Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Megy majd apósékhoz a kertbe, hegybe:-D
Én meg szabad leszek, de jó is lesz mert jön a tesó:-)
:-DDDDD
Jó is az főleg munkaidőben:-)
Szia!
Köszi jól:-)
Benő alszik éppen ,de mindjárt fel is ébred szerintem:-)
Szia Chris! Üdv Benőkének is :)
Hogy vagy???
Decemberben volt a missed ab miatt a műtét. A doki, azt mondta, hogy az első mensi után kezdhetjük a következő inszem.-et. Már meg van a gyógyszer is, csak a mensi-t várom, hogy elkezdhessem szedni.
Lehet, hogy korai, de ha a doki szerint lehet, akkor miért ne. Egy újabb remény, hogy pocaklakóm legyen.
Szia Jenny, üdv itt! Hajrá, és gyere, amikor csak tudsz mesélni, dumálni, ilyesmi ... általában nem túl kötött a téma ;) Lelkizésben nagyok vagyunk!
Mikor mész????
Szia jenny!
Üdv közöttünk!
Sajnálom,hogy elvesztetted a babádat. :-(
Szorítunk,hogy most minden rendben legyen!
na,én lépek,dolog van.
Pussz mindenkinek!
Sziasztok!
Csatlakozhatok?
Nekem októberben volt már egy inszem., ami elvileg sikerült, de a baba elhalt a 8. héten. Most készülők a második inszem.-re. Bízok benne, hogy ez most tényleg sikerül!!!
Nemnemnem, a munka megvár, maradj, lógj egy kicsit, jár a pihenés Neked - nem kicsit.
Nagyon izgalmas ez a drót téma, és tényleg látványosan ügyesedsz. Jön a nyár, és a szép dekoltázsok - jöhetnek a szebbnél szebb láncok, medálok, gyűrűk, csatok satöbbi, fel sem tudom sorolni.
Jajaja!
És most is itt ülök,ahelyett,hogy csinálnám a dolgom. :-( De megyek mindjárt vasalni,csak rendelgettem az ékszerekhez ezt-azt.
Most nem csinálom,mert elfogyott a drótom. :-( Pedig olyan videókat találtam!Muszály lesz megcsinálnom.ÉS találtam betű sablont is,így mostmár bármilyen betűt meg tudok majd csinálni(remélem)
De remélem,hétfőn-kedden megjön. :-)
Amíg alszik, legalább tudsz valamit csinálni ;) Elnyomja a finom kakajó, így Anyának van egy kis nyugija.
Látom, a gyöngyözésben nagyonnnnagyon fejlődsz, gratulálok!
Szió!
Meg vagyok,köszi.
Nem nagyon jutok ide sajna.
Babika alszik.Most ez a legújabb,hogy reggel 7-8 között ébred,kakaózik,aztán visszaalszik 10.-10.30ig,13-14 körül megint alszik egy órát,másfelet,este 6 körül fél-egy órát.Este viszont van,hogy 21.30-22kor alszik el.
Jó reggelt!
Binító!
Nem túl kellemes,de nem is annyira vészes!Feszít,ahogy töltik fel a petevezetéked azzal a valamivel,akkor gázosabb ,ha el van záródva.
Kitaláltam,(mert ollllyan okos vagyok :-DD ),hogy babára vársz.Kívánom,hogy mielőbb teljesüljön az álmod!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?