Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A mensi még mindig sehol, csak a hasam görcsölget. Már 30 napja nincs velem a picur.
Ha így haladok, akkor ebben a hónapban már nem lesz meg az inszem., pedig annyira vártam.
Én annó örültem az első inszemnek, mert végre történt valami, és nam csak "vagtában lövöldöztünk" :)))
Igazából annak örültem, hogy lesz esetleg 3 inszem, és ha nem sikerül, akkor lombik. Tehát VAN LEHETŐSÉG, a mai világban már. Van esély azoknak, akiknek ki tudja ,miért nem sikerül.
És ettől mi nem vagyunk kevesebbek. Mindegy hogy jön össze a baba, csak jöjjön!!!És legyen mindenki boldog vele.
ezért is írom mindenkinek h ne várjon a kivizsgálással mert az nem árt! nekem sem sikerült teherbe esni és jobb is, h előtte nem jött össze mert ha terhesen derül ki, akkor az nagy gáz lett volna! Pedig már mi is a második év végén jártunk!
arról nem beszélve, h ez sokkal rosszabbul is alakulhatott volna, ha nem veszik észre, márpedig azért vették észre mert részeltes kivizsgálást kértem!
Drukkolok mufurc77!
Mi már megbeszéltünk mindent a dokival, megvan a gyógyszer is. Csak a mensi várat magára, hogy kezdjük a 2. inszem.-et.
meg varon / nem varom a mikulast ... titkon remellem nem lesz belolle semmi
az elso ciklusnapon kell felhivjam a dokit hogy kezdjuk az inszemes (elso)beszelgeteseket - gyogyszererket.
varom is meg nem is ... hatha nem lesz ra szukseg es megtrefal a sors .... most epp cicifajas es tarsai ... ami szokott mensi elott ... de azert meg remenykedek ... naptar szerint holnapra varhato a mikuals ..... hatha megse jon.
Sziasztok Leányok!
Csak beköszönünk, lassan visszatérek a régi kerékvágásba, amennyire ugye lehet...
Puszi mindenkinek és üdv az újaknak!
SZiasztok!
örömhír!
Ma hajnalban 4.30 órakor császármetszéssel megszületett Szalma Viktória,Lívia (s700) fórumtársunk kislánya.Súlya 3410gr,magassága 51cm.Anyuka és babuci jól vannak,jelenleg pihennek. :-)
Jó reggelt!
Csak beköszönök.
Szép napot,kitartást mindnekinek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?