam szülés után, pedig Hanga 2260g volt, baromira keveselltem. De azóta meg már 1kg-ot híztam "hála" anyunak, mert ugye ha nem eszem "rendesen" (zabálok kétpofára) nem lesz tejem... És persze ez is marhára bevált.
HÚ, én 20kg-tól szeretnék megszabadulni, de ez tényleg nem fogyós topik.
Szerintem nálam az is gond, hogy nagyon széles a hátam, derekam, mindenem. Nem vagyok egy nádszál alkat még ha csúcsformámban vagyok se. Műszaki egyetemen az első tesi órán letámadtak, hogy menjek birkózni. Azt hiszem ez nem igényel több kommentet. :-DDD
Én 168 cm vagyok és 72-75 közt mozog a súlyom, attól függ!:DDD
A cél a 68-70 kg! Na de ez nem fogyós topik, csak kb re írtam! De sztem rajtad még sok víz is van, nem???
Rajtam rengeteg volt még hetekig, pedig nem voltam toxémiás...
Igen, érthető. Akkor legalább hátra jó lesz majd... Azé' örültem volna, ha előre is jó.
Liliputisból meg túl nagyot vettem, a nagyobbikat, és az még rugalmas is! Szóval ott meg nem győzöm tekergetni a derekam körül a fölös anyagot. :-/
Mert ha előre kötsz, akkor hátul keresztbe viszed a kendőt, ha hátra, akkor meg úgy mint a hátizsák, a vállad felett előre, majd alatta vissza, tehát nem keresztezed!
Huhh, remélem érthető!
:-)
Minden esetre a 4.4-essel nem tudom felkötni Hangát előlkereszttel.