Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A mai nap nálunk elég laza, remélem a holnapi is ilyen lesz.
Időnként beillesztek egy pár perces tornát is, hátha a mensi is megjönne már.
Hali!
Én is dolgozok, időnként leülök a géphez, megnézem.
Így jobban telik az idő.
Helló, bekukk. Valaki???
Köszi Erám, aranyos vagy! Igyekszem nem dolgozni ;)
SZiasztok!
Szép napot mindenkinek.
Csak bekukk,amíg kávézok,várjuk a védőnénit.
Mindenkinek kívánok sok türelmet,mert bizony,ez a babatéma egy türelem játék.
Keresztmami!Neked meg kevés munkát!Cupp!
De jó, hogy végre megint ennyit "kell" visszaolvasni!!!!
Cipike, üdv itt! És persze drukk!
Neked is Jó reggelt!
Szép napot mindenkinek!!
Nagyon nehezen viselem a várakozást. A babát, ma egy hónapja vesztettem el. Eddig is az adott erőt, hogy a doki azt, mondta, hogy az első mensi után kezdhetjük a következő inszem.-et.
Most úgy érzem, hogy az ég sem akarja, hogy babám legyen.
Szia!
A remény elúszott, így mostmár koncentrálok az inszemre, neked is drukkolok, ezerrel, mindig bízni kell benne. Üdv.
Szia! Bízom benne ez lesz a mi évünk!!
Ma már első nap, így hát tuti megint nem volt spontán az igazi.
szerintem, ha egy nő már felkészült arra h gyereket vállaljon és ráadásul a körülmények is alkalmasak, akkor nem lehet nem gondolni rá! Ha egyszer eldöntöttük akkor az befészkeli magát a tudatalattinkba, felébred az ösztön és akármit is teszel h elvont a figyelmedet, ugyanúgy rossz lesz amikor megjön!
Nekem volt előzmény rendesen, mégis hittem az első inszemben és a doki legnagyobb csodálatára össze is jött még ha nem is simán.
Pozitív gondolkodás pozitív dolgokat vonz be! Ha vmitől félsz akkor tudatalatt arra viszed az utadat!
Nyilván a tök pozitív emberekkel is történnek rossz dolgok, de sztem sokkal kevesebb mint az állandó savanyú pofáknak és ráadásul az optimisták jobban fel is tudják dolgozni a negatívumokat ami a későbbiek miatt nem mindegy.
Így van! És ráadásul a baba tuti megérzi h milyen körülmények között fejlődik és kihathat rá később is. Sosem tudhatjuk melyik próbálkozásra jött össze.
Rákosokkal is készült olyan statisztika h akik elhitték h meggyógyulhatnak meg akik nem ugyanolyan stádiumban hogyan alakult a betegségük és meglepő h aki elhagyta magát milyen hamar bele is halt, aki pedig küzdött lelkileg is olyan szintről jött vissza ami csoda!
Nekem pl még mindig nem adtak kiskönyvet (14. hetet tapossuk) mert annyira nem hitték h a 10. hétig is húzzuk és pont ma voltam UH-on a babó remekül van, gyönyörűen fejlődik. Egyszerűen nem voltam hajlandó elhinni, h nem maradhat velünk!
Szia!
Nekem 3 sikertelen insemem volt,következett a lombik,a korom(40),egy mióma műtét,és a 3 sikertelen insem miatt.
Az első stimulációs hónapban nagyon gyatra lett egy hormon értékem,a doktornő épp,hogy nem küldött el a bánatba,de közölte,ki merülnek a petefészkeim,nincs sok remény,gyógymód nincs.nem is lett petesejtem.
Szabi miatt kimaradt egy hónap,amit arra használtam fel,hogy helyre billentsem a dolgokat.MIkor közölték,hogy nincs petesejtem,és mehetek haza,teljesen padlóra kerültem,két napig meg akartam halni.Aztán elhatároztam,akkor is megmutatom,lesz kisbabám.
Fül akupunktúrára jártam,gyógynövény cseppet szedtem,és meditációs szöveget mormoltam,amiben előtte nem hittem.6 hét alatt a 20.4 hormon értékem levittem 12,6-ra(a meditációs szövegemben 13-t tűztem ki célul),a doktornő kétszer kérdezett rá,nem akarta elhinni,lett két petesejtem,megtermékenyültek,az egyik be is ágyazódott,sőt,úgy nézett ki,hogy osztódott is,de végül egy babó maradt,aki ma már több mint 8 hónapod csudi szép kiscsaj,és a család szemefénye.
Nem azt mnodom,hogy ha pozitívan gondolkodsz,akkor biztos sikerül,de sajna,a környezetemben is,és itt is sok olyan csajszi járt pórul,aki végig parázott,és negatívan állt a dologhoz.
.....szerintetek?
Annyit hallani arrol hogy befolyasolja a gondolat a jovot es a dolgok alakulasat.
Vannak akik azt mondjak hogy bizni kell abban hogy az aktualis honapba osszejon a baba. Ilyen pl a parom aki sokszor nagyobb remenyeket taplal es figyeli az esetleges jeleket. Es van a masik tabor aki azt mondja hogy nem kell vele foglalkozni es akkor osszejon.
En meg valahol kozepen vagyok ... nem is tudom melyik az egeszsegesebb, egyik vegletbol zuhanok a masikba. Nagy beindulas es lelkesedes az elejen, nagy varakozas a kozepen es nagy szomorkodas a vegen.
pedig mar megszokhattam volna a 2 ev (amiota probalkozunk) alatt ezt a helyzete .... de megis ott van az hatha MOST.
ti hogy alltok ezzel a dolgokkal? Mivel miden dolog az agyban dol el elosszor kivancsi vagyok ti hogy velekedtek ezekrol a gondolatokrol ... mert en mar azt sem tudom mit gondoljak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?