Milyen hordozókendőt vegyek? (tudásbázis)
Amíg nem éri el azt a bizonyos súlyt, addig sztem mindegy!
Szövöttel több mindent lehet kötni előre is! De nem hiszem, hogy váltogatni szeretnéd még, én is csak egyfélét kötöttem mindig!:)
Huhh, ezt így nehéz!:D
Előre magadra kötöd az elöl sima keresztet(ezt:
[link] és ahogy látod a végén Ő is ahogy igazít rajta, akkor fogja mindkét kendőszárat és úgy húz rajta még, vagy ha hosszú a kendő, akkor még hátra is viheted még egyszer és hátul kötöd meg!
Nem nézem! De ez tipikus, Murphy...!
A múltkori családi tragédiánk után néztem a tvt és mindenben pont arról volt szó, ami történt nagynénémmel, még a fókuszban is az volt, hogy a kisgyerekeknek hogy mondjuk el, hogy valaki távozott...gyorsan ki is kapcsoltam mindent....:(
Ahha, olvastam! Lehet Ő is cikinek érezte volna...?
Én őt nem ismerem, csak őt javasolta az ismerősöm, hogy koraszülöttes tapasztalata van!
De akkor ezek szerint tényleg!
Dede! Nézz videót!
Azt is előre felkötöd, max annyira kell kikötnöd, hogy ha elsőre nem sikerül a méretet belőni tutira! De pár kötés után az is menni fog! Mondjuk ez főleg a sima elölkeresztre igaz! Zsebest én szövöttel nem sokat kötöttem!
De amúgy a szövött annyira tartja, hogy nem fog kiesni, ragad hozzá, meg a végeit úgyis fogod végig!;)
A kötödő nevelésről ír lényegében, de nem tényként, és nem kötelezően, csak úgy általánosságban!
Na ezt jól megmondtam!
DocAndi,aki írta, mamamis!;)
nálam kendő a két enyémen kívül csak a jacob volt,nem ismerek rövidebbet:(
milyen könyv?nem hallottam még róla
Ja, bocs, azt kihagytam igazad van, hogy van egy karikásom, két MT, és készül a csatos....:DDDDDDDD
Ja, meg megvan még a kengurunk is, amit ki sem vettem szinte a zsákjából, árulom!:DDDD
Amúgy engem sem zavar annyira ha lóg, csak néha könnyebb a rövidebbel kötni sztem!!
(((Én már kitaláltam, ha öcséméknél vagy unokatesóméknál lesz baba, akkor kapnak egy rugalmas kendőt, meg DocAndi könyvét!:DDDDD
Bár ez még eléggé odébb van!:D)))
én nem bánom ha lóg:))
egyelőre nekem van a tündérkém ami Natibaby hivatalos néven:)viszont elképzelhető ha profibban kötök majd hátra akkor veszek egy rövidet majd tavasszal most még nem baj a hosszú a mázsáimhoz télikabát+overállhoz....
Meg ugye jön az onbu és egy karikás...és van amúgy egy vázas hátink is de csak belepróbáltam,majd apa hurcolja vele ha szeretné ha egyszer kirándulunk valamerre,mondjuk jövőre...remélem:)
egyszer majd szeretnék egy csatost is:DD
ááá,lehetetlen nem halmozni:DD
én kihagytam a rugalmast,két hós korától kezdtem hordozni a Nanduban....de vennék egyet ha előröl kezdhetném,én sajnálom hogy kihagytam...de nálunk már nem lesz több baba,a hugom győzködöm és majd gyüjtögetek neki és babaajándékba zsömbit kap majd:))mivel emeleten lakik elég könnyű a dolgom,mondogatom milyen jó lesz majd ha csak le akarsz ugrani a bolti mondjuk egy tejfölért nem kell a babakocsit lecipelni stb:))eddig hajlik a dologra:)
Itt a blog:
Nekem most van egy rövid kendőm(3,70-es) meg veszek egy hosszút(4,6-ast), és ennyit szeretnék kendőnek!
Leálltam a vásárlással!:DDDDDDDDD Na jó, megpróbálok!:DD
Szóval a lényeg, hogy a rövidet használom hátra(az előre nem is lenne elég semmire szinte), a hosszút meg előre, ha néha odakerül Bende, meg hátra is jó, ha nagyobb ruha van rajtam is, meg Bendén is, meg ha szeretném tekergetni magamon a fennmaradó anyagot!
Sokan nem szeretik, ezért vesznek hátra rövidet, sokakat meg nem zavar, így mindig hosszabbat vesznek! Na ezzel sokat segítettem gondolom!
Van egy jó blog, sok hasznos infóval, mindjárt előkerítem!
Ja meg mamami.hu!;)
Szerintem mindenképp érdemes! Főleg ha még lesz babátok!
Minden gyártónál más a méretezés! Igazából előre, kell a 4,60 cm sztem, de ha elkezdesz háton hordozni, ahhoz általában elég a 4 m is, vagy kevesebb, attól függ, milyen kötéssel kötsz majd gyakran, meg mit szerettek!
Nagyon összetett a kérdés!:D