Milyen hordozókendőt vegyek? (tudásbázis)
Huhh...rengeteg mindent!
Először is tripla adag mézeskalácsot(egy adag nálam fél kiló liszt), dupla adag csokis kekszet, ilyen kávés girlandokat(vagy mi a neve, újságból lestem, fini lett!), meg vár még rám egy krémes "sütés" holnap vagy holnapután!
Meg most szárítódnak a só-liszt gyurmáink, amit ajándéknak gyártottunk apával!
Beiglit a dédi süt!:D
De mérd azért le, össze szoktak menni...;)
Csak hogy tudjuk pontosan a centit! Úgy könnyebb!
De nagyon, azért válaszolok!:DDD
Egyébként ez a Vatanai nagyon szupi, most fogtam én is először! Tegnap kaptam meg, ma kötöttük, szuper!!!
Azért csak akkor tudom elküldeni, mert még a felét nem fizettem ki, így még nem merem másnak kölcsönözni!:O
Egyébként, ha kendőt nézel, akkor én mindenképp használtat javasolnék, mert azok már jól be vannak törve, nem neked kell picur babával! Az egy vastagabb vagy éppen nem túl kezes kendőnél nem könnyű, és lehet elmehet tőle a kedved! De persze ez sem tuti!
Mindjárt nézek videót!;)
Jutyubon találok ilyen kötést?
Ági, nem idegesítelek még a sok kérdéssel?! :-)
Az milyen kendő, mit kell róla tudni?
Tudod, a 4.4-es nandum nem jó előre.
Amúgy nincs vmi olyan kötés, amivel mégis jó lenne? A védőnőm mondta ma, hogy ne elől kössem meg a csomót, de nem tűnt túl kivitelezhetőnek, amit mondott.
Az elől keresztnél nem hiszem, hogy van egyszerűbb, rövidebb kötés.
Na jó, de az a rugalmas kétszer annyi anyagot tartalmaz, azt azért ne felejtsd el!
Ha gondolod nekem van egy Vatanai kendőm, azt el tudom küldeni, de csak január végén!Azt kimondottan kicsi babákhoz ajánlják, nagyon vékony, puha, betört! 4,5 m-es!
De, szeretem, ill. annyi a bajom vele, hogy túl soknak érzem az anyagot. Jól esne valami, amivel kevésbé vagyok gúsba kötve.
Amúgy csak nézelődök össze-vissza. :-D Nagyon tetszenek az MT-k... Te használtál, ugye? Gyorsabb felvenni mint a kendőt?
Amikor a Mandut magamra állítottam, abban nagyon tetszett a kendőhöz képest, hogy nincs rajtam annyi anyag és gyorsan fel lehet venni. De lehet, hogy az a gond, amit már írtam, hogy elég lett volna a rövidebb kendő is a rugalmasból. Tök idegesítő, ahogy söpröm a földet, majd háromszor tekerem körül a derekamon. Mondjuk legalább karcsúsít. :-D
De a Liliputival is ugyanúgy kötözgettél, nem?? Vagy nem szeretted?
Én ilyenről még nem hallottam!
Logikusan egy előre kialakított hordozó viszont nem is illeszkedik annyira az adott babára...
Mert a kötözgetés úgy érzem, valahogy nem az én igazi műfajom, eredetileg is úgy terveztem, ha még emlékszel, hogy liliputi rugalmas, aztán Manduca és még valami, mondjuk MT vagy karikás.
Na meg lehet, hogy tévképzet, de úgy gondolom, egy előre kialakított hordozóban kisebb az esélye a helytelen felkötésnek.
Na ez drága....:)
Nem ismerem egyébként...nem hallottam róla még soha...a képen meg nem látszik sok sajnos!
Miért nem kendőt nézel? Főleg ha gond van Hanga csípőjével!
A képeim között vannak. A cicánk is:-)
Jó éjt!
Köszi, remélem, lassan már jobban leszek. Estére konkrétan elment a hangom... :-/
Milyen kutyáid vannak? Hú, de témánál vagyunk... :-DDD
Neked is jó éjszakát!
:-)
Nálunk kiságyban alvás lesz:-)
Elmegyek meg kell etetnem a kutyáimat.
Jó éjszakát Hangának meg sok puszit:-)
Ja és Neked meg jobbulást!
Szóval Dorka lesz? Vagy már írtad?! Hú, bocsi, ha már írtad. A fáradtságtól mostanában kicsit lassabban forog az agyam.
Kiságyat mi is vettünk, de hogy minek?! :-) Inkább egy nagyobb ágy kellett volna nekünk. :-D Babaülést nővéremtől kaptunk.
:-)))
Én főleg fiús mamáktól kapok dolgokat. Remélem Dorka nem fgo megsértődni:-)))
De persze majd mi is veszünk neki ruhákat.
Kiságy meg kocsiülés is új lesz.
De még nem vettem semmit.
Hát ez tényleg jó.
Én is sok dolgot kaptam, bátyáméknál 2 fiú, nővéreméknél 3 lány van. De azért sokat újonnan vettünk, mert tervbe van még véve 1-2 poronty. :-)
Már kaptam. "Sajnos" mindent kapok:-)))
Már minden barátnőm szült:-)
ennek is van előnye. Pl: 2 babakocsit:-)))
Nekem ez nagyon közel van így amit máson spóroltam abból egy kicsit visszafizetek:-)