Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Csajok,egy kis s.o.s. tanácsra lenne szükségem.
Irogattam itt nektek a "tüneteimet",ezt nem tudom hova tenni...
Tegnap is már kicsit,de ma is görcsöltem,nem menzi görcs,annál sokkal,sokkal enyhébb,de olyasmi.Nem is nagyon zavart,de most van 1-2 halvány barnás pötty...A ciklusom 23.napján vagyok!A ciklusaim általában 30-31 naposak,viszont most korán volt a tüszőrepedés,kb.a 13.napon.Ha most 28 napos lenne aciklusom,akkor is ez még menzesznek korai lenne...Szerintetek mit tegyek?! Lehet,hogy beágyazódás?!:-)))))Tippek?! Szedjek magnéziumot vagy valamit?!Ma estig nem nagyon tudok feküdni sem...
Andy, nagyon köszönöm bíztató szavaidat, és mindenkinek, aki drukkol nekünk! Annyira jó, hogy itt vagytok és itt legalább kibeszélhetem magam, mert ezt csak az tudja megérteni, aki átesett (vagy folyamatban van) a dolgon.
Drága Sorstársaim, nagyon szorítok Nektek! ;)
Drága alletzs! Annyira átérzem az izgalmad!!!
Nekem tegnap remegett kezem, lábam, de maximálisan úgy érzem, h jó kezekben vagyok, és érzem, h a dokim tudja, mit csinált, és jól időzített!
Drukkolok Neked is!
Sziaaaa! jaj szép nagyok lettek! jól van, örülök! :)
Ahhoz nem tudok hozzászólni megreped e, nekem mindig ugy repesztik. hányadik napon vagy ma?
Sziasztok Csajok!
Föl vagyok pörögve, száztíz fokon égek, annyira földobott a dokim, meg az eredményeim!:DDD
Miközben kukkolt, egyszer csak kimeredtek a szemei. Bevallom, mindenféle rossz gondolat futott át agyamon, s egyszer csak megszólalt: egy....kettő....három tüszőt látok. Mindhárom 1,6 cm, bal oldalon pedig egy van (1,75 cm). Az endóm is vastagodott 0,5-ről 0,83 cm-re. Köszönöm lányok, a tanácsot az E vitaminnal!!!
Vasárnap délelőtt mehetünk vissza UH-ra, és hétfőn este megcsinálja az inszeminációt! Juhúúú! :))))
(ugye addig nem repedhetnek meg a tüszők??)
Egy kis lelki...:-)))
"Arról, hogy a dolgokat meg kell várni
(Márai Sándor)
Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel."
Jó reggelt csajok! Vizualizálok!!! ;-)
Édesanyám azt mondta tegnap, mikor hívtam a kocsiból úton hazafelé, h vigyázzatok az unokáimra! Rögtön többes számban... :-))))
Nem tudok sajnos semmit. :-(
Esetleg próbálj beírni a BMC-s fórumra, ott is sok endós konzultáció folyik.
Szorítok neked,próbálj meg sokat pihenni és a vizualizációs is tényleg segíthet,én ezt próbálgatom!;-))))
Megnéztem a leletem,de az nincsen rajta,amit írtál!:-(((((
Akkor remelem pihensz es vizualizálsz.. Állítólag ez útobbi sokaknak segít. En most először próbáltam, meglátjuk hétvégén nálam segített-e.. :)
Drukk Neked is!
Csajok! Kezdjétek meg a pozitív szériát, én meg csatlakoznék 2 hét múlva! Ok? ;-)
Nagyon szorítok mindenkinek!!!
Igen, ezt kene vegre nekem is elérnem, hogy magamat nézzem, azaz en magam legyek a legfontosabb a saját magam számára.. Na ezt "jól" megfogalmaztam.. :)
Ezt még nekem is tanulnom kell..
Szia!
Nekem 2 fölött van kicsivel a TSH-m (2,238), és az endodokim azt mondta,h ez OK, mert ezt nem önmagában kell értékelni, hanem az Anti TPO-val együtt, és csak akkor rossz a 2 fölötti TSH, ha a TPO AT ( leleten ld Thyreoidea peroxidáz AT) 600 fölötti (nekem 33).
A BMC-ből 10 perc fekvés után mehetsz is... Azt mondták, h olyan magasra lövik fel a kiskatonákat, h onnan nem jönnek ki ;-)
A Kaáliban - Győr 30 percet fektettek, ma volt a nagy nap! :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?