Milyen hordozókendőt vegyek? (tudásbázis)
Hihi én még nem vagyok profi:-)
De majd ellátogatok ide, mert van újraélesztős tanfolyam és én arra megyek. Majd rákérdezek a kendőkre.
Nandujuk van, olyanom van nekem is, de elől kötéshez rövid... :-)
Azt mondták itt a csajok, meg olvastam is, hogy a nandu amolyan trabant a kendők közt.
Persze azért köszi! ;-)
Ez tök jó! :-)
Érdekes, a tiva-med honlapját rengeteget nézegettem az elmúlt pár hétben de nem bukkantam rá a kendőkre. Na majd most megsasolom.
Igen nekem ez 10 perc gyalog. Mi Aquincumban lakunk, de Békáson laktam és ismerem az egészet még Szentendrén is túl:-)))
Oké, köszi.
Te is a közelbe való vagy?
Hooool? :-o
Már épp akartam kérdezni, miért kérded, sztendrei vagyok-e.
Pomázi?????
A fene...én azt hittem Szentendre...
Szentendre?
Ki lakik ott?
Te egy Angyal vagy! ;-) Köszi.
Jó sütést. Én holnap akarom kezdeni.
Miket sütsz?
Van olyan bolt, ahol vannak kendők???:OO
Én klubbot mondanám még...
Nem tudok róla. :-(
MEg lehet valahol nézni, hogy hol vannak olyan bababoltok, ahol vannak hordozók is?
Azokat hol tudom megnézni (mmm-n kívül? :-D). Létezik olyan webáruház, ahol lehet rendelni?
Kaptam múltkor bamberoo MT-re 2000ft-os ajándék kupont, de basszus, azok is szép kis árban vannak.
Azt hiszem, Mágika egyszer megírta, neki mennyi volt a M.I. MT-je, jól emlékszem Mágika, ugye? :-) És ha jól emlékszem, nem volt különbség az SSC és MT árában.
Nincs a közeledben bababolt, ahol megnézhetnéd, megpróbálhatnád a különböző hordozókat?
Mégiscsak testközelből lehet jó döntést hozni.
A magyar valóság...
Apa melózik egész nap, te pedig egy pár napos, hetes babával mehetsz a MagasHivatallal harcolni, hogy jusson a mindennapi kenyérre.
Ahha! De az csatos!
Én Gremesére, Hajtkára gondoltam még!
Na közben megnéztem!
Nincs olyan nagy különbség sztem a többihez képest!