Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
szia. holnap kell repesztőt szurnod, ugye. ne izgulj, ez a feszitő érzés nekem is volt és pisilni is ennyit járta, mig meg nem repesztette őket a cucc. jól lesz az. nevess, attól nem repedhet meg. hát alvásra nem tudok mit mondani, nekem a bal felem volt gázos :/
igen tudom, mig nincs vér, addig nincs para.... de az első inszemnél ilyenem nem volt, ez olyan felkavaró.
vetélés... sajnálom, hogy neked is át kellett élni :/
Eddig azt mondtam, semmit nem érzek. Tegnaptól ez érvényét vesztette. Szét akarok szakadni, a jobb oldalamat még alvás közben is érzem. Nem szurkálgat, inkább feszít. Nevetni sem merek jóízűt, mert attól félek, megrepednek a tüszőim :)
Meg van még egy furcsaság: nem bírok úgy pisilni, mint eddig. Huh, hogy is mondjam? Sokkal lassabban megy a dolog, s ezáltal igen sokáig is tart. Talán 4. éjjel volt a mai, hogy 2x is ki kellett mennem.
Elmélet: a tüszőcskéim nyomhatnak esetleg valami szervemet, amit eddig nem?
Annyira nemidegesít a dolog, csak gondoltam, megosztom veletek. (A feszítés viszont annál jobban, csak tartsanak ki hétfőig!)
Lányok, a reményt nem elveszíteni, a barnázgatás még nem mensi, én még a vetélésem elején (szintén barnával kezdtem) is bizakodtam, hogy semmi gond nem lesz! Megy a drukk! Pihenjetek, relax, a férjek/párok meg főzzék meg holnap a sonkát! ;)
Köszönöm,hogy segítesz!:-)))))
Sajnos,egyre jobban kezdek aggódni!:-(((((Tegnap este is még halvány barna pötty.Aztán ma reggel kicsit sötétebb,erősebb.A görcs durva,már azon gondolkodok,hogy veszek be valami görcsoldót!:-(((( Menziszerű görcs,de meg mégse olyan!:-((( Félek,hogy ez menzi lesz,már kezdek beletörődni,csak ha most rövidebb is lesz a ciklusom,akkor is nagyon korán van és eddig soha nem jártam így!Ma vagyok a 24.ciklusnapomon,még a 28 napos ciklus is messze van,hát még a szokásos 30-31 napos!!!!
Szedem még az utrót,meg magne B6-ot,de nem sok mindent tudok csinálni,a görcstől enni is alig tudok!:-(((
Ez az csajok! Csak pozitívan és nyugodtan! Én is le vagyok lassulva. :-)
Szép napot!
Drukkolok Neked! Kívánom, hogy sikerüljön a hónapod! :)
Egyébként nem jellemző rám a pozitív hozzáállás sajnos a sok szar miatt, ami mögöttem van, ezért is írtam meg, mert engem is meglep most ez az érzés, ami hatalmába kerített. :)
Ami ebben a hónapban más nekem, mint az előzőekben volt, hogy most valami megfogalmazhatatlan nyugodtság van rajtam. Ennek az lehet az oka, hogy most érzem végre azt, hogy jó úton haladunk, jók lettek a hormonjaim, így ha most nem is jön össze, TUDOM ÉS ÉRZEM, hogy hamarosan össze fog! Sokkal jobban érzem magam ezzel a tudattal a bőrömben! :)
Kívánom Mindenkinek, hogy minél több pozitív teszt szülessen a napokban, hetekben!!
Próféta szóljon belőled! :D
Drukk Neked is!!
Úgy hallottam, igen, ez jót jelent! :)
Nálam nem volt semmi extra a 10. napon, de lehet csak, hogy nem éreztem.. :D
Sziasztok!
Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy ezek a húsvéti nyuszik nagyon sok picibabát hozzanak.
Nekem megkezdődött a 4. stimum, amit nagyon vártam :-)
Szia!
Én tudom, hogy mikor van a beágyazódásom, vagyis elkezdődik-a 9.-10 napon egy kis halvány barnás pecsételésem van. Nekem a megtapadással voltak gondok, de volt hogy sikerült. Bizakodj!
Sziasztok!
Van köztetek olyan aki most készül lombikra debrecenben vagy aki már túl van rajta esetleg aki most jár??
Én endometriozis miatt jelenleg Gnrh injekciós kezelésben részesülök és májusban tellik le a 6.
Megköszönném válaszaitokat!
Ez jó kérdés,lehet,hogy vasárnap vagy hétfőre,ha ez így folytatódik!:-))))Ha addig kibírom!:-)))A tojás úgyis az élet és a termékenység szimbóluma(ma olvastam:-))),olyan boldog lennék,ha pozitív tesztem lenne életemben először!:-)))))
Nekem is így kezdődött...derékfájás,ami már van kb.1-2 napja,meg ez a fura görcs.Juhhhhúúúúú,de szuper lenne,ha mindenkinek pozitív tesztje lenne most!:-))))A legszuperebb húsvét lenne!:-)))
Nagyon örülök,hogy nálatok is minden a legnagyobb rendben,hétfőre menni fog a hatalmas nagy drukk!:-)))) Szép tüszők,ez igen!;-)))))Addig nem hinném,hogy megrepednének,azért a dokik tudják a dolgukat!:-)))
Köszi neked is a segítséget,aranyos vagy!Ez a görcs nem kellemes,de elviselek én mindent a babáért!:-))))
remélem, remélem. de jóó lenne, szoritok nagyon. mikorra terveznéd a tesztet? :)
nekem is voltak tegnap görcseim, meg pici derékfájás... ezeket betudtam az ultronak, de elsőnél ilyen nem volt. igy reménykedem, háátha :)
Csajok,olyan édesek vagytok!:-)))))
Szeretném hinni,hogy tényleg az lehet!:-)))Ma vagyok inszem után a 10.napon,szóval bármi lehet!:-))))Menzinek elég korainak tartanám!Soha nem volt ilyenem még!
Lehet,hogy mégiscsak előbbre jön ez a tesztelés?!:-))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?