Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Most beszéltem a dokival és azt mondta,hogy nagyon határeset a 4.nap,de menjek be UH-ra és akkor többet tud mondani.De ha egyszer jön a hétvége és csak hétfőn tudok menni akkor mit csináljak?Ja és hétfőn pedig mennem kell a munkaügyibe reggelre és most azon parázok,hogy mennyit kell ott lennem és odaérek-e dokihoz UH-ra.
Az elsőnél még én is nagyon lelkes voltam és biztos voltam benne,hogy csak egy kis rásegítés kell.De most,hogy a 2.sem sikerült nem tudom miben kellene bíznom.....
Hát igen.. sajnos nem lehet tenni semmit!
nekem mikor kiderült hogy nem sikerült az első, hát egy világ omlott össze bennem!olyan érzést éreztem amit még doha!Nem tudtam hol a helyem, hová tartozom,és hogy álmodom -e vagy ez a valóság?
4 napig volt nagyon rosz!!!!!!persze az is hogy miért én? miért miért? másnak miért jön össze? az állam miért az abortuszt támogatja(bár én úgy hivom hogy kaparás)mert szerintem ez a neve lehet szépiteni de ez a neve!vagyis ez is a neve...
Valahogy én is így vagyok ezzel! Az első inszemre olyan lázasan készültem, biztos voltam benne a lelkem mélyén, hogy sikerülni fog. Mert én is lehetek szerencsés egyszer az életben. Aztán mégsem, jött az óriási nagy pofára esés...Ami nagyon sz..rul esett!! Jó tanulság volt!!:-((
Most valahogy teljesen másképp érzem magam, parázok megint, de nincs bennem olyan izgalom, a biztos érzés...Lesz ahogy lennie kell, úgysem tudom megerőszakolni a természetet...
nekem meg szinte nem is fájt a hsg!
nekem a menstuációs fájdalom sokkal roszabb mint a hasg volt. pedig nekem röntgenes volt.
ne félj!nem lesz gond. jó kezekben leszel!!!!!!és sikerülni fog a baba neked is!
Ma reggel hősiesen beadtam magamnak az utolsó repi szurit!!! :-D
Apa már a hír hallatán rosszul volt...:-DD És amit tegnap az asszisztens néni belém vágott belilult!!
Czinke, mizujs Veled? Túl vagy az inszemen?? Hogy érzed magad?
Én este 7-re megyek, para megint ezerrel!!!! De legalább most már tudom, mire számítsak!!! :-/
Sziasztok!
Hát mára megjött,de azért teszteltem.Persze megint semmi,ez volt a második.Ma felhívom a dokit,hogy csak kedden tudok menni a 4.napon az még jó lehet-e?Szerintetek?Most jön akkor a 3.inszem.
Nagyon mérges vagyok a tehetetlenségtől és nem tudom mi nem volt jó már megint.20 millió volt a spermaszám,gondoltam abból egy csak megtapad.Dehát nem....:(
Szia!
Jajj... nekem olyan rossz volt a hsg, hogy inkább nem mondok semmit:) Nem mindenkinek fáj, de azért legyél felkészülve:) És ha rosszul levős vagy, akkor azért egyél valami keveset előtte. Nekem délben csinálták meg, és egész délelőtt nem ehettem semmit, na a vizsgálat után egyből lezuhant a vércukrom és az ájulás szélére kerültem.
De remélem nálad minden rendben lesz:)
Jajj te szegény mennyi baj gyötör.
Beágyazódásig szerintem is mehet. Hát ez a kúpot meg nem tudom, jó lenne szakembert megkérdezni...
hát nekem nem múlik ez a hólyagfertőzés! szur az egész hógycsövem!
most elmentem dokihoz irt nolicint s-t.. De ő aztmondta nem lehet szedni terhesség alatt(ezt multkor mondta) most mentem és mivel mondtam hogy krizsa szeint beágyazódásig lehet szedni . most ő is igy gondolja hogy addog lehet!!!!!!!szerintetek?
most hüvelygombám is lesz ugy érzem!!!!!!de ultrogestannal szedhető a hüvelykup?
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?