Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
CSAK AMIATT KÉRDEZTEM, MERT AHOVÁ ÉN JÁROK, TEGNAP VOLT EGY LÁNY UH-N, ÉS HALLOTTAM, AHOGY MONDTA A RECEPCIÓSNAK, HOGY HÉTFŐN MÉG EGY UH, AZTÁN SZERDÁN INSZEM!!!
ERRE MOST TE IS EZT ÍRTAD, ÉS GONDOLTAM TÁN NEM TE IS ODA JÁRSZ AHOVÁ ÉN????
:)
KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT!!!
MÁR EL IS KEZDTEM INNI...REMÉLEM MÉG HATÁSOSABB LESZ ÍGY A TÜSZŐÉRÉSEM!!!
Szia!
Ma felhívom a dokit, azt mondta, ha megjön, mindenképpen hívjam fel. :-)
Sziasztk csajok!
szabani:az inszem tényleg nem fájdalmas,a hsg sokkal rosszabb!Ne félj!:-)
Jucitot:állami intézményben az inszem ingyenes,"csak" a gyógyszerekért kell fizetni.Nekem csak a gyógyszerek kerültek 45ezerbe első és második alkalommal,most a harmadiknál emelt dózist kaptam,így +12 ezerrel többe volt,vagyis kb 57ezer.ezen felül magánban voltam uh-n kétszer,az ismét +12ezer.
skrisin:szerintem nyálkahártya volt.Valszeg szépen megvastagodott és úgy vált le.Nem görcsölsz kicsit jobban,mint szoktál?ha igen,akkor szerintem ne aggódj,ez lesz az oka.De ha más furcsaság is van,vagy aggódsz,menj el dokihoz,megnéz!
Hajrá mindenki!
Szia, remélem azért jól vagy!? Nekem az első inszem nagyon rossz emlék, kellemetlen volt, és utána a hasam is fájt, szinte egészen addig, míg piri meg nem jött. Múlt héten pénteken volt a második, az pedig egyáltalán nem fájt, valami másfajta katétert használtak, és a hasam sem fáj. :-D
De ez teljesen egyénfüggő. Szerintem. Én a legrosszabbra készültem az elsőnél, és legalább nem ért váratlanul, hogy rossz volt. Ne izgulj, ne paráztasd túl magad! Én hajlamos vagyok rá. A másodiknál is mire be kellett mennem, már majdnem kitaccsoltam :-) Aztán nem is fájt!! :-D
én már mindet kipróbáltam a-z-ig, de semmi nem használt.
Már milliomos lennék ha visszakapnám azt a pénzt amit ilyenekre költöttem :)))
Igen, nekem nővérem mesélte, neki meg az anyósa, hogy szó volt erről.
Én ma akartam is kérni időpontot kineziológushoz, de csak november közepétől ér rá:S
És most nekiülök, és keresek pszichológust, de most komolyan... Ha ezen múlik...
Nekem van Horváth Ilona szakácskönyvem, aminek az elején fel van sorolva egy csomó kaja, hogy miben mennyi fehérje, szénhidrát, stb. van. Ha jól emlékszem ott a diófélék szerepelnek még, amiben több is van. A legmagasabb fehérje tartalommal a tökmag bír, 33,9, de a mandula és a földimogyoróban is 27-26 az érték. A szárított vargánya gombában 38.3, a bab, borsó, lencse is 20 fölötti, és a sajtok is jók, azok is 25-30 közötti értékekkel rendelkeznek. Természetesen a szárított tojásfehérje a legmagasabb, 73,4. A tejpor is sovány 37, a zsíros 25,5.
NAGYON SZURKOLOK NEKTEK!!!!!!!!
Sziasztok Lányok!
Hétfő óta nem dolgozom. Holnap megyek a nőgyógyászhoz. Remélem minden rendben van a picurkánkkal. Mivel itthon vagyok, van időm megnézni reggelente az RTLklubbon a Reggeli műsorát. Abban volt szó a meddőség pszichés okairól. Egy pszichiáter beszélt, nem nőgyógyász, és azt javasolta, hogy ne a pszichológus legyen az utolsó, ahová bárki elmegy. Sajnos igenis nagyon nagy befolyása van a lelkiállapotnak a termékenységre, és ne szégyelljen senki ilyesfajta segítséget kérni.
VFanni01 köszönöm a válaszodat.
Bár nem nyugodtam meg. Ha valaki úgy gondolja, hogy megosztaná velem a tapasztaltait, szívesen olvasom. Bár tudom, hogy ez a fórum nem erről szól. Azért köszönöm a lehetőséget.
Sziasztok!
Bocsánat, hogy így betolakszok a fórumotokba, de szükségem lenne a tanácsaitokra. Nem akarok gusztustalankodni, csak megijedtem, ezért légyszi válaszoljatok valamit.
Ez az első hónap, hogy closti+pregnil stimulálásom volt. A 16. naptól szedtem duphaston tbl-t. Ma van a 34. napon, negatív menoteszttel. A doki javaslatára ma reggel már nem vettem be a duphastont. A problémám a következő: kb egy fél órával ezelőtt kevés vérzés kíséretében "kipottyant" belőlem egy 6,5cm hosszú, szabálytalan alakú szövetdarab. Gondolom ez a méhnyálkahártya. Miután most stimuláltak először, nem tudom, hogy ez normális e, esetleg nagyobb mennyiségű vérzésre kell ilyenkor számítana? Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok, köszönöm csajok!
Eldöntöttük a férjemmel, hogy belevágunk a 3. inszembe, de ez lesz az utolsó. Úgy tudom ennyi a minimum a lombikhoz. Meg is fogom mondani a doktornőnek, hogy ez lesz az utolsó, és ha ő nem, majd megcsináltatjuk máshol a lombikot.
Almendra, szorítok, hogy abból az egy petéből kisbaba legyen!!
Szandi, a cickafark teát a méhnyálkahártya erősítésére kell inni, peteérésre meg a palástfüvet meg a citromfüvet.
Cate, hajrá, a 3mas a kedvenc számom, biztos sikerül!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?