Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia! Szerintem normális, persze! Nálam is elég korán érkeztek a tünetek, itt-ott beszúrkált, de volt, hogy nem éreztem 1-2 napig semmit sem.
Bízom a dokimban, hogy tud számolni :)
Majd írjad meg, mit mondott a doki! Addig is nyugi és nagyon szép, tartalmas hétvégét kívánok! ;)
:-)
jó éjszakát akkor!
és gyönyörűséges reggelt! :-)
de jó neked, egykisma!
jujj, de izgi! :-) drukkolok nagyon
az a HCG szerintem már rég kiürült, ez már másmilyen HCG lesz reméljük! :-)
Nekem csak egy kis feszülesem van, amit érzek. Megértelek, hogy vársz még a teszttel, en sajnos mar csak ilyen türelmetlen típus vagyok. :)
A gratulacioval várjuk meg a biztosabb tesztet/teszteket! :)
De köszi szépen, aranyos vagy, csak nagyon félek a csalódástól... :-(
Kitartás Mindenkinek Csajok!
Egy kérdés: a tüszőrepesztő injekció, ami HCG-t tartalmaz mennyi idő múlva ürül ki? Azaz elképzelhető, hogy az injekcióban lévő HCG a beadást követő 14. napon még kimutatja?!
Nem bírtam magammal, csináltam egy tesztet ma délután - pedig csak vasárnapra terveztem - és először semmit nem mutatott, viszont miután később újra ránéztem, megjelent egy halvány második csík!! Nagyon izgatott vagyok, de félek beleélni magam. Reggel újra tesztelek! Drukkoljatok, kérlek!!
Most épp nincs semmi, ugy hogy nyomom este az ultrot, s reménykedek, hogy épp beágyazódás van.
Még nincs meg rendesen, addig nem parázok, döntöttem.korai lenne 11 nap után a mensi.
Eddig is pihi volt, édes vagy , köszi :* Pihenj te is, nemsokára tesztelsz :) alig várom!
Abigel,nneeeeeee máááárrrrr!:-((((( Én nem tudom,hogy mi van ebben a hónapban!?:-((((
Barnázás,minden előbb történik!
Szorítok én is neked,hogy elmúljon!Kitartás,erősnek kell lennünk!Vigyázz magadra nagyon nagyon!!!!!
Az inszem utáni napokban mindenképpen pihenj sokat,amennyit csak tudsz!:-))
Utána meg persze,élni kell az életet tovább ugyanúgy,de kicsit vissza kell fogni a dolgokat!Én sem járok edzeni,nem emelgetek,cipelek nehéz dolgokat!Sokan mondják,hogy nem ezeken múlik,ha akar egy baba,akkor úgyis jönni fog,de azért tegyünk meg mindent annak érdekében,hogy sikerüljön!:-)))
sza, drukkolok neked nagyon, hogy hétfőig ott legyenek még a tüszők!!
én ma vagyok a 6. napomon (Closti+Merional), de már kezdem érezni a petefészkeimet, az normális? máris nőnek? én is attól rettegek, hogy hamarabb repednek meg... kedden megyek elvileg UH-ra, a 10. napon
lányok, biciklizni majd lehet inszem után mondjuk pár nappal? vagy inkább ne? úgy gondolom, nekem jövő hét szerda-csüt. megejtik (remélem), de vasárnap már jönnöm kéne dolgozni.
bicikli vagy villamos?
Szia!
Nekem az napra mondja az orvosom, de a következő naptól minden menjen úgy tovább mint eddig:-)
Lottus! Az én dokim azt mondta az inszem után, h éljem az életem, ahogy eddig. Hát én nem merem. Visszafogtam magam, felesleges dolgokat nem csinálok. Nem megyek step aerobikra, sem zumbázni.
Nem cipelek, nem emelek nehezet. Próbálok többet inni, és a fehérje bevitelt növelem. Én ennyit teszek. Majd meglátjuk! :-)
Ja, és pozitívan állok hozzá!
Csajok! Nem feladni a reményt, a barna teljesen belefér!
Timtsi, nálam már piros a papir... remélem, ma már nem merem használni a gélt. s csak remélem, hogy holnap reggel nem jön meg rendesen.
Továbbra is szoritok nektek!
Szia!
Ezek érdekes dolgok,amiket írtál,biztos azért van,mert növekednek rendesen!:-))))Bízzunk benne,hogy minden rendben lesz és megvárják a hétfőt!:-))))
Köszi a biztatást,próbálom nem beleélni magam abba,hogy esetleg sikerült,de nehéz ez!:-((( A barna nem mindig jelent rosszat,csak az ember megijed tőle rendesen!:-(((( Sajnálom,hogy elvetéltél!:-((((((
Szia!
Próbálj meg tényleg sokat pihenni!!!!Szigorúan!Ez legyen a legfontosabb!;-))))) Ne hajolj,ne emelj,ne cipekedj!
Érezd jól magad,vizualizálj!!!!:-)))
Abigel,nekem ugyanez van!:-((((( Már sokszor alig merek elmenni pisilni!:-(((( A görcsölés alábbhagyott,azt hiszem a magneB6 segíthetett!:-)))) Nem tudom,mennyit lehet belőle szedni,de én napi 3*2-et szedek,meg 2-szer E-vitamint,meg 1 multit!
Barna van még nálam is,de ma 2-szer találkoztam ilyen alien-essel...ez csúnya lesz,de ilyen nyúlós barnás akármivel...ilyenem max.menzeszkor szokott lenni,de piros!Bocsi,hogy így leírtam,de ezt se tudom hova tenni.
Próbálok mindenre felkészülni,ha addig bírom,lehet,hogy vasárnap vagy hétfőn tesztelek!!!!!
hát konkrét tipp az nincs. :) nekem azt mondta doki, ne hajoljak aznap, nem is nyujtózzak. aztén utána ha nem muszáj, ne hajoljak, ne nyujtózzak és ne emeljek. pihenj, amennyit tudsz, itt a hétvége.
sok sikert!
Csajok, megvettem a 14-es erzekenysegu tesztet es várom a vasárnap reggelt! ;)
Drukk Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?