Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia Andy!
Ma vagyok inszem után a 15.napon,még semmit se érzek,de mindenre fel vagyok készülve!Barnázás hol van,hol nincs!A derekam nagyon fáj,de szerintem lehet,hogy megfáztam!:-((((
Mindenesetre,ha megjön,akkor beszélek a dokival,hogy menzesz előtt 6-7 nappal előbb barnázni...tuti,hogy ez nem normális.Főleg,hogy soha életemben nem volt ilyen még!Max.menzesz előtt 2 nappal,de azt mindig tudtam,hogy menzesz előjele.
Te hogy vagy?!
Szia xangapark!
Hányadik napon vagy, azaz mikor volt az inszemed? Hányadik?
Van valami tüneted?
Nagyon szomorú vagyok Abigel!:-(((( Ilyenkor nehéz bármit is írni,az embernek nehéz!:-(((Menni kell tovább előre,bízom benne,hogy te is nemsokára kismama leszel!;-))))
Sajnálom nagyon:-((( hányadik inszemed? Nálam meg semmi jel holnap vv
Nagyon sajnálom! :-( Pedig annyira drukkoltam.
Hányadik inszemed volt amúgy? Volt valami szokatlan tüneted? Vagy ugyanaz mint mensi előtt? Majd a következő sikerül. Fel a fejjel! :-)
:( Jaj ne már! :((( Nagyon nagyon sajnálom! Pedig annyira bíztam, hogy sikerülni fog! Gondolj arra, hogy még nem most volt itt az ideje! A következő hónap a tiétek lesz! :)
Helló, mindenkinek további jó babásodást!
Nekem ma beköszönt éva-betegsége :/ holnap megyek dokihoz, valószinü kezdjük előlről.
Mindenkinek nagyon szoritok! remélem sok pozitivat olvasok még! :)
Hűha! Nagyon remélem, hogy tényleg félreértett valami a párom, mert a laborossal beszélgetett a folyosón, amíg a doki velem foglalatoskodott odabenn. A másik, ami miatt bizakodom, hogy a doki is azt mondta bent nekem, hogy nagyon jó az eredménye, bár nem részletezte a számokat.
Hát kb. 2 hét múlva kiderül minden :)
Én is odajarok, de nekünk 12 millióval is megcsinálták.
De végül is egy db kell (a célban), nem igaz??? :)
Nálunk (Bp kaali) 15 millió/ml felett csinaljak csak meg.... Alatta lombikra küldik a pácienst.
Helyesbítek... most mondja a férjem, hogy nem biztos, hogy 6-ot mondtak neki, de a doki annyit mondott, hogy 2 fölött már jó.
Add le a drótot, hogy ment! ;) Én átestem ma az inszemen. Doki szerint extra jó eredménye volt férjemnek: 6 millió életképes katona. Az tényleg jó? Maga az inszem flottul ment, most már "csak" várni kell...
Timtsi! Hanyadik nap van ma?
Nincs vérzés, nem feladni!!!!!
Ezek nagyon jó hírek!:-)))) Szuper!:-)))
Mindent bele,hajrá,hajrá!:-))))
Szia!
Én is olyasmiket éreztem,mint Andy!De bármi lehet!Próbálj meg (tudom,hogy nehéz)pihenni és ne erre koncentrálni,tereld el a gondolataidat,bármivel!:-)))) Nekem eddig mindig sikerült,de most sajnos jobban beleéltem magam,mint eddig...
Köszönöm Abigel!:-)))))Olyan jó,hogy itt vagyunk egymásnak,tudjuk egymást segíteni,támogatni mindenben!:-))))
Sziasztok!
Ma hajnalban felkeltem,hogy nagyon kell pisilnem,így gyorsan félkómában rohantam a teszttel a kezemben a wc-re...de minek?!
Olyan negatív lett,mint a ház!:-((((((( Reggel még nagyon kivoltam,de aztán utána összeszedtem magam és azt mondtam,hogy "Most tényleg ezen vagyok kiakadva?! Úgyis sikerülni fog! Szedd össze magad!"
