Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
így van mi is ezt szeretnénk, több gyereket terveztünk de nyilván egynek is örülünk ha úgy alakul, csak neki ne legyen baja!
csak nem lesz olyan kegyetlen a sors!
Neked pedig továbbra is szorítok!!!
hát nagyon erősen igen, mert most a vérezgetés méhszájeredetű és félek nehogy amiatt legyen
azért is volt ilyen sürgős a baby, mert nem tudják megmondani h 1 vagy 10 év múlva jön vissza úgy h akkor már nem menthető a méhem
Köszönöm szépen, szurkoljál is mert most nagyon izgulok
hát ez is rák, szó volt megelőző sugárkezelésről, de aztán a második műtét olyan jól sikerült h nem volt rá szükség.
egyébként a baba-projektnek köszönhetem h kiderült, ugyanis a cytológia nem indokolta a részletesebb vizsgálatot, csak az egyik ismerős doki (meddőségi) javasolta h vizsgáljuk ki ezt baba előtt mert azt mondta méhszájseb is okozhatja h a katonák nem érnek célba.
Anya szülésznő ezért jobban odafigyeltek, vagyis több véleményt meghallgattunk, nálam sajnos hajszál híjja volt nem lett áttét, elég előrehaladott volt pedig tünetet nem okozott
nekem is in situ carcinomám volt, bár sajnos nekem egy műtét nem volt elég, így egy nagyobbra is szükség volt. ezek után nálam kizárták a természetes úton való teherbeesést, de az első inseminatio sikeres volt! :)))
Most nagyon izgulok, mert vérezgetek és ez nem sok jót jelent (14. hetet tapossuk) méhszáj eredetűen
Még most lesz az első rákszűrésem azóta csak nem tudják levenni amíg vérzek
Köszi csajok, csak ma nagyon ledöbbentem ezen....:-(((
kovgiran!Nagyon drukkolok nektek, és nem csak a babásodáshoz hanem ahhoz is hogy jók maradjanak az eredményeid, vagy még jobban javuljanak!!!
Azóta minden okés volt: P2.
Előtte: P4, CIN II-III, HPV 31.
Sajna bújtam abban az időben a netet, azóta nem olvasgatok ilyesmiket mivel totálisan pesszimista lettem tőle. Bár sok igazság is volt benne. Már kezdek optimistábban élni és nem foglalkozni vele, félévente azért megyek rákszűrésre.
Szia Cipike75!
Igen majdnem egyidősek vagyunk, én 77-es vagyok.
Igazából a korom miatt nem aggódok, van már egy 11. éves lányom, aki gyógyszer után 2 héttel megfogant, aztán azóta semmi......
Viszont mivel conisatiom volt másfél éve (méhnyakrákra utaló sejtek voltak jelen a szövettanban)és így nem tudom meddig van még esélyem a teherbeesésre, így akartunk mielőbb elindulni, hiszen spontán 11 éve nem történik semmi. (11 éve nem védekeztünk), persze a párom is egy és ugyanaz.Így remélem ez a mi évünk lesz! Amúgy nőként ezen a világon miken kell keresztül mennünk!!!!
Mindenkinek szurkolok és HAJRÁ-HAJRÁ!!
Jöhet egy kis aranygaluska ;) nyitom az ablakot ... tudok érte cserébe némi káposztás lepényt.
Csak tessék kapaszkodni, embrikék, ügyesen, és okosan.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?