Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Jujjj, ez nagyon jó hír ám!!! Csak így tovább, hajrá!
Itt minden oké ... nagyjából (a többi a naplómban). Tudod, küzdök én :)
szia drága Borsám!
hogy vagy?
folyamatba van járok tornára és ma már kerékpároztam ez nekem nagy élmény ám!
Szia drágám!
Épp most ébredt Babika,így mennem kell. :-(
Mindig így járok veled. :-(((((((((((((((((
Óriás kutyust el kell altatni,nagyon a végét járja,csak sírdogál. :-(
Már egy hete halogatjuk....
sziasztok lányok!
szép napot mindenkinek!
igaz itt esik az eső.
Akkor tényleg marad a szobafogság :( Babkika meg tudja mi a jó: Anyával csavizni. Nézelődhet, ismerkedhet a dolgokkal, és a friss levegőn sokkal jobbat lehet aludni is. No, de mindjárt itt a tavasz (hehe), és akkor mehettek szinte folyamatosan, vagy legalább a kertbe kiteheted a kocsiban.
Tényleg, ezer éve nem kérdeztem, hogy van az óriáskutyusotok?
Ma nem is akartam vinni Babikát,igaz,reggel úgy kelt,hogy táttátáttá....Meg szokta a kis segge,hogy csavargunk.Tegnap előtt szegeden voltunk,tegnap itt makón csavarogtunk.
nekem kellene mennem APEH-hoz,de esik. :-(
Szia Erám!
Itt is elég nyomi az idő, de talán nem esik.
Akkor ma szobafogságban vagytok???
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Itt nagyon szomi az idő. :-(
Köszi! Igyekszem!
Neked meg pihi, bő folyadék, sok fehérje fogyasztás.
Ezek mind segítik a beágyazódást. Ja, és persze a pocaksimi.
Remélem sikerül nektek!!!
++++++++++++++++++++++
A varázsigét köszönöm!! Jó lenne, ha holnapra hatna.
Holnap elég stresszes napom lesz ( megyek vezetni), ha az sem hozza meg, akkor már nem tudom, mi hathat rá. Eddig még soha nem volt ilyen gondom.
Ha azt veszem, van egy "jó" oldala is, hogy késik, így mire eljutok a következő inszemig addigra a forgalmi vizsga is meglehet.
Nem tudom. Nálunk még nem esett szó a merionalról. Lehet, hogy ez orvos, vagy intézmény függő.
Nekem csak egy Uh volt az első inszemnél is, az is a 11.napon. Akkor volt 1db 20mm és 1db 13mm tüszőm. Egy baba lett belőle, de csak 8 hétig marad velünk.
Remélem, most legalább 2-3 tüszőcském lesz.
Csak valaki varázsolni tudna egy mensit.
az igaz hogy manapsag mar sokkal tobb lehetosegeink vannak mint mondjuk a szuleink generaciojanak.
Habar en sem olyan egyszeruen fogantam. Anyukamnak 18 eves koraba egyszeruen eltunt a menstruacioja.... csak ugy nem volt tobb ... persze nem igazan tudtak mi okbol, nem leven ultrahang, tehnologia, stb. ... csak a tapintos vizsgalat letezett a dokiknal.
Mar nagyon el volt szomorodva hogy nem lesz gyereke soha ... ezert titokba minden honapba bekapott egy injekciot ... azert titokba mert ez az akkori rendszerbe, politikai helyzetbe nem ment olya egyszeruen.
Mivel jel nem mutatta hogy elmarad vagy sem a mensi egy alkalommal a fogorvosnal rosszul lett ... es az csak annyit mindott neki "holgyem on nem terhes?" ... es biza az volt ... elment a nodokihoz es mar a 4-ik honapba volt ... azaz ott voltam ... a doki ratette a hasara a kezet es azt mondta "erzi, ez a feje lehet, nemsokara meg kell mozduljon".
ezt a tortenetet az anyukam konnyek kozt meselte mikor bevallottam neki nagy problemainkat .. es hozzatette hogy ha akkor sikerult akkor most biztos menni fog.
persze ra 2 evre jott az ocskos is.
na de ezt azert irom le nektek hogy fel a fejjel.
bocs hogy hosszan iram.
Ha megjönne a mensi, akkor a 3. napjától kell szednem a Clostilbegytet 2x1-el 5 napig. Közebe én szedni akarom még a barátcserje kapszulát (ezt most is szedem) és egy homeopátiás szert is (ovaria comp). Meg iszom majd a cickafarkfű teát.
Elvileg a 10. napon kellene Uh-ra menni, 11.napon lenne este az Ovitrelle injekció és a 13.napon lenne az inszem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?