Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Közben elmesélem én is a mai napom eseményeit. Dokibám még csütörtökön berendelt ma délelőttre egy utolsó ultrahangra a kórházba. Be is mentünk, nagyon időben, de a nőgyógyászati részleg lakatra volt zárva... Most akkor mi van??? Telefon, doki, aszongya: mindjárt itt van, rendelőt kinyit, megkukkol. Jött is, és vele a meglepetés: 3 darab 20 mm körüli tüsző egyik oldalon, 2 darab szintén 20 mm körüli a másikon. Endom: 1, 12 cm. Azt mondta: nagyon szép :)))
Pregnylt megkaptam, holnap este 8-kor indul a mandula... :)
Legyen nagyon szép vasárnapotok, húsvétotok, kedves Lányok! :)
Ismétlem magam: én a 14. napon csont negatívat teszteltem. Le is mondtam a dologról, de valahogy csak nem akart megjönni. 19. napon újra teszteltem, és alig volt látható, de ott volt a második csík.
Nem szabad elkeseredni, sem feladni! Amíg nem pirosodik, addig van remény! :)
Nekem akkor volt újra tojcsis nyákom, mint ovukor, talán fehérebb, amikor pozitív lett a teszt. Ne add fel, majd később próbálkozz, most pedig lazíts!
Nagyon drukkolok
Sziasztok.
Csajok az inszemnáció napja az első nap vagy csak a következőt számoljuk az elsőnek a tesztelésnél?
Remélem értitek a kérdésemet. :-)
Sziasztok Csajok! Először is Kellemes Húsvétot kívánok Mindenkinek! Én ma nem bírtam magammal, és reggel teszteltem. Negatív. :-( Most el vagyok keseredve. Ma vagyok az inszem utáni 13-ik napon, és igazából keddre nem várom. Tegnap este lefekvéskor egy kis tojcsis nyák (már bocsánat) volt a wc papíron, amit nem tudok hova tenni, hogy ez most mitől lehet. Valami ötlet esetleg?
egykisma, hatalmas gratula!
De drága vagy Abigel!:-))))Igazad van,de akkor is nem hagy nyugodni ez a barna-dolog!:-(((( Alig merek pisilni menni,meg próbálok sokat feküdni,mást nem tudok tenni!!!
Viszont még soha nem voltam így,a melleim abszolut nem fájnak,pedig ilyenkor már rég szoktak fájni,mindig!!!!!Ez a barnázás sehogy se normális!Várom a holnap reggelt!:-))))
Barnázás még semmi. Várjuk ki a végét.Holnap reggel jelezz, alig várom.
Nekem is a 13. nap. de kedd lesz szerintem a teszt ideje.
Timtsi, már izgultam. mi van veled?
köszi :) mi is bizunk.
Csajok,ma vagyok inszem után a 13.napon,a barnázás még mindig van,csütörtök óta!:-(((( Délelőtt rosszabb,görcsök is vannak,aztán ez délutánra mindig elmúlik.Két marokra szedem a magneB6-ot,meg persze,az utrot,multit,de nem tudom,hogy ebből mi lesz?!
Holnap reggel tesztelek,lesz,ami lesz!!!!
Péntek reggelre kaptam időpontot, még most péntek este - az első teszt után - gyorsan kértem egyet. Az endokrinológussal is beszéltem, hogy most mi legyen, mert szedem ugye a 2x1 bromot a prolaktinra és az 1 eutorix50-et TSH-ra. Azt javasolta, hogy a bromot szedjem a 12.hetig, az eutorixet pedig emeljem meg féllel, mert az első harmadban 2,5 alatt kell tartani es nekem 2,4 volt es 4 hét múlva vervetel kontroll.
Csak bízni tudok abban, hogy minden rendben lesz! Köszi Csajok Mindent és megy a drukk, hogy jojjenek szepen a jó, pozitív hírek!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- Nyíregyháza inszemináció és orvos tapasztalatok.
- Milyen vizsgálatokat csinálnak inszemináció elött?
- Kinek volt inszeminációja Kecskeméten, és milyenek a tapasztalatai?
- 2. inszeminációval kapcsolatos tapasztalat
- Nyíregyháza, Debrecen inszeminációs tapasztalatokat írnátok?