Most már jobban vagyok!:-))))) Már a barna is szinte elmúlt,nincsenek görcsök,most várok!Csak a barnázás miatt teszteltem ma,amúgy vártam volna!Még titkon kicsit bizakodom!:-))))
Bobo,együttérzek veled,de még lehet,hogy túl korán teszteltünk,én ezzel nyugtatom magam!:-)))
Köszi. Majd írok ha hazaertem. Azért izgulok , hogy mi lesz.
Majd gondolok rád holnap és várjuk a fejleményeket.
Szamóca-hogy vagy, meggyógyultál már? Rég hallottam felőled
Nálunk nemnagyon van választék: Valentin és Romed-kazettásak, de biztosan van több jó is, na és persze a digitális sem rossz, de azt nem tarthatod meg.
de jó, ezek nagyon szép tüszők... nekem holnap lesz bekukk
Szia, köszönöm Neked is válaszodat. És melyik gyógyszertári tesztre esküszöl?
nekem a 10-es one step, sokkal később mutatta ki, mint a gyógyszertári 25-ös délután. Nekem nincs jó tapasztalatom vele.Én csak gyógyszertárival tesztelek azóta.
Kitartás :-) sikerülni fog
Azt nem ismerem. Mondjuk azt tudom, hogy nekem a 25-ös x-epil erősebben mutatta mint a 10-s Amazon.
Nincs a közeledben egy ügyeletes gyógyszertár? Mondjuk akkor is jobb lenne reggel tesztelned megint.
Szia! Köszönöm a gyors válaszodat. Találtam itthon az ovu tesztek között 10-es érzékenységű one-step terhességi tesztet. Az előbb megcsináltam, és totál negatív. :-( Pedig ennek már illene kimutatni, nem?
Szia, nem akarok benned hiú reményeket kelteni, de ez lehet jó jel:) Én az inszem utáni 14. napon teszteltem ugyanezzel az x-epil tesztel és először a kontrollcsíkon kívül semmi nem jelent meg rajta, már majdnem ki is dobtam a szemétbe, de gondoltam előtte megiszom a reggeli szokásos kávém, majd a kávézás után jobban megnézve, annyira haloványan, hogy szinte azt hittem csak a szemem káprázik ott volt a csík. De valami nagyon nagyon haloványat képzelj el, mintha ott se lenne, de mégis:) Szóvel nem tudom már mit ír az útmutató, de szerintem ezzel kicsit többet kell várni. Mert utána rá két napra megint tesztektem és akkor már egyértelműen, de még mindig nagyon haloványan jelent meg, de akkor is picit többet vártam rá. Kb 5 percet talán. Ja és kismama vagyok, tehát nem a szemem káprázott:) Drukkolok!
Sziasztok! Mi újság? Ki-hogy van? Segítsetek nekem! Tegnap ugyebár kíváncsiságból csináltam egy x-epil tesztet, amit negatívnak láttam. Ezt a tesztet pár hónappal ezelőtt vettem, 2 db-os volt. És kidobtam a használati útmutatót, nem tudom, hogy mikor kellett volna leolvasni. Most az előbb előbányásztam a dobozát, mert kíváncsi voltam, hogy egyáltalán milyen érzékenységű. És most meg ott van rajta egy nagyon halvány második csík. Most totál nem tudom, hogy mi van. Mert azok a tesztek, amiket régebben csináltam később sem mutattak második csíkot. Járt már így valaki?
Nekem az 1. inszem után napokig olyan érzésem volt, mintha felnyársaltak volna. Főleg ülni fájt. Most nem fájt maga az inszem sem, de időről időre belenyilal a pocakomba. Most is azt figyeltem meg, h az ülő pozíció a legrosszabb neki. Szerintem ha nem túl erősen görcsölsz, és nem visszatérő a fájdalom, ne foglalkozz vele, ez sajnos benne van a pakliban.
További ajánlott fórumok: