Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Ez nagyon jó. Januártól itthon én is új nőgyógyászhoz megyek... Remélem a Kaáliban nem kell lecserélnem az orvosom.
Az a probléma amúgy, hogy nem igazán merem megkérdőjelezni az orvosaim munkáját, és nagyon lehetőség, idő sincs arra (hacsak nem fizetek ezért is külön konzultációs díjat:S), hogy nyugodtan feltegyem a kérdéseimet, elmondjam a kétségeimet, hogy meg tudjanak nyugtatni, és bízni tudjak az orvosokban...
Sziasztok!
Lányok, egy egyszerű kérdés, Ti megbíztok az orvosaitokban? És ezt most a szakmai és személyes dolgokra értem. Mint orvos és mint ember. Meg vagytok elégedve teljes mértékben?
hát tényleg nagyon fura dolog!!!!!megmagyarázhatatlan!én még sosem estem teherbe!és azthittem hogy azoknak könyebb akik voltak már kismamák mert ők legalább tudják hogy teherbe tudnak esni.
nehéz nagyon,és felfoghatatlan. én aztsem értem mikor lombik sem sikerül valakinek. van hogy a 4. lombik sem.
nem értem a baba miért nem tud beágyazódni!egyesen meg minden évben a szülőszobán ülnek....
4 lombik 8 baba.. 8 baba nem tud beágyazódni?annyira hihetetlen!!!!!!!!!
miért van ez?
pedig akik itt vagyunk ezen a fórumon annyira örülnénk a kétcsikos tesztnek és ha már a karunkba tartanánk.. és nem navalyignánk a túlsúly miatt ,vagy hogy mennyit hizunk,vagy hogy nem tudunk lehajolni a pocak miatt...
engem is fel tud idegesíteni. főleg hogy most tudom nem megyünk inszemre 3 hónapig esélyünk sincs a babára!
Hajár lányok, ne adjátok fel!!!
Anikó8383 ne keseredj el, haladni kell, tudom megy az idő, de fogd fel úgy, hyog ezen is megpróbálnak segíteni, kapott gyóygszert, aztán megvizsgálják még a párod, alakulni fog meglátod!!!
Csak ezt a fránya időt kell legyőznünk valahogy.
Igen az elmúlt 2 hónapban 1 sikerünk van!
HÁt én sem nagyon hallok sikerről.
Ahová járok, szóbeszédből is, április óta egyet tudok ,a kinek az 5. inszem sikerült 3-as ikrekre.De nem tudom azóta mi lehet vele.(úgy hogy minden hónapban sokszor ott ücsörgök, és egyet hallottam)Inkább mindig csak sírás van.Hát igen a meddőségibe akik járnak, nem a rögtön teherbeesek úgy is kategóriába tartoznak.Sajnos.
aranyos vagy, hogy ezt mondod. Hát így legyen!!!!
Fájdogál a derekem, megyek pihenek egy kicsit. Amúgy éreztem, hogy valami baj lesz!!! Kicsit később még feljövök.
ha annyira lassú lenne nem csináltak volna inszemet. hidd el!!
jaj és iylenkor szokott sikerülni mikor annyira nem hiszel benne:)
én az első inszemben hittem és nem sikerült. 2 ban nem annyira de az sem:(
Szia,
ne keseredj el. Attól hogy lassúak még nincs veszve semmi. Mit mondott az orvos?
A FER 14 sztem fog segíteni. Mi most szerdán megyünk kontrollra a 3 hónapos FER14 kúra után, majd mondom hogy mi lett az eredmény, használt e? Bár sajnos nálunk más probléma van a spermákkal, nem a lassúsága... Arra viszont nincs gyógyszer...
Igen megcsinálták. Annyira elkeseredtem, nem tudom, hogy mi tevő legyek!
Azt sem tudom, hogy ez egyáltalán megtud-e gyógyulni és sikerülhet-e legközelebb! Mi van ha nem - Lombik???
Sziasztok!
Most jöttem haza a 2. inszeminációról. A páromnál gond van,nem eléggé gyorsak a spemák!!! Így tuti, hogy semmi esélyünk nincs arra, hogy most sikerüljön!!! Írt fel az orvos neki magnéziumot és fer14-et! Elvagyok nagyon -nagyon keseredve!!!!
Mi lesz velem/velünk!!!
köszönöm a választ!
még annyi kérdésem lenne,hogy kaáliban pesten nemtudja valaki hol tart és mennyi idő mire betesznek lombikra? igaz hogy 1 évet kell várni? szóltam a dokimnak hogy mostmár irjon be lombikra.. aztmondta majd beszélünk személyesen róla...
sajnálom. nekem sem sikerült a 2. inszem.és most háát nem azért de itt az inszemesek közt már rég sikerült bárkinek is! most rengetegnek nem sikerült. a lomnikosoknál pedig az elmúlt napokban elég sokaknak sikerült!én már a lombikot várom!!!!!!de még 2 inszemen túl kell legyünk ahhoz!
igy kb március és áprilisban megyek inszemre megint, és remélem még az idén be tud tenni lombikra..
Nagy szivás ez az egész!!!!!!!
sikerült itt egyáltalán vkinek?????????????????????????????????
Persze lehet mondani, hogy nem a korom, könnyű legyinteni.De szerintem logikus magyarázat, azt senki nem tudja milyen állapotba vannak a petesejtek.És ha már nem jók, ha már az 1millióból, nemtom csak 10%-a jó?
HIába vagyok 32.
HInném én hogy nem ettől van, de akkor mitől?
leginkább csak azt akarom hinni, hoyg egyszer nekünk is lesz,csak lesz egyszer!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?