Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
köszi!
hát akkor holnap a 16. napom korai tán a laborhoz?
Bár ez csak akkor, ha tényleg a 21. napon volt csak peteérés.De ha 22. akkor meg még kevesebb.Mindegy.
meglátjuk holnap.
rlibertas!
Nagyon szurkolok Neked, remélem babád lesz Neked is!!! Annyira jó lenne!!!!
Lehet a teszted nem tökéletes, és ezért nem mutat semmit. Nekem is halvány volt az inszem utáni 15-ödik napon a csík a teszten.
Czeizel Endre 9 hónap c. műsorában azt mondta, hogy a HCG-t a szervezet kb. a 15-ödik nap után kezdi el termelni, hiszen akkortájtra ágyazódik be a megtermékenyült petesejt. Hüvelyi UH-n már sejtetőlegesen látszik, Nálam is azt írták, hogy petezsák sejthető. Igaz addigra én már 3 hetes terhes voltam, az inszemhez viszonyítva. Egyébként 5 hetes, mert ugyebár az utolsó mensi első napját számolják ilyen esetekben is.
SZORÍTOK MINDENKIÉRT!!!
Murber Doktorhoz kértem, ő vállal , de lehet hoyg akim ár jár hozzá annak más időpontokat ad, nekem dec.9 reggel 8 lett.
Remélem nem lesz már aktuális nekem.
Kezdek megint remélni.
szia
melyik doki ment el? és mennyire közeli időpontot kaptál? nekem is lassan be kell, hogy jelentkezzek újabb konzira és már azon agyalok, hogy holnap kérek időpontot, mert úgyis csak 2 hét múlva kell mennem és így talán időben fognak fogadni. :)
olvastam, hogy 3. héttől 5-és 50 közt van a HCG értéke.NA már most ha tesztem 25-s, ha nekem még nincs annyi nem mutatja.
Na mindegy asszem holnap megyek ha tudok.
Bocsi csajok, látom magam körül forgok itt a fórumon is, de megőrülök már!
Bocsánat!
Bár ha nem találnak babára utaló nyomot, és norkolutot felírja, amitől megjön majd, még akkor is eldönthetem itthon önkényesen hogy szedem e vagy várok még.Veszteni nem vesztek.
CSak a lelkem hogy bírná, hogy ott is negatív.
Ez kb. a 15. napom lehet ma a peteérés után.Gondolod, hogy holnap már mutatná de ma meg nem?
Minden esetre amíg nem történik valami, 2 naponta tesztelek.Ez a terv.
SZERINTETEK? MENJEK HOLNAP DOKIHOZ?VAGY KORAI?MAJD JÖVŐHÉTEN HA MÉG NEM JÖN MEG ADDIG?
Köszi a szurkolást!
Hát lányomnál a peteérés után 16. napon.Nagyon halványan.De másnap is teszteltem akkor és akkor is csak ugyan olyan halvány volt.
Még áltatom magam, úgy kevésbé fáj.
Kértem időpontot az új dokihoz, aki átvesz minket.
Szívem szerint rohannék holnap az SZTK-ba hogy nézzenek meg, meg 1 labort is.
Szerintetek a labor vérből pontosabban vagy hamarabb kimutatja? ha a vizelet ma még nem tudta kimutatni?Vagy azzal is jobb ha várok jövőhétig, vagy péntekig?
LEhet ha holnap megyek nőgyógyászatra, elgalább megnézik baj az van e.Esetleg másnapra , csütörtökre hív be laborra,az is mondjuk még 2 nap.
Szia. Az injekcióba van még kb 1 teljes adag! De nem lehet kihúzni a végét, sehogyan sem! A "rlibertas" is írta, hogy Neki sem jött ki az utolsó adag, pedig látszott, hogy van benne!
Én nem tudom igazából, hogy miért nem jött ki-majd csütörtökön megmondja az orvos! És ha kell, akkor majd ír fel újat.
Hajrá, mindent bele!!!
köszi hogy reagáltál, minden kell nekem, senkivel nem tudom emgbeszélni.
Kislányom most beteg, hasmenése van .Így nem merek vele elindulni rendelőbe:) de remélem holnapra rendbe jön már oviba lesz és akkor megyek.Nem várok sokáig.MEgőrülök már.
Nem bírtam tovább, teszteltem ma reggel is egyet, ez is negatív:(
Ez a 36. napom.
Félek ez már nem hazudik, ha holnap lenne pozitív, akkor már ma is szerintem.És a beágyazódásnak biztos el kellett kezdődnie már.Szóval mutatnia kellene.(úgy értem akkor is, ha a 21. napon volt peteérés)
Félek valami orbitális gond van.Persze lehet csak simán ez van és nem lesz gond.De baba nincs szerintem ez már tutti.
Dokim kiesett a sorból, sajnos nagyon beteg nem fog már dolgozni(szíve).Az asszisztense azt mondta ma hívtam, hoyg átvesz minket egy doki, de oda sorbanállás van, időpontot is már csak december közepére adnak, vagy lehet már csak január lesz belőle.ÉS amúgy mindent elölről kell nála kezdeni, kivizsgálások, labor...és utána lehet inszem.
HÁt addig meg semmit nem lehet szedni.Felügyelet nélkül nem is igen akarok closty-t sem, mert volt már sokszor cisztám.
Ennek egyetlen okból örülök csak, hogy 3 év után végre egyszer még megnéznek rendesen mindent,labor cukor minden, hormonok...a ciklus adot napjain.Aztán vagy minden ok, vagy tán végre kiderül a hibás.Viszont azt sem tudom most mikor fog megjönni, elúszik minimum 2 hónap ha nem több.Egyáltalán mire az új dokival egyenesbe érünk.
Borzasztó.
És akkor még csak remélhetem, hoyg nincs bajom most.
A héten elmennék akkor Szakrendelésre, akárkihez, gondolom úgy is elküld laborba...meg megvizsgál, mint más is tenné.Aztán derüljön ki mi nincs, mi van.Utána rögtön hívom az újdokit időpontért.Bejelentkezem.Legalább az meglegyen.
:( eléggé kész vagyok.....nem remélek már.
Sziasztok.
Nem szabad senkinek se feladni!
Aki azt akarja, hogy ne jöjjön meg küldjétek át nekem, mert ez a fránya nem akar megjönni, hogy elkezdhetnénk az inszeminációt.
utrogestant én is szedtem és clostit is. ekkora késéstnem csinál egyik sem! pedig nekem 30 napos a ciklusom és van peteérésem is. most utrot letettem másnap megjött a piri. ugy hogy én babára gondolok hogy attól késik neked!
mikor tesztelsz megint?
az a helyzet,hogy ugye cystától álitülag van akinek nemtud megjönni. csak hogy ezektől a szuriktól amiket kapunk a méhnyálkahártya annyira vastag lesz hogy nem tud NEM lelökődni a mégnyálka ha nincs baba.
mikor tervezed a tesztelést?
HOgy, hogy nincs benne akkora adag?
HOgy a 75-s nincs benne jól beállítva? Vagy hogy érted?
A végén mikor már csak kevés van benne, akkor azt már nem is lehet beadni, nekem eddig sosem sikerült kihúzni már, pedig szemmel láthatóan még van benne legalább 1 adag.De akkor már nem is engedi kihúzni.
MIndegy, Hajrá!!!
Hát voltunk a patikában a párommal és azt mondta a gyógyszerész, hogy ő ehhez nem ért és ha gondunk van, akkor hívjuk atelefonszámot ami rajta van.-Ennyi!!!!
Na mindegy is, megpróbáljuk!-) De már azon is gondolkoztunk, hogy lehethogy azért nem lehet kihúzni, mert nincs benne akkora adag!!! Ki tudja???-lehetséges!
Mindenképpen megírom, hogy hogy boldogultunk!
Inkább ezért várok még a teszttel, ha van hátha minél később tesztelek annál biztosabb, hogy tán mutat valamit.
Persze ilyeneket én is ismerek személyesen, nem csak hallottam.Van kinek nem is mutatta ki a teszt és pedig már 6 hetes volt.És a baba megmaradt eddig a hcg-akkor milyen szinten lehetett? nem is értem.De így volt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?