Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Drukkolok én is mindenkinek!!!
Annyira jó lenne, ha mindenkinek sikerülne most októberben, és nyitnánk egy babás fórumot!!!:))
Én holnap megyek uh-ra, és ha minden rendben, és érnek tüszők, akkor a hét második felében inszem.
Köszi csajok a drukkokat!
Holnap megyünk,délután meg pihizek.Kedden már munka.
Szabani,általában szerintem szoktak csinálni 3-4,vagy akár 5 inszemet is ha nem indokolt azonnal az lombik.
Ha 5 inszem nem sikerül,szerintem már érdemes lombikra menni.
Ma nem teszteltem, és egy kicsit jobb is a kedvem. Nem fogok tesztelni, talán csak szerdán, ugyanis nekem az a 14. nap az inszem után.
Minek keserítsem magam előbb.
Szorítok mindenkinek!!!!
Így van,csajok!Mindannyiunkak sikerül!!!Csak az a kérdés,h első,második,vagy harmadik inszemre!De sikerül!!!
És akkor mg ott van a sok reményt adó példa,akiknek lombikkal,vagy miután letettek a babáról,spontán!Szóval van itt remény elég!Kitartás!(ez nekem is szól) :-)
Ne keseredj el, lehet tényleg túl korán teszteltél. Tudom jól, hogy mit érzel, de nem szabad befordulnunk, depresszióba zuhanni...Erősek vagyunk mindannyian!!! Tudom, hogy könnyű mondani, dehát csak így tudunk "talpon maradni" ha itt egymást biztatjuk, hiszen igazából Mi tudjuk mit érez a másik, akik keresztül megyünk ezen a küzdelmen! Aki nem éli át ezeket a dolgokat, amiket Mi, fogalma sincs az egészről!!!
Nem is tudom mit mondhatnék még Neked, próbálj megnyugodni, nekünk is sikerülni fog...:-D
sziasztok
megbeszéltem a féfjemmel,és még az-nap a dokival mégegyszer nekivágunk a 2. inszeminácionak,ma kiváltottuk a gyogyszert,injekciot----------------------------------hétfön indul ismét a closy kura
Sziasztok!
Ma, 10dpo-n teszteltem egy szép nagy negatívat. 25ös érzékenységűvel. Tudom, még korai, de nagyon úgy érzem, hogy ez megint nem sikerült:( Valamiért úgy gondolom, ha lenne ott valaki, akkor már kimutatná. Egy csomó helyen olvasni, hogy a nemvárt napjánál előbb nem mutatja ki a teszt, de én meg ezer másik ellenpéldát tudok mondani:(
Teljesen reményvesztett vagyok, de a legjobb szó erre, hogy totál tehetetlennek érzem magam:( Miért nincs valami bajunk???? Akármelyikőnknek! Még az is jobb lenne mint ez. Vagy mondanák azt, hogy nem lehet gyerekünk, és akkor pont, elfogadnánk, nem küzdenénk kínkeservesen, nem zuhannék hónapról hónapra rendszeresen depresszióba:(
:-)
köszönöm szépen!
Próbálok hinni,bízni,h MOST!!!MAjd meglátjuk...:-)
Sziasztok Csajok! Megjöttem az inszemről. És képzeljétek el, hogy most egyáltalán nem fájt. Teljesen olyan volt, mint egy vizsgálat. Valami másfajta katétert használtak, mint eddig. Megdicsérték Apa mintáját, és a nyálkahártyát is :-D Viszont amin kicsit sokkot kaptam, amikor elkezdődött az egész procedúra, azt mondja a doki az asszisztens csajszinak, hogy túl hátul van a méhszáj, és előbbre húzza!!!!! Micsodaaaaaaaa???!!! Mire megkérdeztem, hogy az fájni fog-e, addigra már meg is volt...
És a változatosság kedvéért most én is Crinone-t kaptam. Tök jó, hogy itthon van kb. 6 doboz utro!
Most következik a két hét várakozás!!!
köszönöm!!!!!
Sajnos még nem sikerült!!!!!!!pedig úgy csip mikor pisilek.. meg akkor is ha nem...:(pedig 3. gyógyszert kaptam remélem ez segit!
igazából fertőzést a wc-ből kaptam el!olyan csobbanos wc ből..
wwwww!
Remélem sikerül meggyógyulnod, szívből kívánom, hogy ne legyen semmi gondod!!
Szabani! Tényleg egyénfüggő a HSG érzése. Nekem szerencsém volt, mert laparoszkópos tükrözéssel egybe kötve csinálták, így végig aludtam az egészet. Nekem endometriosisom van sajnos, pedig átestem a 6 hónapos szurikúrán is, ami 9 havi mensesmentes állapotot hozott számomra. Csak azt tudom javasolni én is, hogy inkább rosszra készülj, mint semmire.
Egyébként nekem sikerült az első inszem, szerencsés vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?